28 grudnia 2012 – Klubowy sylwester w ośrodku Masłońskie
Ja mam juz urlop przyklepany 
Bimbak bedziesz od samego poczatku?
Bimbak napisał(a):i właśnie sobie załatwiłem urlop na drugiego stycznia więc będę w pełnym wymiarze
A ja wciaz nie moge wystawic wniosku urlopowego na 02.01, gdyz system nie przewiduje mozliwosci zlozenia wniosku na inny rok kalendarzowy

Xenocyd napisał(a):Bimbak napisał(a):i właśnie sobie załatwiłem urlop na drugiego stycznia więc będę w pełnym wymiarze
A ja wciaz nie moge wystawic wniosku urlopowego na 02.01, gdyz system nie przewiduje mozliwosci zlozenia wniosku na inny rok kalendarzowy
zrób jak ja ... złóż na papierze ... u mnie babki z HRu na widok papierowego wniosku wpadły w panikę.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Katastrofa mi się dzisiaj z węglem na grilla stała – śnieg z podwozia samochodu stopniał i w postaci zdradzieckiego płynu rozmoczył worek z węglem który przy próbie podniesienia postanowił złośliwie pozbyć się całej zawartości na mokrą posadzę
Mam teraz czarny kolor podłogi w garażu ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.