Prosze o rozszyfrowanie danych technicznych i innych co tam tylko wypatrzycie na swoich magicznych stronach mazdy 6 po nr VIN: JMZGG148201112765 Samochód to mazda 6 1.8 Hatchback z 2002 roku natomiast wrzucając na strone vin-decoder.pl wyskakują zupełnie inne dane bo otrzymuje mazda 6 2.3 z 2007
hmm widze ze nie bardzo komus sie udalo, to moze inaczej. Analizujac zapytania ludzi w tym watki, czy zna ktos jakis dekoder ktory jest w stanie ladnie pokazac wyposazenie nowszych pojazdow, np 3,6. Cos takiego jak: http://www.mazda-fun.net.ru/vin/, niestety mazda-fun nie lyka nowszych pojazdow
Proszę o informacje o mazdzie 3: JMZBK14F271374982
Samochód został zarejestrowany w 2006 r., ale nie jestem pewny czy produkcja nie jest wcześniejsza. Właściciel mówi, ze wyprodukowano go w Japonii, czy to prawda?
musiałbym wyjechać do sprzedawcy skoro świt więc nawet w ASO nie mam możliwości wypytać:( będę dozgonnie wdzięczny i stawiam pifko jeśli kupię tą Mazdę
Prośba do forumowiczów może ktoś ma możliwość sprawdzenia mi nr. vin. Planuję kupić mazdę CX-7 ale chciałbym sprawdzić przed zakupem. Jeśli ktoś może mi pomóc Nr. vin JMZERH9A600221569 Z góry dziękuję
Witam, proszę pisać w odpowiednich do tego tematach, przenoszę do odpowiedniego tematu w Kupuje Mazdę. Marian
Witam czy mógłbym prosić o sprawdzenie tego Vinu: JMZBK14F251119094 Patrzyłem już po kilku serwisach i nigdzie nie wyświetliły się informacje (może Vin jest niepoprawny)
Dobry wieczór (właściwie to prawie dzień dobry ;p). Poszukuje Mazdy 6 i mam egzemplarz do sprawdzenia, nr VIN: JMZGY19F231106765 . Z góry dziękuję za pomoc.
Rozkoduje mi ktoś tego VINa? Ładnie proszę... 1YVHP84D355M12766
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...
Witam rozkodowałem VIN auta jakie mnie interesuje czy mógłby ktoś mi powiedzieć co to jest rok budowy bo jest tam 2005, a czy data wydania to data produkcji czy rejestracji. Będę wdzięczny bardzo komuś kto mi pomoże, jutro rano jadę po to auto i chciałbym wiedzieć czy na pewno kupuje to o czym mnie zapewnia sprzedający. Chyba że coś źle mi google rozkodowało to proszę o sprawdzenie tej rodzynki.
Numer VIN – JMZGG14F671667056 Region – Japan Fabryka / Producent – Hofu Marka – Mazda Model – 6\nRok – 2006 Nadwozie – Hatchback Drzwi – 5-door Silnik – 1999 cm3 Skrzynia biegów – mechanical Napęd – front Rodzaj paliwa – Benzine Numer seryjny – 667056
Podsumowanie:
VIN: JMZGG14F6-71667056 Model: MAZDA 6 Data wydania: 07.06.2006 MSC: GR2BEAE Na zewnątrz: 32G Kolor wnętrza: GK6 Rodzaj tapicerki: STJ Rodzaj wykończenia drzwi: TDA Grade / limitowana wersja: Rok budowy: 2005
Detailed information:
HATCHBACK 5-DOOR W / O SUNROOF GASOLINE 2000 W / O TURBO MANUAL TRANSMISSION 6-SPEED ECE W / DSC
Bardzo bym prosił o rozkodowanie VIN'u Mazdy 6: JMZGG12F241222822 Przymierzam się do zakupy i chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej o autku. Z góry dziękuję.
Hello Mogę prosić o rozkodowanie nr VIN? Potrzebuję informacji o silniku, chciałbym zakupić części na przyszły serwis a niestety w rożnych kalkulatorach różne modele mi pokazuje: