Tutaj się witamy
Witam wszystkich:) Jestem z Rzeszowa i posiadam Mazde 323f BJ (sportiv). Chetnie poznałbym kogoś z mojego regionu:D
- Od: 29 lis 2012, 22:57
- Auto: Mazda 323f 2.0 16v 131KM
Witam wszystkich
Parę dni temu zostałem właścicielem Mazdy 6 sedan 1.8 benzyna z 2003 roku i chciałem się przywitać z forumowiczami
. Powiem tylko jedno, po przesiadce z Opla Astry I 1.4 55KM z LPG jazda samochodem nabrała zupełnie nowego wymiaru. Powiem szczerze, że najchętniej nie wysiadałbym z tego cudeńka.
Pozdrawiam Konrad
Parę dni temu zostałem właścicielem Mazdy 6 sedan 1.8 benzyna z 2003 roku i chciałem się przywitać z forumowiczami
Pozdrawiam Konrad
-
yeti800
Witam wszystkich, od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem Mazdy 323f BJ 1.5 16v 

- Od: 30 lis 2012, 01:48
- Auto: 323F BJ 1.5 1999r
Już się co prawda witałem w wątku poświęconym zakupowi, ale zważywszy na zainteresowanie moim postem robię to jeszcze raz. Myślę jednak, że poza Panem Andrzejem (Carpasja) i Panem Krystianem (Blacky) mało komu się tam chce zaglądać. Post a propos obu Panów znajdzie się we właściwym wątku.
Tak czy siak Mazda w garażu.
Tak czy siak Mazda w garażu.
- Od: 30 paź 2012, 00:46
- Auto: Mazda 6, 147 KM
Witajcie!
Pierwsze moje auto mazda 323 bg z 1995r.
Przygoda rozpoczęta przedwczoraj.
Mam nadzieję, że zostanę z Wami na dłużej, a wszelkie moje pytania i wiadomości nie zostaną bez odpowiedzi.
Pozdrawiamy,
Krzych i mazda
Pierwsze moje auto mazda 323 bg z 1995r.
Przygoda rozpoczęta przedwczoraj.
Mam nadzieję, że zostanę z Wami na dłużej, a wszelkie moje pytania i wiadomości nie zostaną bez odpowiedzi.
Pozdrawiamy,
Krzych i mazda
-
holek88
Witam
Postanowiłam dzisiaj dołączyć do Waszego grona
Od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką niebieskiej MAZDY 3, rocznik 2004 . 2.0 .
Do tej pory jeździłam tigrą i aktywnie brałam udział w tamtejszym klubie
Mam nadzieje, że i u Was zagoszczę na dłużej. Serdecznie pozdrawiam 
Postanowiłam dzisiaj dołączyć do Waszego grona
Od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką niebieskiej MAZDY 3, rocznik 2004 . 2.0 .
Do tej pory jeździłam tigrą i aktywnie brałam udział w tamtejszym klubie
-
Eveline
Witam
Jestem nowiutkim posiadaczem Mazdy3
. Nowiutkim, bo dopiero dwa dni
ale czy szczęśliwym, to się okaże..... Już bardzo niedługo się okaże
. Ale o tym to już w jakimś konkretnym wątku. Acha, i nie będę nazywał tu mojego autka Madzią, bo Madzia to w M jak miłość występuje 
Jestem nowiutkim posiadaczem Mazdy3

Ostatnio edytowano 2 gru 2012, 21:26 przez markiel, łącznie edytowano 1 raz
Witam wszystkich mazdowiczów
. mam już swoją madzie od roku,trafiłem na nią przypadkiem i nie żałuje tego spontanu.obserwowałem wcześniej różne fora, rozmawiałem z wieloma mechanikami na temat podrasowania mojej madzi,za wiele się nie dowiedziałem.mam nadzieje że mi pomożecie w odpowiedni sposób wybrać lub polepszyć swój silnik 
-
ed0121
Witam wszystkich już nie długo nastąpi otwarcie mojego nowego warsztatu, zapraszam do śledzenia informacji na ten temat. Działalność będzie dalej bardziej pasją niż dla celów zarobkowych dlatego wszystkie ciekawe pomysły mogą stać się rzeczywistością, wystarczy skontaktować się ze mną Zapraszam
SILNIK WANKLA OD A-Z ! WSZYSTKIE Japońce
Naprawa, tuning, skup i sprzedaż!
https://www.facebook.com/kojotgarage
668 824 980 – Kojot
www.kojotmagazine.pl
-------------------------------------------------
Zielonka k/ Warszawy
ul. Paderewskiego 2
Naprawa, tuning, skup i sprzedaż!
https://www.facebook.com/kojotgarage
668 824 980 – Kojot
www.kojotmagazine.pl
-------------------------------------------------
Zielonka k/ Warszawy
ul. Paderewskiego 2
Witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem M6 GY 1.8 Wcześniej posiadałem Mazdę 323 C i 323 f BA. Często odwiedzałem forum, ale od niedawna postanowiłem zarejestrować się i w miarę aktywnie uczestniczyć w forum.
Pozdrawiam! Michał.
Pozdrawiam! Michał.
- Od: 2 gru 2012, 13:32
- Auto: Mazda 6 GY 1.8
Witam,
Od września 2012r. jestem posiadaczem i (jak dotąd) szczęśliwym użytkownikiem, sprowadzonej zza Odry, Mazdy 6 GG MZR-CD. Od jakiegoś czasu korzystam z poradników, uwag i doświadczenia użytkowników tego forum i dzisiaj postanowiłem do niego dołączyć, mając nadzieje na czynny udział w społeczeństwie Mazdowiczów i dalsze korzystanie z wiedzy "starych" użytkowników.
Ostry
Od września 2012r. jestem posiadaczem i (jak dotąd) szczęśliwym użytkownikiem, sprowadzonej zza Odry, Mazdy 6 GG MZR-CD. Od jakiegoś czasu korzystam z poradników, uwag i doświadczenia użytkowników tego forum i dzisiaj postanowiłem do niego dołączyć, mając nadzieje na czynny udział w społeczeństwie Mazdowiczów i dalsze korzystanie z wiedzy "starych" użytkowników.
Ostry
- Od: 3 gru 2012, 10:14
- Auto: Mazda 6 GG MZR CD 143KM 2006r.
viewtopic.php?f=331&t=146223
Witam.
Od wczoraj jestem właścicielem Mazdy CX-9 3,5 2007r. Od wielu wielu lat byłem użytkownikiem samochodów marki Volvo, jednak teraz po przejściu praktycznie wszystkich modeli Volvo, zdecydowałem sie na zakup Mazdy. Czy był to słuszny wybór okaże się po czasie. Jestem aktywnym uczestnikiem forum klubu miłosników Volvo, jednak jako posiadacz Mazdy nie mogę nie uczestniczyć w klubie miłosników i posiadaczy Mazdy.
Pozdrawiam
Tomasz
Od wczoraj jestem właścicielem Mazdy CX-9 3,5 2007r. Od wielu wielu lat byłem użytkownikiem samochodów marki Volvo, jednak teraz po przejściu praktycznie wszystkich modeli Volvo, zdecydowałem sie na zakup Mazdy. Czy był to słuszny wybór okaże się po czasie. Jestem aktywnym uczestnikiem forum klubu miłosników Volvo, jednak jako posiadacz Mazdy nie mogę nie uczestniczyć w klubie miłosników i posiadaczy Mazdy.
Pozdrawiam
Tomasz
-
TOMLAND
Powitawszy.Mam na imię Sebastian i od miesiąca posiadam Madziare MX-3 we V6
.
Serce wali jak dzwon, pompuje krew,
tętno rozsadza ci skroń, prześladuje pech,
czujesz nadchodzący zgon, sam byś już najchętniej zdechł,
ten kawałek to pomocna dłoń, do góry łeb!
Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

tętno rozsadza ci skroń, prześladuje pech,
czujesz nadchodzący zgon, sam byś już najchętniej zdechł,
ten kawałek to pomocna dłoń, do góry łeb!
Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

Witam. dopiero sie zarejestrowalem na forum. ogolnie mieszkam w Kanadzie i od jakiegos miesiaca posiadam Mazde 3 z 2005 z 2.3. nie wiem czy wersje na Kanade roznia sie od tych w polsce ale jak bede mial jakis problem to mam nadzieje ze w miare mozliwosci ktos mi pomoze
pozdrawiam 
-
Zaroowa
Witam wszystkich!
Jako przyszły? użytkownik Mazdy pozdrawiam obecnych użytkowników i sympatyków Mazdy
Jako przyszły? użytkownik Mazdy pozdrawiam obecnych użytkowników i sympatyków Mazdy
-
bodzio713
Witam. Mam na imie Bartek. Jestem z okolic Chełmna w KUJ-POM. W tamtym tyg kupiłem Mazde 6- mój pierwszy japoński pojazd 4 kołowy(nigdy nie miałem japończyka). Myslałem ze kupie pojazd bezobsługowy i bezawaryjny a dzień po zakupie sie okazało ze z mazdą coś nie tak
. W sumie dlatego sie zarejstrowałem tak szybko po zakupie auta
mam nadzieje ze to pierdoła, ale w sumie nie wygdląda na pierdołe 
Mazda 6 2004 rok 2,0 141 KM Benzyna i Gaz(załozyny w Niemczech rok temu)...
pozdrawiam i nie ukrywam licze na pomoc
napisze w innym temacie o co kaman 
Mazda 6 2004 rok 2,0 141 KM Benzyna i Gaz(załozyny w Niemczech rok temu)...
pozdrawiam i nie ukrywam licze na pomoc

-
bartez
witam, witam, zakupiłem Mazde i powiem szczerze, że bardzo żałuje jeżdże nią jakiś miesiąc. Z czego tydzien przestała u mechanika, końca napraw nie widać...ehh lipa kurcze;(
-
mikomajczyk
Witam wszystkich 
Mam na imię Michał 23 lata , dwa miesiące temu zakupiłem mazdę 323F BA 1.5, zakochałem się w niej, fotki z chęcią pokażę na wiosnę jak będzie umyta i bez zbędnego śniegu
Pozdrawiam!
Mam na imię Michał 23 lata , dwa miesiące temu zakupiłem mazdę 323F BA 1.5, zakochałem się w niej, fotki z chęcią pokażę na wiosnę jak będzie umyta i bez zbędnego śniegu
Pozdrawiam!
Nie ważne ile masz tylko ważne ile znaczysz...
- Od: 5 gru 2012, 23:40
- Auto: model: Mazda 323F BA 98r
silnik: DOHC 1.5 benzyna.