Tutaj się witamy
Witajcie
nazywam się Grzesiek i zamierzam stać się niebawem posiadaczem Mazdy 3 której usilnie właśnie zacząłem szukać, z czasem pewnie zacznę bardziej udzielać się na forum
Pozdrawiam wszystkich
nazywam się Grzesiek i zamierzam stać się niebawem posiadaczem Mazdy 3 której usilnie właśnie zacząłem szukać, z czasem pewnie zacznę bardziej udzielać się na forum
Pozdrawiam wszystkich
Witam, mam na imię Kamil. Po ponad miesiącu przeglądania tego forum i zgłębiania tematu Mazd, w końcu jestem właścicielem 3-ki z 2006r.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
lfc77
Witajcie
Od lata posiadam Mazdę 323 BG 1.3 8V. Jestem raczkującym "Mazdowiczem" i nawet do dziś nie poznałem wszystkich usprawnień jakie zainstalował poprzedni właściciel. Oby moja przygoda z tym autkiem była miła
Od lata posiadam Mazdę 323 BG 1.3 8V. Jestem raczkującym "Mazdowiczem" i nawet do dziś nie poznałem wszystkich usprawnień jakie zainstalował poprzedni właściciel. Oby moja przygoda z tym autkiem była miła
-
kubas82
Witam-mam na imię Marek i jestem nowym członkiem tego forum.
Moje auto to Mazda 323f bj 1.5 1998r
Witam wszystkich gorąco.
Moje auto to Mazda 323f bj 1.5 1998r
Witam wszystkich gorąco.
-
MadzikBJ
Witam wszystkich członków MazdaSpeed !
Co prawda dołączyłem do forum pomimo, iż nie posiadam Mazdy — jeździ nią mój teść, a że z komputerem nie jest "za pan brat" będę pytał i szukał odpowiedzi za niego.
Z tego też samego powodu za bardzo radą nie posłużę — niestety :/
Raz jeszcze pozdrawiam wszystkich i życzę bezawaryjności !
Co prawda dołączyłem do forum pomimo, iż nie posiadam Mazdy — jeździ nią mój teść, a że z komputerem nie jest "za pan brat" będę pytał i szukał odpowiedzi za niego.
Z tego też samego powodu za bardzo radą nie posłużę — niestety :/
Raz jeszcze pozdrawiam wszystkich i życzę bezawaryjności !
--
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 25 lis 2012, 14:51
- Auto: Mazda 323
Motor: 2.0 DiTD
Rok: 2002
Czołem:) Jestem tu nowy i też nie dawno wdzięczny bolid z kraju kwitnącej wiśni. Na początku mam z nim same problemy, ale mam nadzieje, że z biegiem czasu wszystko się unormuje:)
Pozdro
Pozdro
-
mikomajczyk
Witam wszystkich posiadaczy Mazd, zarejestrowałem sie na forum bo szukam auta i tak jakoś spodobała mi się mazda 3 i chciałbym nieco się o niej dowiedzieć ! Pozdrawiam Bartz

-
Bartz
Witam wszystkich posiadaczy Mazdy, od niedawna jeżdżę 6 i zakochałem się w tym samochodzie, dlatego postanowiłem dołączyć 
-
wojas1
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Moja zabawka to Mazda 323 bg 1.6 16v wersja GLX hatchback, we właściwym kolorze, czyli czerwonym
Moja zabawka to Mazda 323 bg 1.6 16v wersja GLX hatchback, we właściwym kolorze, czyli czerwonym
- Od: 29 lis 2012, 00:10
- Auto: Mazda 323 BG hatchback 1.6 16v GLX 1992r.
Witam wszystkich forumowiczów MazdaSpeed!
Jestem właścicielem przepięknej Mazdy 6 GH Liftback z 2009 roku, serduszko 2,0 MZR-CD. Jest to moja pierwsza Mazda, i w ogóle japończyk
Do tej pory jeździłem "niemiecką technologią z hiszpańskim temperamentem" i byłem zadowolony
. Mam nadzieję, że przy Madzi też tak będzie
Pochodzę z południowej Polski, ale obecnie mieszkam w ziiiiimnej, północnej części Europy. Mam nadzieję, że będę mógł pomóc w jakichś sprawach, jak i sam się czegoś ciekawego dowiem
pozdrawiam, Arek
Jestem właścicielem przepięknej Mazdy 6 GH Liftback z 2009 roku, serduszko 2,0 MZR-CD. Jest to moja pierwsza Mazda, i w ogóle japończyk
Pochodzę z południowej Polski, ale obecnie mieszkam w ziiiiimnej, północnej części Europy. Mam nadzieję, że będę mógł pomóc w jakichś sprawach, jak i sam się czegoś ciekawego dowiem
pozdrawiam, Arek
-
Galczas
Witam a więc jestem, jestem a więc witam. Kupiłem MAZDE 6 i sie zarejestrowałem, jest to moje pierwsze japońskie auto i poraz pierwszy rozumiem jak można sie zakochać w samochodzie. Witam wszystkich i życze szczęśliwego śmigania naszymi mazdami 
- Od: 27 lis 2012, 22:20
- Auto: mazda 6 2,0 100kw sport wagon