ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Bartek ja tak zapytam jeszcze a propos tego parkingu w Silverze, czy swoim będę też miał problem wjechać, czy powinienem dać rade. Wolę wiedzieć tak na zaś 
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Nastapol to bardzo ciekawa "instytucja" jeśli można tak to nazwać.
Klient który oglądał mojego Xedosa zdecydował, że bardzo chce udać się na sprawdzenie do Nastapolu.
I tak 20 letnie auto za marne piniendze oglądali 1.5h. Jak zaczął chodzić z miernikiem lakieru to myślałem, że się osunę do kanału i kimne bo zeszło dobre 30 min.
Najlepsze:
Analiza spalin i dignoza, że silnik w bardzo fajnym stanie. Wszedł pod auto, i z pozycji kanału stwierdził UPG
... wyszedłem. Jak dla mnie to idioci. Leć gdziekolwiek indziej. 
Klient który oglądał mojego Xedosa zdecydował, że bardzo chce udać się na sprawdzenie do Nastapolu.
I tak 20 letnie auto za marne piniendze oglądali 1.5h. Jak zaczął chodzić z miernikiem lakieru to myślałem, że się osunę do kanału i kimne bo zeszło dobre 30 min.
Najlepsze:
Analiza spalin i dignoza, że silnik w bardzo fajnym stanie. Wszedł pod auto, i z pozycji kanału stwierdził UPG

chyba by wypadało
ale niestety podziemia nas pochłoną.... port

ale niestety podziemia nas pochłoną.... port

-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Ja bym proponowała 18.12 wtorek- albo Silver albo Port o 18, a potem już Spot Noworoczny 06.01 chyba,że coś na spontanie 
-
Ania_TM
Ania_TM napisał(a):Ja bym proponowała 18.12 wtorek- albo Silver albo Port o 18, a potem już Spot Noworoczny 06.01 chyba,że coś na spontanie
gajos napisał(a):jestem za18:12;2012 SS-2
Dopisano 09 gru 2012 11:00:
jestem za18:12;2012 SS-2
x2
SS-2 good Idea, ale następny już w Porcie? 
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
gajos napisał(a):Aniu a co z orkiestra jest szansa jeszcze jakies identyfikatory zalatwic jak to wyglada?
moze z mazdy jakies suweniry wylapiemy lub od klubu
tak, tak, zgłoszę się w poniedziałek, może Mateusz tak samo co?
sztab już zapisy ma, tym razem w wersji elektronicznej, zdjęcie dosłać trzeba

-
Ania_TM
a orkiestra jest 6 stycznia??bo mam imieniny mlodego ale dobrze jak by bylo z 4-6 osob z identyfikatorami trza by sie ustawic i do mazdy skoczyc moze wspomoga jak cos to ja moge sie wyrwac jakos z roboty w tym tygodniu i mozemy podjechac na pabianicka pogadac moze cos podaruja
racja, 6 chyba grają, a to też i niedziela i święto od razu.
O zapisy dowiem się jutro i dam znać, czy kogoś z poza szkoły można zapisać jeszcze.
A potem ustalimy może z Mazda co i jak
dopisujemy się też w tym roku do tych z PŁ co robili WOŚP rok temu?
czy działamy samodzielnie, bo można by coś zorganizować małego
No Mati,żebyś miał identyfikator też![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
O zapisy dowiem się jutro i dam znać, czy kogoś z poza szkoły można zapisać jeszcze.
A potem ustalimy może z Mazda co i jak

dopisujemy się też w tym roku do tych z PŁ co robili WOŚP rok temu?
czy działamy samodzielnie, bo można by coś zorganizować małego

No Mati,żebyś miał identyfikator też
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Ania_TM
Ale ty nie masz wyjścia.zostałeś nominowany
Mozna sie dopisac lub pomyslec nad czyms małym samemy lub jak merc w zeszłym roku kilka aut pod manu i wtedy symboliczna kaska do puchy a jak by byly jakies gadzety to wtedy ustalic kaske jaka za gadzet ..
P.S.sory za brak polskich znakow ale pisze z fona
Mozna sie dopisac lub pomyslec nad czyms małym samemy lub jak merc w zeszłym roku kilka aut pod manu i wtedy symboliczna kaska do puchy a jak by byly jakies gadzety to wtedy ustalic kaske jaka za gadzet ..
P.S.sory za brak polskich znakow ale pisze z fona