Chciałem poinformować że nasz klub wziął udział w programie TVP a dokładniej w teleturnieju FAMILIADA
Cała procedura trwała bardzo długo ale cieszymy się doszła do skutku.
Po wcześniejszej negocjacji z Zarządem dostaliśmy zgodę na posłużenie się nazwą KLUB MAZDASPEED, ale po zapoznaniu się z regulaminem Telewizji Polskiej nie mogliśmy posłużyć się tą nazwą. Mazda to firma a Speed to znaczenie obcojęzyczne. Po spokojnych negocjacjach doszliśmy do porozumienia z TVP i wystąpiliśmy jako KLUB MS. Prowadzący program Pan Karol Strasburger po konsultacji z nami dobrze wybrnął z tej sytuacji wspominając że jest to klub miłośników motoryzacji a dokładnie jednej z japońskich marek.
Ja jako głowa rodziny myślę że klub przedstawiłem bardzo dobrze i odpowiadałem sensownie na pytania zadawane przez prowadzącego. Jestem także dumny a nawet bardzo dumny z reszty załogi, która była bardzo ale to bardzo dzielna. Panowie brak mi słów. Powiem, krótko. Jesteście WIELCY

Nie ukrywam wspominając że reprezentowaliśmy cały Klub MazdaSpeed i wszystko co z nim związane. Bez wyjątków ani podziałów na regiony. W tym momencie byliśmy z Wami i myślę że Wy wszyscy będziecie z nami oglądając to wszystko na antenie TVP .
Ogólnie jestem pod wrażeniem tego wszystkiego. Bez względu na to jak to się zaczęło i jak skończyło. To było naprawdę nie ważne

Zdjęcie poglądowe
Od prawej, od Karola :
gromaciek, Waterlive, arjot, LookR, Mazd Max

Bardzo prosimy nie pytać nas o wyniki. Wszystko będzie dostępne w TVP
EMISJA NA ANTENIE TVP 2
1) 10.02.2013 – Niedziela --> godz. 14.00
2) 16.02.2013 – Sobota --> godz. 14.00
3) 17.02.2013 – Niedziela --> godz. 14.00