Mistrzowie parkowania :)
Po pewnej sobotniej wizycie w Ikei Katowice jestem bardzo mocno zdesperowany aby je zamówić
. Miejsca kompletnie nigdzie, ale oczywiście stado baranów wiadomo jak musiało parkować...

przyznać się który to

Elementy wyposażenia prawych drzwi przednich i tylnych https://picasaweb.google.com/1062179878 ... rnika2012#
Sprzedam gumowe osłony progów viewtopic.php?f=5&t=165154&p=2783056#p2783056
Zoom-Zoom [url=http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=332&t=120521]

- Od: 21 mar 2008, 21:04
- Auto: Hyundai i40 2.0 2014 kombi
VW Polo 6N 1.0 1999
eks: Mazda3 BK Active 1.6 MZR Z6 2005
eks: Fiat Seicento Young 0.9 1999
Zdjecie pochodzi z woj. Lodzkiego i jest na stronie gazety.
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Elementy wyposażenia prawych drzwi przednich i tylnych https://picasaweb.google.com/1062179878 ... rnika2012#

- Od: 21 mar 2008, 21:04
- Auto: Hyundai i40 2.0 2014 kombi
VW Polo 6N 1.0 1999
eks: Mazda3 BK Active 1.6 MZR Z6 2005
eks: Fiat Seicento Young 0.9 1999
- Od: 9 paź 2012, 22:31
- Auto: Mazda 3, 1,6 2004r,
Toyota Avensis 2012r. 2,0
Ostatnio odwiedziłam Opoczno i mimo tego, że jestem kobietą to tam parkuje jak zawodowy kierowca
.
Następnym razem zrobię fotki. Nie ważne kobieta czy mężczyzna jak podjadą i zatrzymają tak parkują.
Następnym razem zrobię fotki. Nie ważne kobieta czy mężczyzna jak podjadą i zatrzymają tak parkują.
- Od: 31 lip 2012, 21:37
- Auto: Mazda 323f, silnik 1,5 benzyna + LPG
Dracena napisał(a):Ostatnio odwiedziłam Opoczno
A co Ty tu robiłaś

Heh, nie przesadzajmy
Jak jest pół parkingu wolnego to mi wisi, że ktoś 10m ode mnie zajmuje 2 czy 3 stanowiska, lepsze to niż miałby walnąć drzwiami lub przytrzeć zderzak 
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Ja najbardziej lubię takich cwaniaczków co podjeżdżają z laską na parking i oczywiście parkują tyłem – niezły szpan! O tym jak to czasem wychodzi nie będę pisał ale najlepsze i tak jest to jak wracają do tego swojego zaparkowanego tyłem superwozu z... koszem zakupów

- Od: 28 lip 2012, 02:57
- Auto: 323
Dracena napisał(a):Mam koleżanki z okolic i namówiły mnie na sobotnie zakupy w Opoczniehehe ciekawe jak Ty parkujesz
No jak to jak, poprawnie
misiol napisał(a):parkują tyłem – niezły szpan!(...) wracają do tego swojego zaparkowanego tyłem superwozu z... koszem zakupów
Też zazwyczaj parkuje tyłem, ale to tylko z wygody a nie dla szpanu. Jeśli mam dużo zakupów to wyjeżdżam sobie autem i pakuję udostępniając miejsce następnej osobie aby mogła zrobić zakupy. Trzeba sobie radzić i być kulturalnym.

misiol napisał(a):Ja najbardziej lubię takich cwaniaczków co podjeżdżają z laską na parking i oczywiście parkują tyłem – niezły szpan! O tym jak to czasem wychodzi nie będę pisał ale najlepsze i tak jest to jak wracają do tego swojego zaparkowanego tyłem superwozu z... koszem zakupów![]()
Może i bokiem tylko niech nie zajmuje więcej niż 1 miejsca. Inna sytuacja kiedy nie mamy wyjścia
kamilspider napisał(a):Heh, nie przesadzajmyJak jest pół parkingu wolnego to mi wisi, że ktoś 10m ode mnie zajmuje 2 czy 3 stanowiska, lepsze to niż miałby walnąć drzwiami lub przytrzeć zderzak
Jak się tak nauczy będzie zawsze tak robić.
Przypomnij sobie moje słowa jak będziesz chciał zaparkować, a ktoś zajmie 2-3 miejsca swoim mini samochodem, a Ty będziesz robił 10 okrążenie z braku tych miejsc
Heheh to już chyba takie życzenie świąteczne
- Od: 31 lip 2012, 21:37
- Auto: Mazda 323f, silnik 1,5 benzyna + LPG
To ładne mi życzenia składasz
Te naklejki karne kuśki powinny być legalne i każdy kierowca powinien mieć prawo je nakleić jeżeli auto jest źle zaparkowane

Te naklejki karne kuśki powinny być legalne i każdy kierowca powinien mieć prawo je nakleić jeżeli auto jest źle zaparkowane
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
misiol napisał(a):Ja najbardziej lubię takich cwaniaczków co podjeżdżają z laską na parking i oczywiście parkują tyłem – niezły szpan! O tym jak to czasem wychodzi nie będę pisał ale najlepsze i tak jest to jak wracają do tego swojego zaparkowanego tyłem superwozu z... koszem zakupów![]()
Na parkingach przed marketami gdzie są tłumy lepiej jest parkować tyłem i zawszę to czynię, tyłem zaparkuje za 1 razem. Przy wyjezdzie też nie muszę kręcić bo robię to na raz. Ty parkując przodem na raz wjeżdżasz a wyjeżdżasz na 2:) Więc ja bym się śmiał raczej z ciebie:P
- Od: 26 paź 2012, 11:30
- Auto: Honda
Ja też przodem zawsze parkuję. Z reguły i tak staję daleko od wejścia tam gdzie pusto (oczywiście mieszcząc się w liniach
). Bliżej stanąłem raz – Mazdą starszego, po czym zastałem na tylnym zderzaku piękne wgniecenie, prawdopodobnie od haka...
Lakcow91 napisał(a):misiol napisał(a):Ja najbardziej lubię takich cwaniaczków co podjeżdżają z laską na parking i oczywiście parkują tyłem – niezły szpan! O tym jak to czasem wychodzi nie będę pisał ale najlepsze i tak jest to jak wracają do tego swojego zaparkowanego tyłem superwozu z... koszem zakupów![]()
Na parkingach przed marketami gdzie są tłumy lepiej jest parkować tyłem i zawszę to czynię, tyłem zaparkuje za 1 razem. Przy wyjezdzie też nie muszę kręcić bo robię to na raz. Ty parkując przodem na raz wjeżdżasz a wyjeżdżasz na 2:) Więc ja bym się śmiał raczej z ciebie:P
czytaj ze zrozumieniem.
ja jeśli nie robię mega zakupów i nie wracam potem z wielkim koszem zakupów, to też zawsze parkuję tyłem.
Radex napisał(a):Lakcow91 napisał(a):misiol napisał(a):Ja najbardziej lubię takich cwaniaczków co podjeżdżają z laską na parking i oczywiście parkują tyłem – niezły szpan! O tym jak to czasem wychodzi nie będę pisał ale najlepsze i tak jest to jak wracają do tego swojego zaparkowanego tyłem superwozu z... koszem zakupów![]()
czytaj ze zrozumieniem.
ja jeśli nie robię mega zakupów i nie wracam potem z wielkim koszem zakupów, to też zawsze parkuję tyłem.
Czytaj ze zrozumieniem. Zdanie wyraźnie podzielone jest na dwie części z czego w pierwszej autor wyśmiewa, nazywając szpanem, parkowanie tyłem.