Przepraszam za tą Epopeję – ale na prawdę nie wiedziałem który wybrać
aneta007zd napisał(a):Hej. Mam problem. Mamy samsunga gio. Niestety recovery nie chcą się włączyć. Wszystkie wcześniejsze funkcje weszły bez zarzutu. Niestety tutaj pojawił się problem.
Ekran mryga. Ktoś wie co boli telefon??
loockas napisał(a):Myślę, że coś się zepsuło. Tak, z pewnością coś nie działa.
Szymon napisał(a):Wygląda mi to również na awarię, ale loockas będzie miał pewnie rację
sq2jul napisał(a):A ja sądzę, że coś się [tiiiiit]. Co sądzicie koledzy?
Szymon napisał(a):Myślisz, że rozj..any bulbulator? To by było mega źle
sq2jul napisał(a):Tak, tak – dokładnie o tym pomyślałem. Gulgulator z przyczłafkami do falfrometra. To na pewno to.
Szymon napisał(a):Kaplica... Ale dobrze że nie wybuchło przy uchu, albo w kieszeni, co gorsza
sq2jul napisał(a):Ze łba nie byłoby co zbierać...
Szymon napisał(a):No mózg rozj...y
sq2jul napisał(a):Ale to trzeba mieć tam coś poza przeciagiem...
Szymon napisał(a):Czasem starczy dobry pociąg
sq2jul napisał(a):Od zawsze fascynowala mnie kolej
Szymon napisał(a):Mnie bardziej wykolejenia i zbaczanie z torów..
loockas napisał(a):Nie... przecież objawy nie pasują. To wg mnie jednoznacznie wskazują na uszkodzony oklaskator do zakruszarki.
Szymon napisał(a):Hmm... to by faktycznie trochę wyjaśniało mryganie!
Xenocyd napisał(a):Musze sie z Wami nie zgodzic – objawy (mrygotliwosc ekranu) wskazuja, ze padlo łoletko od telemasałki.
Gwarancja obejmuje prawdopodonie usuniecie tej niedogodnosci, w przypadku jej braku proponuje kubel, bo łoletko drogie jest piorunsko (ale wspolpracuje z amelinum!).
Fasola napisał(a):Według mnie natomiast, popsuł się cyngiel z wihajstrem odśrodkowym

loockas napisał(a):Nie sądzę. Uszkodzony wihajster odśrodkowy powodował by zwarcie na mostku głównym amulgulatora, a tutaj takich objawów koleżanka nie podała. Ja bym zalecał wymienić generator junionowy na udoskonalony, nowszy generator junionowo-poligronochromologiczny. Powinno to definitywnie wyeliminować migotanie odśrodkowe modułu wyświetlacza.
Fasola napisał(a):Jeżeli po drodze nie zahaczy o ajzol podtrzymujący kurvikółko

Nie wyobrażam sobie wówczas kosztów związanych z przywróceniem równowagi chłodziwa wtórnego...