p.s przepraszam Marco ze ci robote zabieram hehe ale tak mialem ochote jak za starych czasow
Kregle i piwo we Wroclawiu
Wiec tak na naszym mini zlocie piwnym doszlismy do wniosku ze trzeba sie napic jeszcze raz a fajnie by bylo abysmy przy tym troche sie pobawili
, Wiec tak proponuje zlot na kreglach (sam nigdy nie gralem:P ) miejsce to ulica lotnicza (kolo astry) Creator, czas do ustalenia aby nam wszystkim pasowalo, co wy na to ? Ja proponuje czas po sesji czyli 18 luty (sobota) ?
p.s przepraszam Marco ze ci robote zabieram hehe ale tak mialem ochote jak za starych czasow
Ostatnio edytowano 5 lut 2006, 14:10 przez ravo, łącznie edytowano 1 raz
!8 luty mi pasuje.....Jak dobrze pojdzie bedzie juz po sesji 
Zapraszam....
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
- Od: 11 kwi 2005, 23:11
- Auto: Honda Accord 1.8 VTEC 1999r
Toju napisał(a):Jestem stałym bywalcem Creatora i jak na razie każdy termin mi pasuje – tak więc chętnie się z Wami spotkam.
super
Mi się podoba z kilku względów :
1. jest sporo miejsca
2. nie jest tłoczno
3. jest w co pograć
4. muza daje radę i nie jest za głośna
5. ceny wydają sie przystępne np. piwo 0,5 – lech, tyskie, warka strong kosztują 5zł, bilard 12zł /g , kręgle to już droższa impreza ale raz kiedyś można sobie pozwolić 15 zł/grę/osobę (chyba
)
no i dla mnie istotne : mam 10 min na piechotę
1. jest sporo miejsca
2. nie jest tłoczno
3. jest w co pograć
4. muza daje radę i nie jest za głośna
5. ceny wydają sie przystępne np. piwo 0,5 – lech, tyskie, warka strong kosztują 5zł, bilard 12zł /g , kręgle to już droższa impreza ale raz kiedyś można sobie pozwolić 15 zł/grę/osobę (chyba
no i dla mnie istotne : mam 10 min na piechotę
ZAMIAST MAZDY 6 – AUDI A6
poprzednie auto : XEDOS 9
poprzednie auto : XEDOS 9
- Od: 18 paź 2005, 18:48
- Auto: AUDI A6 1,9 TDI 110PS 99r.
do Spiża nie mogłem wpaść (sesja) ale tym razem spróbuję się pojawić – i Was poznam i kręgle też lubię
We Wrocku jestem cały czas więc większość terminów mi pasuje. Tak z ciekawości zapytam – bywacie w niedzielę wieczorem na Andersa czy na innych spotach? Swego czasu gdy bywałem tam jeszcze swoim Audikiem, widywałem czerwoną MX3 mocno stuningowaną. Czy to ktoś od nas może?
Ostatnio edytowano 8 lut 2006, 03:54 przez andreass, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 7 sty 2006, 17:42
- Auto: e46 330xd eMpowered by Jetronik, 6 Mps