@tapatalk@
28 grudnia 2012 – Klubowy sylwester w ośrodku Masłońskie
W zeszłym roku panowie malowali sobie paznokcie...zobaczymy co będzie w tym 
Loockas pytałam znajomych...ale większość ma już zarezerwowane jakieś wyjazdy
Loockas pytałam znajomych...ale większość ma już zarezerwowane jakieś wyjazdy

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
loockas napisał(a):Popytajcie znajomych, może znajdziecie jeszcze jakaś parę chętną na sylwestra
Zapytany o to nasz kolega mial stwierdzic, ze chetnie spedzil by z nami sylwestra, jednak wizja tego, ze z calego wyjazdu zapamieta prawdopodobie jedynie "obraz podczestochowskiego kibla z ktorym bedzie sie za czesto przytulal" powoduje, ze zmuszony jest odmowic

W zwiazku z tym powtorze pytanie Bimbaka: Czy my bedziemy tam pic alkohol?!
Ja magluje 2 koleżanki i jak mi się uda je przekonać to pewnie jeszcze za nimi 2 kumpli się pociągnie. Więc jak by się miejsca wcześniej zajęły to loockas napisz mi eskę albo zadzwoń żebym je zdażył zbyć zanim poczują ekscytację z możliwości zarzygania mi spodni.
ja w tym roku muszę na siebie uważać bo po ostatnich tygodniach awansowałem znacznie w kolejce po nową wątrobę a po drodze jeszcze pasterka
Xenocyd napisał(a):W zwiazku z tym powtorze pytanie Bimbaka: Czy my bedziemy tam pic alkohol?!
ja w tym roku muszę na siebie uważać bo po ostatnich tygodniach awansowałem znacznie w kolejce po nową wątrobę a po drodze jeszcze pasterka

Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Bimbak napisał(a):ja w tym roku muszę na siebie uważać bo po ostatnich tygodniach awansowałem znacznie w kolejce po nową wątrobę
Nie boj nic, byla w UK taka historia kolesia co mial chyba 18 lat i musieli mu przepita watrobe wymienic. Dzien po operacji, opierajac sie o statyw do kroplowek opuscil szpital, udal sie na druga strone ulicy do pubu na pinte popluczyn

Wiec skoro brytol dal rade, to Ty sobie poradzisz ze starymi podrobami inside

Ale mimo wszystko problemy ze starymi podrobami sprawiają, że nie czuje się już taki piękny i młody jak 3 tyogdnie temu. Jak ktoś ma ma na sprzedaż to chętnie przygarnę fotel bujany i balkonik.
Pozdrawiam, Tomek
Bimbak napisał(a):Ja magluje 2 koleżanki i jak mi się uda je przekonać to pewnie jeszcze za nimi 2 kumpli się pociągnie.
4 osoby to będzie już ścisk. Obecnie jest nas 17, tam jest 19 "normalnych" miejsc do spania + 2 chyba te niby dostawki (te niby fotele/leżanki rozkładane). To by dawało te 21 miejsc, więc powinni się zmieścić
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nie mogą same jechać?
Ja w tym roku przyjmuje metodę Skorzęcińską. Czyli do śniadania flaszka, do obiadu flaszka, do kolacji flaszka. Między posiłkami może jakaś flaszka
loockas napisał(a):Nie mogą same jechać?
Może mogą ale bez Porka sam sobie z nimi nie poradzę. Bardzo ruchliwe sztuki ... w sensie że dużo tańczą.
Zaczynam mieć "sekont-fatsy"
Pozdrawiam, Tomek
Szymon napisał(a):onyx napisał(a):Ja nie widzę przeciwwskazań
Colta do prądu podłączę
No to mniej nieśmiało, przywiozę coś dobrego do sączenia
Na "prund" go przerobiłeś? Nie dość, że colt to jeszcze z napędem melexa
Jak wino, to nie przyjeżdżaj

Szymon napisał(a):O Colta jestem pewny, tam juz chyba nie ma co zepsuć
Czelendż akcepted
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Szymon napisał(a):Dyć wiem, że Tobie trzeba tego trunku, co smakuje starymi trampkami![]()
O Colta jestem pewny, tam juz chyba nie ma co zepsuć
Tyć co o smaku pojęcia krzty nie masz, ino czytać o tych bogatych kompozycjach umisz. Lepiej chyżo go przywieź, niż tu jak baba z czworaków biadolić zaczynasz
loockas napisał(a):Również przyjmuje wyzwanie
brii napisał(a):Czelendż akcepted
Niech ktoś zabierze aparat. Musimy zrobić jakieś nowe zdjęcia, bo od 3 lat wrzucam na pierwszą strone te same
Usunąłem te, gdzie siedzimy przy komputerach, bo sie ludzie z nas smiali 
PS. Siwy zabierz Adwent!
PS. Siwy zabierz Adwent!