18.12.2012 OSiR "Saska" – ul. Angorska 2 --> godz. 20.00 Mapka (Wjeżdżamy / Wchodzimy na teren OSiR-u od ul. Saskiej. Jeśli miejsca nie bedzie to parkujemy od ul. Angorskiej)
Po mojej stronie wisły na wcale nie najważniejszej arterii asfalt czarny więc myślę że siekierkowski jak najbardziej przejezdny, w uliczkach może być gorzej ale nie dramatyzował bym
Dzięki za spota ostatniego w tym roku, nie licząc sylwestera, na którym przecież nie wszyscy będą. Dzięki za przedłużoną partyjkę kręgli, różowy okazał się lepszy i pokazał mi gdzie moje miejsce. Powrót rozmrożonymi ulicami nie był już tak emocjonujący jak przyjazd po białym. Na wszystkich mijanych przeze mnie lidlach trwało upalanie
Dzięki za wczorajszy spocik i przy okazji ostatni w tym roku Partyjka w kulki była całkiem emocjonująca
Dwa mielone jednak powaliły wszystko
Do zobaczenia na następnym 08.01.2013r. – wtorek –> godz. 20.00 Miejsce zaczniemy ustalać z początkiem roku.
Korzystając z okazji chciałem wszystkim podziękować za spotkania cykliczne, niecykliczne, większe, mniejsze, które miały miejsce w 2012 roku i myślę że przyniosły nam wiele wspaniałych momentów, które zapiszą się w naszej pamięci. Nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić wszystkich do stałego uczestnictwa w nowych spotkaniach w 2013 roku. Liczę także na to że sukcesywnie będą dołączać do nas nowi użytkownicy, którzy są zainteresowani wymianą poglądów dotyczącą aut jak i chcących miło spędzać czas
Życzę wszystkim Zdrowych, Spokojnych, Wesołych Świąt oraz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2013
Kto mi znajdzie co to za hicior jest z tymi "dwoma mielonymi" temu mogę obiecać browarek w nowym roku. Mazdmax jako fan italodisco masz szansę się wykazać.
widmo82 napisał(a): Lulka – super prezent na święta Gratuluje i trzymam kciuki aby zdrowa była fasolka!
w swoim i Speeda imieniu dziękuję
nam niestety nie udało się dojechać
ja też w ślad Różowego trochę po- spamuje świątecznie
Kochani, dziękuję za kolejny rok spotkań, zabawy, niezapomnianych chwil i mega ogromnej beczki śmiechu która zawsze niespodziewanie eksploduje jak jesteście blisko Super, że mamy tak zgraną i ogarniętą ekipę to cieszy Mam nadzieję, że 2013 rok powiększy naszą Mazowiecką Ekipę nie tylko o bobasy ale także o nowych klubowiczów/ forumowiczów a z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, życzę Wam samych ciepłych i radosnych chwil spędzonych z rodziną i bliskimi, mam nadzieję, że te kilka świątecznych dni pozwoli Wam odetchnąć od codziennego pędu i da siły do "walki" z kolejnym rokiem. Pamiętajcie, że głównie od nas zależy czy będzie on gorszy, cięższy od poprzedniego. Tym z którymi nie spotkam się w Sylwestra, życzę szampańskiej zabawy do białego rana, oblejcie dobrze ten nadchodzący 2013 rok, coby mu się odechciało dawać nam w kość
Wesołych Świąt!!! Kiedy zobaczysz pierwszą gwiazdkę na niebie, Złóż życzenia tak naprawdę od siebie, Połam się opłatkiem ze swoją rodziną nawzajem To jest przecież staropolskim zwyczajem. Tylko tak naprawdę, od siebie swoimi słowami, Przepięknymi Bożonarodzeniowymi życzeniami. Siądź razem z rodzinką do stołu, i śpiewaj kolędy wesoło!
Witam wszystkich w Nowym Roku i korzystając z okazji życzę wszystkim wszystkiego najlepszego. Święta, sylwester to już jednak historia. Czas wrócić do rzeczywistości
08.01.2013 – Wtorek –> godz. 20.00 Zaczynamy tam gdzie skończyliśmy 2012 rok czyli na Saskiej czy od razu lecimy na drugą stronę Warszawy ? Jak macie jakieś propozycje to wpisujcie śmiało. Najpózniej w poniedziałek zrobię aktualizację o miejsce