Uwagi do funkcjonowania forum
Pawle, moim skromnym zdaniem waldii ma rację, co ma za znaczenie, czy się logował czy nie...a jak zaloguje się za rok i zrobi podobną scenę... mam mazdę i brakuje mi tego,tego i tego
Ktoś życzliwy wyśle części i nie zobaczy nic za to.
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
Co ma za znaczenie, czy zablokuję, czy nie? Jak zablokuję, a będzie chciał dalej oszukiwać ludzi na forum, to założy sobie następne. Blokada nie jest ani batem, ani zabezpieczeniem przed oszustami. Poza tym każdy o każdym może napisać "mozna zablokowac tego idiote?"
the right man in the wrong place...
Paweł napisał(a):"mozna zablokowac tego idiote?"
No nie to fakt, lecz przypuszczam że już go to bardzo zdenerwowało i chyba każdy z nas by się zdenerwował, jak wysłał by części i nie zobaczył sianka.
A czy ban to dobra sprawa...myślę że tak, wystarczy aby waldii napisał dane tego gościa i google działa przecież...ale widzę że nie może bo on za to dostał bana... coś tu nie halo Pawle, gość go naciągnął i on dostał bana a nie ten co go naciągnął. Ale nie moja sprawa, sami podejmujecie decyzje co i jak...tylko później nie dziwcie się że osoby mają złą opinię o zarządzie...a to że waldii ma cięty język...no ma, myślę że szło by się z nim dogadać.
]
-
Kamil
Wybacz, ale nie wiem jak można dogadać się z człowiekiem, który dostając uargumentowaną odpowiedź na zadane pytanie, a która mu nie odpowiada, kwituje ją "idź oglądać m jak miłość". Bana nie dostał za to, że go ktoś naciągnął, tylko za tendencyjną prowokację w słownych wycieczkach (3 ostrzeżenia w ciągu miesiąca) i wybacz ponownie, ale na to nie ma wytłumaczenia. Można odpuścić raz, można drugi i trzeci, ale wszystko ma swoje granice. Owszem, dogadać się jak najbardziej możemy, ale na pewno nie "ciętym językiem" i prymitywnymi zaczepkami.
Paweł napisał(a):Wybacz, ale nie wiem jak można dogadać się z człowiekiem, który dostając uargumentowaną odpowiedź na zadane pytanie, a która mu nie odpowiada, kwituje ją "idź oglądać m jak miłość". Bana nie dostał za to, że go ktoś naciągnął, tylko za tendencyjną prowokację w słownych wycieczkach (3 ostrzeżenia w ciągu miesiąca) i wybacz ponownie, ale na to nie ma wytłumaczenia. Można odpuścić raz, można drugi i trzeci, ale wszystko ma swoje granice. Owszem, dogadać się jak najbardziej możemy, ale na pewno nie "ciętym językiem" i prymitywnymi zaczepkami.
Rozumiem że ma miesiąc L4...przypomnij mi jak mu się będzie kończyło, postaram się z nim porozmawiać prywatnie i wyjaśnić kilka rzeczy jak i zrozumieć jego, bo ostatnio wszyscy się skupili na nim, za cięty język. Ja też mam cięty język i też potrafię dowalić do pieca jak każdy z nas.
Rozumiem że wszystko ma granice, więc proszę ponownie...przypomnij mi jak będzie się kończyła wycieczka z L4
]
-
Kamil
radar88 napisał(a):przypomnij mi jak mu się będzie kończyło, postaram się z nim porozmawiać prywatnie i wyjaśnić kilka rzeczy jak i zrozumieć jego, bo ostatnio wszyscy się skupili na nim
Na wszelki wypadek zanotuj to także w swoim kalendarzu – przepraszam, ale nie wiem czy uda mi się o tym nie zapomnieć. Wyjątkowo nie jestem skupiony na waldim i nie sądzę żeby ktoś był, to raczej on za wszelką cenę starał się zwrócić na siebie uwagę.
radar88 napisał(a):Ja też mam cięty język i też potrafię dowalić do pieca jak każdy z nas.
W takim razie na pewno utniecie sobie dłuższą pogawędkę.
Paweł napisał(a):Na wszelki wypadek zanotuj to także w swoim kalendarzu – przepraszam, ale nie wiem czy uda mi się o tym nie zapomnieć. Wyjątkowo nie jestem skupiony na waldim i nie sądzę żeby ktoś był, to raczej on za wszelką cenę starał się zwrócić na siebie uwagę.

Paweł napisał(a):W takim razie na pewno utniecie sobie dłuższą pogawędkę.
Czas pokaże, oby się dało znaleźć kompromis.
A sprzedawcę oszusta zbanuj, może nie teraz jeszcze ale za 2-3 tyg, bo mu się należy.
]
-
Kamil
Własnie doczytałem temat. BAN dla waldiego zasłużony. Argumenty Pawła powinny być logiczne dla każdego. Jak widać w tym przypadku nie chodziło o argumenty a o osobiste animozje. Kretynizm, to dobry zwrot.
A gościa mam nadzieję, że złapią po tym, jak ktoś się do niego sam wybierze porozmawiać..
A gościa mam nadzieję, że złapią po tym, jak ktoś się do niego sam wybierze porozmawiać..
Jakiś tam podpis Leszka :P
Nie wiem czy inni też tak mają ale powiadomienia przychodzą do mnie na maila w dziwnych formach, bez linków itd.
taka drobna uwaga, moze malo istotne ale moją uwagę to przykuło.
w legendzie na dole forum, odnośnie obecnych wszystko jest tą samą czcionką, natomiast na liscie uzytkownicy są zwykła, a "kolorowi" boldem. mysle ze w legendzie tez byloby dobrze aby byly te kolory pogrubione.
w legendzie na dole forum, odnośnie obecnych wszystko jest tą samą czcionką, natomiast na liscie uzytkownicy są zwykła, a "kolorowi" boldem. mysle ze w legendzie tez byloby dobrze aby byly te kolory pogrubione.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
dało by radę zrobić "cwancyk", żeby przewijając "milion wątków i będąc na dole strony , górą "podążał" pasek z przyciskami "profil", "wiadomości","wyloguj"(z naciskiem na wyloguj)
PS. coś takiego jest na facebooku
PS. coś takiego jest na facebooku
Proszę o wyjaśnienie, gdzie są zapisane jakiekolwiek uwagi odnośnie polityki "klubu" na podstawie, której zostałem pozbawiony mojego podpisu, strony www ukrytej pod znaczkiem i pozycji auto w profilu? Nie rozpowszechniałem w żadnym poście adresu strony forum, nie werbowałem użytkowników korzystając z mojego konta na mazdaspeed a pomimo to wyżej wymienione elementy zostały usunięte.
Wysłałem to zapytanie do koordynatora, ale nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Inni użytkownicy mają swoje podpisy, w których umieszczają przeróżne linki i odnośniki również do "obcych" for tyczących mazdy np. rx-klub.pl i nie ma z tym problemu.
Wysłałem to zapytanie do koordynatora, ale nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Inni użytkownicy mają swoje podpisy, w których umieszczają przeróżne linki i odnośniki również do "obcych" for tyczących mazdy np. rx-klub.pl i nie ma z tym problemu.
- Od: 5 lip 2009, 23:42
Tomek6 napisał(a):Proszę o wyjaśnienie, gdzie są zapisane jakiekolwiek uwagi odnośnie polityki "klubu"
Tomek z całym szacunkiem, ale to nie musi być nigdzie zapisane i dobrze o tym wiesz.
Popo napisał(a):Z jakiego powodu dostałem ostrzeżenie?
Dostałeś wyjaśnienie na PW, jak i w ostrzeżeniu.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.