voytecku napisał(a):Wrzucaj KFa i zakladaj 4WSa
a skąd na to $$$
O tyle co do przekładki na KFa mam raczej wszystko to do 4WSa nic. Wolałbym 4WD A w ogóle będę raczej chciał zamienić mazdę na coś mniejszego
www.mazdaspeed.pl
voytecku napisał(a):Wrzucaj KFa i zakladaj 4WSa
O tyle co do przekładki na KFa mam raczej wszystko to do 4WSa nic. Wolałbym 4WD noxes napisał(a):a skąd na to $$$
noxes napisał(a):O tyle co do przekładki na KFa mam raczej wszystko to do 4WSa nic. Wolałbym 4WD
noxes napisał(a):A w ogóle będę raczej chciał zamienić mazdę na coś mniejszego
voytecku napisał(a):Przekladka silnika w porownaniu z 4WSem jest prosta, 4WS jest dopiero wyzwaniem i malo kto sie tego podejmie. Najlepiej byloby 4WD/4WS, ale takie cuda tylko w Mitsubishi 3000G
voytecku napisał(a):Nie wiem czy to dobry wybor. Jesli masz gaz, to jezdzisz za pol darmo, a jesli jeszcze Twoj samochod jest pewny, sprawny, nie wymaga duzego wkladu, to zebys nie zamienil siekierki na kijek. Ale jesli bedziesz sie upieral nadal, to moglbym poszukac czegos mniejszego

skad takie fanty wygrzebujesz voytecku ? składane lustereczka a o 4WS juz nie wspomne 

cichy_86 napisał(a):czy to składane elektrycznie lusterka ?
krz5yn napisał(a):skad takie fanty wygrzebujesz voytecku ? składane lustereczka a o 4WS juz nie wspomne
voytecku napisał(a):Niedawno przyszlo rowniez kilka fajnych czesci i szukam nastepnych
voytecku napisał(a):Czy ktos widzial kiedys ramke z przyciskami na 6 przyciskow po prawej stronie kierownicy? Brakuje mi miejsca na kolejny przycisk, od ktorego wszystko sie wlasciwie zaczelo
http://allegro.pl/zegarek-lcd-mazda-323 ... 93155.html ?cichy_86 napisał(a):pochwal się

Siw-y napisał(a):A może chcesz się ich pozbyć a sobie poszukać od 626?
Profi robota, muszę oblukać tego wuesa z bliska.
Speed napisał(a):Moze pod radio dasz
Na 7,5 cala szerokości dobrze pasują 205/45/17. Jest minimalny naciąg, tzn taki, że rant ochronny na oponie nic nie daje bo opona jest na równi z felgą lub nawet trochę ją odsłania.cichy_86 napisał(a):Jakie ET felgopona naciągniesz 215/45/17??
kamilspider napisał(a):Te fele są obłędne
kamilspider napisał(a):Możesz dokładnie powiedzieć co było potrzebne do 4WS? Jakaś sterująca elektronika też?
zibi626 napisał(a):szykuje się total unique item
voytecku napisał(a): cichy_86 napisał(a):Jakie ET felgopona naciągniesz 215/45/17??
17x7 ET52 lub 55. Planuje wlasnie 215/45/17 lub moze 205/50.
cichy_86 napisał(a):jakieś dystanse zastosujesz czy się obejdzie bez nich ?
kamilspider napisał(a):To nie będzie żadnej gleby? Bo z tego co widzę to chyba będzie auto weekendowe z możliwością jazdy na co dzień? Z lakierem coś będziesz robił?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości