Telefony komórkowe
A ja sądzę, że coś się [tiiiiit]. Co sądzicie koledzy?
Wysyłane z mojego HTC Sensation za pomocą Tapatalk 2
sq2jul napisał(a):A ja sądzę, że coś się [tiiiiit]. Co sądzicie koledzy?
Myślisz, że rozj..any bulbulator? To by było mega źle
Tapatalk2 @ SGS II
Tak, tak – dokładnie o tym pomyślałem. Gulgulator z przyczłafkami do falfrometra. To na pewno to.
Ze łba nie byłoby co zbierać...
Ale to trzeba mieć tam coś poza przeciagiem...
Od zawsze fascynowala mnie kolej
sq2jul napisał(a):Gulgulator z przyczłafkami do falfrometra. To na pewno to.
Nie... przecież objawy nie pasują. To wg mnie jednoznacznie wskazują na uszkodzony oklaskator do zakruszarki.
Musze sie z Wami nie zgodzic – objawy (mrygotliwosc ekranu) wskazuja, ze padlo łoletko od telemasałki.
Gwarancja obejmuje prawdopodonie usuniecie tej niedogodnosci, w przypadku jej braku proponuje kubel, bo łoletko drogie jest piorunsko (ale wspolpracuje z amelinum!).
Gwarancja obejmuje prawdopodonie usuniecie tej niedogodnosci, w przypadku jej braku proponuje kubel, bo łoletko drogie jest piorunsko (ale wspolpracuje z amelinum!).
zaczyna mi w głowie kiełkować idea zamiany SGS na Galaxy NOTE (N7000) boję się tylko że jest za duży. Czy mamy jakiegoś szczęśliwego bądź nieszczęśliwego posiadacza, który by się podzielił wrażeniami?
Seraf napisał(a):zaczyna mi w głowie kiełkować idea zamiany SGS na Galaxy NOTE (N7000) boję się tylko że jest za duży. Czy mamy jakiegoś szczęśliwego bądź nieszczęśliwego posiadacza, który by się podzielił wrażeniami?
Co to za OT ?!
Tapatalk2 @ SGS II
Seraf napisał(a):zaczyna mi w głowie kiełkować idea zamiany SGS na Galaxy NOTE (N7000) boję się tylko że jest za duży. Czy mamy jakiegoś szczęśliwego bądź nieszczęśliwego posiadacza, który by się podzielił wrażeniami?
Kolega ma Note`a juz prawie rok. Jak jestes duzym koszykarzem, to w dloni zmiesci Ci sie idealnie, wlasciwie to tak przy wzroscie 195 w gore telefon przestaje sie wydawac duzy!
Pierwsze chwile z tym urzadzeniem sa dziwne, wydaje sie to duze i nieporeczne – okazuje sie jednak, ze do dobrego czlowiek sie szybko przyzwyczaja – ekran i wygoda uzytkowania rekompensuja rozmiar urzadzenia. Ten zreszta nie jest znowu jakas wielka przeszkoda – w kieszeni spodni z tylu zmiesci sie na bank (ale nie polecam siadac), jak nie nosisz "jajogniotow" to moze i w kieszen z przodu upchniesz, hehe.
Filmy oglada sie na tym calkiem wygodnie, moze jedynie odrobine dziwnie sie przez taka cegle rozmawia

Szymon napisał(a):Bo ja nie jestem przekonany czy łoletko może boleć...
No to chyba czeba bedzie siekiera porabac, spalic i rozsypac prochy po okolicy bo nie mam wiecej pomyslow.
W drodze wyjatku mozna jeszcze na 3 zdrowaski do rozgrzanego pieca wrzucic – jak bol nie przejdzie to wtedy siekiera