Bo ja tu rozwazam, czy nabyc droga kupna ACIII czy zainwestowac mniejszy pieniadz najpierw w Maxa i grajac patrzec sobie jak ceny AC spadaja...
Playstation 3 – znajomi w PSN
Ktos czeka na nowego Assasyna? na Hitmana (szczegolnie z Malaszynskim
?
Bo ja tu rozwazam, czy nabyc droga kupna ACIII czy zainwestowac mniejszy pieniadz najpierw w Maxa i grajac patrzec sobie jak ceny AC spadaja...
Planuje Assasyna i MoH ale nie teraz jeszcze....tak w ogóle to mam jeszcze 1,5 części zaległości..
-
Fasola
Jak macie twarzo-książke to możecie dostać za darmo plusa na 1 miesiąc.
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Asasyn mi nie podszedł, więc nie czekam
ale zobaczymy co wyjdzie
Natomiast Hitman to prawdziwy "must have". Polecam zagrać w poprzednią część "Blod Money"– gra mnie rozwaliła
Ja ogólnie kupuje gry w granicach 50-70zł, przechodzę i odsprzedaję. Na nowości czekam aż spadną ceny a w tym czasie pogrywam w gry które potaniały.
Teraz przymierzam się do kupna Binary domain (strzelanka).
A na aukcji mam wystawione L.A. Noire
http://allegro.pl/l-a-noire-ps3-najtani ... 30740.html
Natomiast Hitman to prawdziwy "must have". Polecam zagrać w poprzednią część "Blod Money"– gra mnie rozwaliła

Ja ogólnie kupuje gry w granicach 50-70zł, przechodzę i odsprzedaję. Na nowości czekam aż spadną ceny a w tym czasie pogrywam w gry które potaniały.
Teraz przymierzam się do kupna Binary domain (strzelanka).
A na aukcji mam wystawione L.A. Noire

Ja się obraziłem na ubisoft za przeniesienie story z europy na teren jułesendej i nie zamówiłem przedpremierowo. Poczekam aż ceny spadną, kupię używkę, albo wcale nie kupię ... nie wiem ... na razie mam focha. Teraz w BF3 jest dubleXP week więc expie w mistrza broni i dominację
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Możesz spróbować naprawy. Na alledrogo widziałem sklep zajmujący się naprawą YLOD w cenie 159zł.
Ze trzy lata temu przegrzała mi się karta graficzna w lapku. Wysłałem do jakiegoś magika z allegro i po odgrzaniu styków laptop funga do dzisiaj. Zapłaciłem chyba z 350zł ale opłacało się bo za laptopa dałem ponad 3500zł.
Gdyby mi się to przytrafiło z moim PS3 to bym się nie zastanawiał tylko spróbował naprawy.
Ze trzy lata temu przegrzała mi się karta graficzna w lapku. Wysłałem do jakiegoś magika z allegro i po odgrzaniu styków laptop funga do dzisiaj. Zapłaciłem chyba z 350zł ale opłacało się bo za laptopa dałem ponad 3500zł.
Gdyby mi się to przytrafiło z moim PS3 to bym się nie zastanawiał tylko spróbował naprawy.
Na yt pokazują nawet jak to zrobić ale nie wiem...kupilem uzywke i nie wiem czy już nie było coś takiego robione
@tapatalk@
@tapatalk@
-
Fasola
Jak włożysz dysk do innej konsoli to się sformatuje... Ten sposób na opalarkę to jedynie na chwilę , ludzie go robią właśnie by savy zgrać. Jedyne co naprawdę jest skuteczne to reballing ale nie mam pojęcia czy u nas gdzieś robią tak jak należy. Ja zawsze po skończonej grze zostawiam konsole w xmb by się schłodziła.
PS: Ja bym się bał używkę kupić. Nawet wziąłem przedłużenie gwarancji do 4 lat.
PS: Ja bym się bał używkę kupić. Nawet wziąłem przedłużenie gwarancji do 4 lat.
A ja mam używkę od paru lat i odpukać nic się nie dzieje.
Podstawa to robić przedmuch co jakiś czas. Pamiętam jak za pierwszym przedmuchem z konsoli wydobyła się chmura pyłu i kurzu prosto w moją twarz
To sobie pomyślcie jak się musiała grzać. Dzisiaj jak odkurzam pokój to nie zaszkodzi przejechać też rurą po otworach w konsoli. No i tak jak pisze Tubi po graniu warto konsolę pozostawić na parę minut w xmb.
Tak dla przypomnienia koledzy:
1. Wyłączamy konsolę przyciskiem z tyłu
2. Naciskamy i trzymamy sensor włącz/wyłącz konsolę z przodu
3. trzymając sensor włączamy jednocześnie konsolę przyciskiem z tyłu
4. Rozpoczyna się przedmuch konsoli który trwa około 20 sek.
Pierwszy raz polecam to robić gdzieś na zewnątrz
Podstawa to robić przedmuch co jakiś czas. Pamiętam jak za pierwszym przedmuchem z konsoli wydobyła się chmura pyłu i kurzu prosto w moją twarz
Tak dla przypomnienia koledzy:
Podobno w silmach lepiej nie robić fan testu, dużo ludzi się skarżyło na uszkodzenie napędu.
Bo trzeba to robić bez płyty
Będę tego próbował dzisiaj zawożę do zrobienia 200 i gwarancja 3 miechy, na 3 konsole jedna wraca:( ale myślę ,ze warto...
-
Fasola
Trzymamy kciuki 
tomeq83 napisał(a):Tak dla przypomnienia koledzy:
W X360 też idzie coś podobnego zrobić?
Młody.
nie ale może prze lutować kabel od wentylatora żeby dostawał ciągle 12v i chodził na full obrotach
i generalnie nie ma różnicy w tym co się częściej psuje czy klocek czy ps. Generalnie za małą buda za duża temperatura i efekt piekarnika murowany
i generalnie nie ma różnicy w tym co się częściej psuje czy klocek czy ps. Generalnie za małą buda za duża temperatura i efekt piekarnika murowany

Chodzi o to ,że nasza kochana Unia zakazała stosowania ołowiu do połączeń lutowanych w celu "ochrony środowiska" więc mamy taki efekt ,że sprzęt psuje się na potęgę stosy elektrośmieci rosną ale odrobinę mniej ołowiu zużywają... Nikt normalny w tej uni nie zasiada, ciągle jakieś nieprzemyślane decyzje... Wczoraj mój laptop zaczął łapać taki jakby Ylod, jestem pewny ,że popękały połączenia lutowane...