Mazdy MX oraz RX z całej Polski – Wiosenny zlot w Warszawie?
Zapraszam właścicieli MAZD modeli MX i RX z całej Polski do wypowiadania się w sprawie pomysłu
zorganizowania wiosennego zlotu tych samochodów w Warszawie.
Co Wy na to?
zorganizowania wiosennego zlotu tych samochodów w Warszawie.
Co Wy na to?
„Zegar tyka. Wszystkich.”
oo a ja też się łapie
:D
ok
będę (i spróbuję namówić całą MX'ową pakę z grodu nad Brdą)
jestem za jak najbardziej pozdrawiam trzeba wybrac ladne miejsce
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
kuba jasne ze cie zabiore jak zechcesz to viola pojedzie twoja zabka a ja ciebie zabiore swoja poturbowana madzia:)
DEVIL
696 442 463
696 442 463
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
Nie no właśnie o to chodzi, że kaczuszka nie podlega pod MXy ani RXy, więc nie będę jej brał...
I jaką poturbowaną ?!? Zdążysz wyklepać do tego czasu i będzie jak "nówka-sztuka"
Sorry za OT – dogadamy się dalej na gg i PW
I jaką poturbowaną ?!? Zdążysz wyklepać do tego czasu i będzie jak "nówka-sztuka"
Sorry za OT – dogadamy się dalej na gg i PW
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
Morder napisał(a):hmmm...czy ja wiem czy to dobry pomysł...mazda to mazda. Na zlotach wolałbym widzieć pełną gamę modeli. Po co te podziały.
samochód to samochód. Modeli gama jeszcze pełniejsza ;D
ALWAYS BLUE SKY ! ! !
- Od: 4 gru 2005, 20:29
- Auto: MX-5 NB 1.6
MARRUD napisał(a):Miejsc w W-wie kilka jest, chyba najpierw trzeba zebrać chętnych i oszacować ile samochodów będzie.
Dokładnie taka jest intencja mojego zapytania – pomysł w zarysach już jest, ale zanim napiszę o szczegółach czekam na Wasze zgłoszenia i zainteresowanie zlotem. Bardzo liczę na odzew spoza Warszawy (bo warszawiacy dopiszą na pewno).
Zanim zaczniemy dyskusje o szczegółach – zgłaszajcie się. Od ilości zgłoszeń zależy miejsce spotkania.
Myślę, że spotkanie tych pięknych aut (i ich właścicieli) w szczególnym, zaakceptowanym przez Was miejscu, może być świetnym i wartym pamięci zdarzeniem w historii Klubu.
MX-y, RX-y wszystkich generacji zgłaszajcie się.
Morder napisał(a):hmmm...czy ja wiem czy to dobry pomysł...mazda to mazda. Na zlotach wolałbym widzieć pełną gamę modeli. Po co te podziały.
Nigdy moim zamierzeniem nie było tworzenie podziałów i rozbijanie klubu. Moją inicjatywę proszę traktować jako pewnego rodzaju urozmaicenie pomysłu zlotów.
Jeżeli większość uzna, że ten pomysł narusza zasady Klubu lub dzieli jego członków – odstąpię od niego natychmiast.
Jednak jeżeli uznacie, że modele o których spotkaniu dyskutujemy są w pewnym stopniu niepowtarzalne i byłoby niezłą atrakcją zebrać je razem w jednym miejscu o jednym czasie to kontynuujmy uzgodnienia.