Mazda 323C BH Z5 '98 sprzedana :(
bartg, bezpieczniki glowne zakladam, ze sprawdzone? u mnie bylo podobnie, po czyszczeniu wentylacji pianka... kontrolka immo, albo nie swiecila sie wcale, albo ledwo ja bylo widac, podobnie, bo u mnie odpalala na 3 sekundy
problemem okazaly sie zasniedziale styki w kostce immo
jest po stronie pasazera, za schowkiem po prawej stronie, trzeba wyjac schowek i rozebrac prawa strone pulpitu
styki przeczyscilem drobnym papierem + spray kontakt, mazda wrocila do zycia;P
powodzenia
problemem okazaly sie zasniedziale styki w kostce immo
jest po stronie pasazera, za schowkiem po prawej stronie, trzeba wyjac schowek i rozebrac prawa strone pulpitu
styki przeczyscilem drobnym papierem + spray kontakt, mazda wrocila do zycia;P
powodzenia
Hope for the best, prepare for the worst
Moja 323C
Moja 323C
- Od: 16 maja 2007, 15:02
- Auto: Mazda MX-3 white V6
Taki jest plan, przyjechał gość z komputerem do Mazd, przynajmniej ma normalne podejście do klienta, w Matsuoce kazali mi za tydzień przyjechać to mogą do kompa podpiąć 

Przypomniało mi się, że po kupnie auta byłem u nich ~5 lat temu podpinać do kompa wtedy z czystej ciekawości, także teraz z dnia na dzień gość przyjechał, podpiął kompa sprawdził i potwierdził diagnozę. Teraz znów holowanie przez całe miasto mnie czeka.
Wiesz,mi powiedzieli ze za stare auto i nie podepną kopma,żenująca obsługa ...nie polecam tego serwisu ,totalna beznadzieja...
Po drugie najlepszy z mechaników od mazd pracuje teraz na szparagowej,wcześniej robił troszkę u nich i w Auto Serwisie na Pabianickiej. gość ma mazdy w palcu
Po drugie najlepszy z mechaników od mazd pracuje teraz na szparagowej,wcześniej robił troszkę u nich i w Auto Serwisie na Pabianickiej. gość ma mazdy w palcu
-
Lantis 89
No w auto serwisie na Pabianickiej się pozmieniało i jakieś wieśniaki pracują, też mi powiedzieli, że nie podłączy bo za stara i moge do Aso zadzwonić, nie to że jakiś rok temu sam właściciel mnie tam zaprosił i za darmo zrobił diagnostykę, żeby jakoś warsztat w klubie zareklamować
Ale teraz ponoć siedzi od miesięcy szef z Pabianickiej na zwolnieniu, także nie dziwie się, że poszedł na Szparagową pracować.

Z ust mi tych wieśniaków wyjąłeś
Jak miałem początki z moją ukochaną to troszkę sie bujałem z nią po serwisach w łodzi, obroty sroty pierdoty,jak to na początku
wiec poznałem większych i mniejszych magików
Jak coś to daj znac ile za wywalenie imo bo tez planuję

Jak miałem początki z moją ukochaną to troszkę sie bujałem z nią po serwisach w łodzi, obroty sroty pierdoty,jak to na początku
Jak coś to daj znac ile za wywalenie imo bo tez planuję
-
Lantis 89
i co odpaliła mazda czy da;lej jest w trybie oszczedzania paliwa 

-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Wieści z frontu – sterownika silnika też umarł, wywalić immo się nie da bez przerabiania wiązki ( 2 vs 3 wtyczki w wersjach z i bez immo... ), trwają poszukiwania zestawu sterowników, nic tylko iść się napić...
Ostatnio edytowano 11 gru 2012, 22:45 przez Bartg, łącznie edytowano 1 raz
No to ładne cyrki wyszły i pewnie spore koszta
Nie wiesz Bartku gdzie w Łodzi kluczyk mi dotną i zaprogramują,masz jakąś firmę co korzystałeś???
Nie wiesz Bartku gdzie w Łodzi kluczyk mi dotną i zaprogramują,masz jakąś firmę co korzystałeś???
-
Lantis 89
A to nie wiem kto się tym zajmuje, ja uzywam oryginalnego kluczyka. Ciekawe co jeszcze się np spaliło skoro poszedł taki sajgon, np radio albo wzmacniacz 
ja pier...e tyle bałaganu z tak błahego powodu
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Za dużo
Sześć stówek.
Korzystając z wieczornego tankowania odwiedziłem zamknięty pas lotniska
Jako, że auto stało prawie 3 tygodnie kilka rzeczy było zrobionych – nowe świece Denso, kable NGK, filtr Simoty, czyszczenie przepustnicy, brak kata. Efekt całkiem fajny 
Korzystając z wieczornego tankowania odwiedziłem zamknięty pas lotniska