Klikam KLIK i jest Twój temat, a kierownicę widać tylko bez poduszki, więc lipa. Jak dałeś 300 za obszycie to raczej przepłaciłeś przynajmniej 2x. Ostatnio sobie sam obszywałem swoją z 4 części, tak jak ori tylko bez perforacji bo niestety mamy płaszcz nie miał Cała robota mi na lajcie zajęła z 8h.
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..." ---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Kierownica byla w poprzednim samochodzie, ale bez poduchy i w takim stanie musiala trafic do mnie. Poprzedni wlasciciel zaplacil ok. trzech stow za jej obszycie i jest to zrobione calkiem dobrze i rowno. Boczne czesci sa perforowane, gorne gladkie. Poniewaz do siebie bede szukal innej kierownicy, ta nie bedzie mi potrzebna.
no ok szczegolowo to tak wychodzi.. Kupuje bilet w 2 strony ok 4200 PLN pozniej wskakuje w autko jade na szrocik mazdy dojazd 10 usd na paliwko kupuje kiere za 25usd kompletna ktora sobie sam wyciagam. Pakuje ja w torbe podrozna i wracam ze soba .....
opcja 2
Tata przylatuje czesto do polski wiec koszt kierownicy to dojazd i kupno czyli 35 usd :}
W pierwszym wypadku cena kierownicy wynosi przynajmniej 4300zl, w drugim przynajmniej 109zl ( przy kursie 3,12zl), wiec nijak nie wychodzi 100zl Nie mowiac o niebezpieczenstwie przesylania airbagow samolotem czy znalezienia takiej w dobrym stanie na szrocie, co przy wieku naszych aut nie jest takie latwe
co do szrotow w usa to te atua wygladaja o niebo i dekate lepiej niz te same w polsce . . . . i jeszcze raz ... jakos nie mialem problemow z 3 kierownicami do dogow
wiem wiem ogolnie teraz zabiore sie za remont zawiechy , czyli wszystkie gumowo metalowe elementy ida do wymiany. pozniej -35mm nowe amorki i zaczniemy bawic sie w ostre walki: ) i strojenie:) to plan na rok 2013:)