28 grudnia 2012 – Klubowy sylwester w ośrodku Masłońskie
Jak na bowling to u nas chetne dwie osoby 
Na inne atrakcje ilosc chetnych zmiejsza sie o polowe. Na gokarty to ja zawsze i wszedzie chetnie, a swiatelkami sie nie szczelalem nigdy, wiec moglbym sprobowac. Choc paintball przynajmniej zapewnia siniaki – czy w werjsi swietlnej za doplata w wersji "hard" dostepne sa bagnety?!
Moge jezdzic w bagazniku – chyba, ze Bimb juz tam miejscowke zarezerwowal...
Na inne atrakcje ilosc chetnych zmiejsza sie o polowe. Na gokarty to ja zawsze i wszedzie chetnie, a swiatelkami sie nie szczelalem nigdy, wiec moglbym sprobowac. Choc paintball przynajmniej zapewnia siniaki – czy w werjsi swietlnej za doplata w wersji "hard" dostepne sa bagnety?!

Moge jezdzic w bagazniku – chyba, ze Bimb juz tam miejscowke zarezerwowal...
On dopiero jechal do sklepu z butelkami na wymiane!
Ja kiedys poszedlem do sklepu z reklamowka pustymch butelek i wymienilem je chleb i 6 jajejk, nawet jeszcze jakas reszte dostalem – musialem wygladac jak rasowy zul
Ja kiedys poszedlem do sklepu z reklamowka pustymch butelek i wymienilem je chleb i 6 jajejk, nawet jeszcze jakas reszte dostalem – musialem wygladac jak rasowy zul
Juz wiadomo po co Siw-y zbieral plyty CD... 
Taki las rąk widzę, że aż przeliczyć chętnych nie daję rady 
To na ile osób jakby coś rezerwić? Będzie więcej chętnych niż 4 sztuki?
To na ile osób jakby coś rezerwić? Będzie więcej chętnych niż 4 sztuki?
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Dobra – to dzisiaj po południu będę rezerwował.
Jak przetrwamy dzisiejszy koniec świata to jeszcze tylko tydzień
Jak przetrwamy dzisiejszy koniec świata to jeszcze tylko tydzień
Trusted computing – Yes or No?
loockas napisał(a):Róbcie w sobotę. Serio, ja nie mam parcia na kręgle. Już i tak mocno nadwyrężyłem budżet na koniec roku
Ja też, dlatego jestem za niedzielą :-P
Tapatalk2 @ SGS II