Ja jestem raczej za sobotą, godzina 18-19 byłaby ok. Miejsce obojętne, ale faktycznie Zielona Gęś to niezbyt kameralne miejsce, w którym można spokojnie pogadać i tradycyjnie stuknąć się kieliszkiem przy wigilijnym stole.
WARSZAWA – Wigilia 15.12.2012
Jak Wam brakuje osób to i ja mogę wpaść jeśli chcecie.
Ja jestem raczej za sobotą, godzina 18-19 byłaby ok. Miejsce obojętne, ale faktycznie Zielona Gęś to niezbyt kameralne miejsce, w którym można spokojnie pogadać i tradycyjnie stuknąć się kieliszkiem przy wigilijnym stole.
- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6
pietrzu1987 napisał(a):Jak Wam brakuje osób to i ja mogę wpaść jeśli chcecie.![]()
Ale teraz palnąłeś
No dobra. Coś tam wczoraj ustaliliśmy więc czas zacząć działać.
Wszystkich chętni na wigilijną kolację niech się zgłaszają w temacie do końca listopada. Będziemy wtedy mieli jaśniejszą sytuację gdzie organizujemy i na jaką ilość osób. Pozwoli nam to ustalić menu.
Wiadomo że jak ktoś się zdecyduje w ostatniej chwili to nie odmówimy ale mimo wszystko proszę o jak najszybsze zgłoszenia
Gutek tak jak prosiłeś będę aktualizował listę w pierwszym poście.
Na obecną chwilę wygląda to tak
– gutek_wrb
– gromaciek x2
– Kali2k
– Luker81
– shaq2000
– pietrzu1987
– ?
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Wiadomo że jak ktoś się zdecyduje w ostatniej chwili to nie odmówimy ale mimo wszystko proszę o jak najszybsze zgłoszenia![]()
Na pewno będzie czekał kieliszek dla niespodziewanego gościa.
gromaciek napisał(a):pietrzu1987 napisał(a):Jak Wam brakuje osób to i ja mogę wpaść jeśli chcecie.![]()
Ale teraz palnąłeś
Nic nie palnąłem tylko widzę, że coś kiepsko idzie zbieranie ekipy.
Spokojnie. Na obecną chwilę jest 9 osób. Do 15 to pewnie na luzno dobijemy. A jak będzie więcej to jeszcze lepiej 
-
Szalotka
CezaR83 napisał(a):To ja zaklepuje 10 miejsce
No i fajno

CezaR83 napisał(a):Kasa najpóźniej do kiedy?
Na początku miesiąca będzie informacja jak robimy z kasą. Prawdopodobnie będą szybkie przelewy
Chcemy z Gutkiem jak najszybciej podjechać i ustalać menu tak żeby było w miarę odpowiednie na tą okoliczność
-
Szalotka
arjot napisał(a):Oczywiście też się piszę na wigilię klubową.
Bardzo przyjemna informacja

Już notujemy
-
Szalotka
Daj znać w miarę możliwości jak najszybciej.
Ogólnie to jak tradycja nakazuje to jedno miejsce musi być wolne
Dopisano.
12 osób w takim razie mamy na obecną chwilę
Ogólnie to jak tradycja nakazuje to jedno miejsce musi być wolne
Dopisano.
12 osób w takim razie mamy na obecną chwilę
-
Szalotka
Gib napisał(a):Może nad zegrzem zrobimy?
Miejsce fajne, ale czy to nie trochę za daleko? Poza tym dojazd to jedno, ale jak z powrotem?