Łódzkie – polecane / niepolecane warsztaty i sklepy motoryzacyjne
Polecam blacharza/lakiernika na Świętojańskiej. Facet bardzo konkretny i miły. Dobrze robi przy dobrej monecie. Za spawanie i lakierowanie obydwu kielichów zapłaciłem 400 zł.
Kogo możecie polecić do wymiany rozrządu w 626GE? Pilnie muszę wymienić w najbliższym czasie, a w NORAUTO, gdzie ostatnio serwisowałem zawieszenie, krzyknęli 1500 zł (części – zamienniki plus robocizna). Z góry dzięki za odpowiedź

- Od: 14 lip 2008, 21:42
- Auto: była: Mazda 626 GE 1.8 105 KM 94 r.
jest: Mazda 6 GH 2.0 MZR 08 r. oraz
Mazda 2 DE 1.3 12r.
Zapraszam do mnie na serwis.
SPEED Pabianicka 119/131.
Przy kupnie części zniżka na montaż. Postaram się zrobić Ci jakąś fajną cenę i na robotę i na części.
508-645-444 przypomnij mi się w poniedziałek. To mój telefon służbowy.
SPEED Pabianicka 119/131.
Przy kupnie części zniżka na montaż. Postaram się zrobić Ci jakąś fajną cenę i na robotę i na części.

508-645-444 przypomnij mi się w poniedziałek. To mój telefon służbowy.
Odnośnie zagajnikowej to jest z tego co zrozumiałem Pana to jest serwis przeniesiony z Pabianickiej:
http://mazda-serwis.com.pl/index.php?op ... 8&Itemid=6
na razie robię odgrzybianie klimy i geometrię, jak będzie ok to pomyślę by dalej coś tam robić.
http://mazda-serwis.com.pl/index.php?op ... 8&Itemid=6
na razie robię odgrzybianie klimy i geometrię, jak będzie ok to pomyślę by dalej coś tam robić.
- Od: 9 paź 2012, 16:54
- Auto: Mazda 6
1.8 GG1 – liftback
2007
Ja mogę gorąco polecić.
Wymieniałem amortyzatory przód + tył (koszt 240 zł), geometra (100 zł), wymiana pasków klinowych (30 zł).
Szybko, profesjonalnie, znają Mazdy od podszewki.
W razie problemów z Madzią na pewno udam się do nich.
Wymieniałem amortyzatory przód + tył (koszt 240 zł), geometra (100 zł), wymiana pasków klinowych (30 zł).
Szybko, profesjonalnie, znają Mazdy od podszewki.
W razie problemów z Madzią na pewno udam się do nich.
- Od: 31 gru 2007, 22:56
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6 2001r.
Mazda 626 GD 2.0D LX 1990r.
Shev napisał(a):Poszukuję warsztatu/dobrego fachowca który porządnie zabezpieczy moją M3 od spodu przed zimą. Ktoś kogoś poleci?
608 464 170, ul. Świętojańska. Powiedz, że z Mazdyspeed jesteś
Polecam:
GLASS-SERVICE
Łódź, ul. Zbiorcza 6/24
tel. 42 674 06 97
www.naprawa-szyb.pl
Robiłem przednią szybę, wszystko miło, szybko, sprawnie. Kasa też nie zdarta. Szyba przed zimą połatana.
GLASS-SERVICE
Łódź, ul. Zbiorcza 6/24
tel. 42 674 06 97
www.naprawa-szyb.pl
Robiłem przednią szybę, wszystko miło, szybko, sprawnie. Kasa też nie zdarta. Szyba przed zimą połatana.
- Od: 25 sie 2012, 23:58
- Auto: Mazda 3 Active BK Z6 1.6 '08
Shev napisał(a):Polecam:
GLASS-SERVICE
Łódź, ul. Zbiorcza 6/24
tel. 42 674 06 97
http://www.naprawa-szyb.pl
sprawdzę niebawem

-
Ania_TM
GLASS-SERVICE
Łódź, ul. Zbiorcza 6/24
tel. 42 674 06 97
Również polecam, Pan bardzo miły i widać, że zna się na tym co robi. Wziął za punkt 80 zł co może super okazją nie jest ale wiem, że warte swej ceny.
Zapraszam na 1 stronę, tam jest spis wszystkich warsztatów i sklepów.
Łódź, ul. Zbiorcza 6/24
tel. 42 674 06 97
Również polecam, Pan bardzo miły i widać, że zna się na tym co robi. Wziął za punkt 80 zł co może super okazją nie jest ale wiem, że warte swej ceny.
Zapraszam na 1 stronę, tam jest spis wszystkich warsztatów i sklepów.
Cześć.
Potrzebuję potwierdzenie opinii o blacharzu/lakierniku z ul. Świętojańskiej, konkretnie mam do zrobienia tylny błotnik (wgięty tuż za zderzakiem + lakierowanie), oraz do wymiany/lakierowania tylny zderzak. Czy można do nich uderzać w ciemno?
Potrzebuję potwierdzenie opinii o blacharzu/lakierniku z ul. Świętojańskiej, konkretnie mam do zrobienia tylny błotnik (wgięty tuż za zderzakiem + lakierowanie), oraz do wymiany/lakierowania tylny zderzak. Czy można do nich uderzać w ciemno?
- Od: 10 kwi 2012, 09:53
- Auto: Mazda 3 BK 2007 1.6 CD Aktiv Sport
lga napisał(a):Cześć.
można. polecam

-
Ania_TM
Dzięki za szybkie odp. 
Nie omieszkam
A Czy ktoś z Was słyszał albo serwisował auto w Serwis Blacharsko-Lakierniczy Marek Troszyński, ul. Czerwonych Maków? Specjalizują się w Subaru.
...
a więc skorzystałem z usług warsztatu na ul. Świętojańskiej. Póki co, jestem zadowolony, na świeżo wszystko wygląda ładnie, mechanik rzeczywiście uprzejmy i rzeczowy. Można polecać.
Pozdro
Tylko mów, ze z Mazdy
Nie omieszkam
A Czy ktoś z Was słyszał albo serwisował auto w Serwis Blacharsko-Lakierniczy Marek Troszyński, ul. Czerwonych Maków? Specjalizują się w Subaru.
...
a więc skorzystałem z usług warsztatu na ul. Świętojańskiej. Póki co, jestem zadowolony, na świeżo wszystko wygląda ładnie, mechanik rzeczywiście uprzejmy i rzeczowy. Można polecać.
Pozdro
- Od: 10 kwi 2012, 09:53
- Auto: Mazda 3 BK 2007 1.6 CD Aktiv Sport
Witam
Może ktoś polecić jakiegoś mechanika który remontował silnik mazdy V6
Mam do wymiany popychacze a nie wiadomo czy coś jeszcze bo coraz mocniej mi klekocze pod maską miedzy do około 2500 obrotów.
Może ktoś polecić jakiegoś mechanika który remontował silnik mazdy V6
Mam do wymiany popychacze a nie wiadomo czy coś jeszcze bo coraz mocniej mi klekocze pod maską miedzy do około 2500 obrotów.
- Od: 4 mar 2011, 23:23
- Auto: CA KF 96r