PS3 – polecane/niepolecane gry – punkty wymian
Spoko, nie ma problemu, jak skończę to dalej będę walił w Brotherhooda
Dopisano środa, 28 listopada 2012, 09:09:
Skończyłem RAGE :d
Polecam naprawdę dobra gierka
Dopisano środa, 28 listopada 2012, 09:09:
Skończyłem RAGE :d
Polecam naprawdę dobra gierka

-
Fasola
Wczoraj w Empiku nabyłem Obliviona 5 anniversary edition z dwoma dodatkami. Przy moim tempie przejście zajmie mi kilka miesięcy
Ostatnio wilk zaciuchał mi konia, na co komentarz mojej żony ,że mam go naprawić rozbawił mnie do łez 

Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Właśnie kończę przechodzić Binary Domain (fajna niedoceniona strzelanka, zostawię sobie ją).
Co powiecie o Deux Ex: Bunt ludzkości? Przymierzam się do zakupu szczególnie, że w polskiej wersji językowej można kupić za ok 55zł
Co powiecie o Deux Ex: Bunt ludzkości? Przymierzam się do zakupu szczególnie, że w polskiej wersji językowej można kupić za ok 55zł
Ja jeszcze z nowości polecam Assassin's Creed 3 (bitwy morskie są MEGA
) i Far Cry 3. Gierki zapowiadają się bardzo fajnie, ale nie grałem na razie zbyt dużo bo kończę tą wcześniej wspomnianą Mafię 
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
na steamie pojawiła się stareńka GT Legends. jak ktoś lubi samochodówki – symulatory, to jak znalazł
-
Pablo4321
jasne, ale w obecnych czasach zdobycie jakiejs nie jest rzeczą niemozliwą. i nie mowie wcale o takich cudach jak logitechy za kilkaset zł. cos tanszego tez daje radę
-
Pablo4321
Ciagnac watek gier na konsole to od wczoraj jestem szczescliwym posiadaczem kierownicy. Wybor padl na najprostszego Thrustmastera (brak mu forcefeedback`a, ale przy cenie zakupu ponizej 200 zl mozna kupic jedynie jakies szajsowe Tracery i inne tego typu wynalazki, wybralem sprawdzona technologie) za wzgledu na jego pancerna budowe (kiera ktora obecnie posiadam tez jest od Thrustmastera ma juz 13 lat i oprocz zlamanego jednego zaczepu i pekajacych sprezyn w pedalach nie mozna jej nic zarzucic nawet w obecnych czasach) Wczoraj mialem tylko chwile przy GT5 i bardziej konfigurowalem ja pod swoje preferencje niz gralem ale jutro mam dzien wolny wiec play bedzie czerwony od grania 
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
nie, czasu mało, jak zona śpi to nie rozkładam, bo hałasuje, ale nie sprzedam, żartowałem 
-
Fasola