Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
Zamontowalem klubowe podkladki pod tablice, zamontowalem nowo zakupione radio, powiesilem zapach ktory byl jako gratis przy zakupie breloczka heh. zapach o tematyce erotycznej z lat 90 made in germany 
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Nakremowałem skórę na kierownicy, a potem posprzątałem garaż...
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Wczoraj: nowy akumulator
Dzis:
olej silnikowy, filtr oleju, filtr powietrza, filtr kabinowy, olej w skrzyni biegow, czujnik temperatury zewnetrznej, regulacja recznego.
Dzis:
olej silnikowy, filtr oleju, filtr powietrza, filtr kabinowy, olej w skrzyni biegow, czujnik temperatury zewnetrznej, regulacja recznego.
Zakupiony w Tesco płyn mi zamarzł,
Wjechałem na kilka godzin do garażu i jak tylko odmarzł wypsikałem go całego.
Dziś nabyłem w Praktikerze płyn DRIVER, który był bohaterem testu AdBuster'a – niestety prawda --> śmierdzi jak cholera!
Wjechałem na kilka godzin do garażu i jak tylko odmarzł wypsikałem go całego.
Dziś nabyłem w Praktikerze płyn DRIVER, który był bohaterem testu AdBuster'a – niestety prawda --> śmierdzi jak cholera!
- Od: 10 gru 2010, 14:55
- Auto: 323F BJ 2.0 DITD 2000r.
Sprzedałem.
Podczas oględzin nowy właściciel wysiadając z auta, poślizgnął się na śniegu i upad przy samochodzie.
Podczas oględzin nowy właściciel wysiadając z auta, poślizgnął się na śniegu i upad przy samochodzie.
-
VariaS
VariaS napisał(a):Podczas oględzin nowy właściciel wysiadając z auta, poślizgnął się na śniegu i upad przy samochodzie.
Dobrze ze nie wpadl pod kolo a auto nie ruszylo.
brencik napisał(a):Dobrze ze nie wpadl pod kolo a auto nie ruszylo.
Ja się martwię, czy w ogóle pierwszy zakręt przeżył... taki szczęściarz
-
VariaS
Nowy właściciel pojeździ długo, zaprawki porobione na progach, podłoga zdrowa i silnik żyletka. Do tego ekonomiczne z racji posiadania lpg... ekonomia spalania na poziomie tico w zimie 
-
VariaS
- Od: 10 gru 2010, 14:55
- Auto: 323F BJ 2.0 DITD 2000r.
seba626 napisał(a):ale zaciski potrzebuja regeneracji
W 626 to standard
-
miro62
lewy jest w miare ok, natomiast prawy posiada uszkodzona gumowa uszczelke troszeczke sie poci oraz(nie wiem czy dobrze mowie ale zapieczona jest prowadnica jarzma, tak ze nie dalo sie tego wyciagnac)
seba626 napisał(a):prawy posiada uszkodzona gumowa uszczelke troszeczke sie poci oraz(nie wiem czy dobrze mowie ale zapieczona jest prowadnica jarzma,
No to już większa robota ale do zrobienia (uszczeleczki i mieszek do wymiany)
-
miro62
bedzie to musialo poczekac do wiosny, troche zimno i nie chce sie. mimo wszystko trzeba to naprawic. jeden zestaw naprawczy juz mam:) zakupilem kiedys bo cos przeczuwalem ze sie przyda
XED napisał(a):a ja dziś umyłem i do pełna ją zalałem
Mojej Madzi też by się przydało

-
miro62