TRÓJMIASTO – 20.06.2021 – od 18:00 – parking przy Ergo arena
waldii napisał(a):Adri@n napisał(a):coś jutro gdzieś
oki,wpadne.To jestesmy umowieni
no to do zobaczenie

- Od: 28 maja 2009, 09:42
- Auto: MX3 K8 '91 black
ja tez 

- Od: 20 lut 2011, 22:19
- Auto: MX-3 1.6 DOHC
viewtopic.php?f=312&t=122675
ktoś coś dziś
tym razem poważnie pytam cwaniaczki jedne 
- Od: 28 maja 2009, 09:42
- Auto: MX3 K8 '91 black
Ja odpadam z braku czasu
Zrobimy spota w przyszły piątek. Po dłuższej przerwie może zjawi się nieco liczniejsza grupa
Zrobimy spota w przyszły piątek. Po dłuższej przerwie może zjawi się nieco liczniejsza grupa
-
mscorp
Andrzejkowego spota mówisz
A jeśli chodzi o zimowy wypad :
Dzisiaj idąc Świętojańską dostałam ulotkę od Pani, która próbuje zareklamować swój pensjonat w Wieżycy
http://hubertowka.com/index.php?p=1_5_Aktualno-ci
A jeśli chodzi o zimowy wypad :
Dzisiaj idąc Świętojańską dostałam ulotkę od Pani, która próbuje zareklamować swój pensjonat w Wieżycy
http://hubertowka.com/index.php?p=1_5_Aktualno-ci
- Od: 20 lut 2012, 13:15
- Auto: em-iks-trzy
O fak.t to Andrzejki... jak ten czas szybko leci, no ale można spróbować.
Do piątku jeszcze kilka dni, więc kto chętny, niechaj pisze.
Proponuje o 21 spotkać się na skwerku, a potem gdzieś podjechać na jakąś pizze.
Co do Hubertówki, to aż dziwne, by sama właścicielka stała na ulicy i rozdawała ulotki... Chyba, że już nikt tam nie przyjeżdża.
Do piątku jeszcze kilka dni, więc kto chętny, niechaj pisze.
Proponuje o 21 spotkać się na skwerku, a potem gdzieś podjechać na jakąś pizze.
Co do Hubertówki, to aż dziwne, by sama właścicielka stała na ulicy i rozdawała ulotki... Chyba, że już nikt tam nie przyjeżdża.
-
mscorp
mscorp napisał(a):Co do Hubertówki, to aż dziwne, by sama właścicielka stała na ulicy i rozdawała ulotki... Chyba, że już nikt tam nie przyjeżdża.
A tego to nie wiem ona mi tylko dała ulotkę a kim była czy właścicielką czy nie , nie wiem
- Od: 20 lut 2012, 13:15
- Auto: em-iks-trzy
W każdy piątek czekam, aż ktoś się w końcu odmuli i zaproponuje spota, to cisza... a akurat w ten piątek (Andrzejki) wyjeżdżam o 16 i wracam w niedzielę...
...nawet w niedziele i święta siedzę nad samochodami... ale cóż, kocham to :) Naprawić Ci auto? :)

- Od: 27 lis 2008, 12:18
- Auto: viewtopic.php?f=312&t=117669
no jo Ty nie masz z tym problemu, jak Cię najdzie ochota to wsiadasz do autobusu i się (s)pocisz 

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
a nie (s)pocisz się w autobusie? Toć zawsze ktoś z Tobą jedzie 

Insane Y60
Adamos kiedy kupujesz magdalenkę? 
a po co mu cukiernia, przecież on jest na diecie 

Insane Y60
Dawno nic się nie działo i nic się nie stanie, bo pomorska część klubu powoli umiera
"Każdy ponad każdym" i ciągłe spiny rządzą... Marzy mi się taki spot, jak dawniej – 10-20 aut, miła atmosfera, jakaś wspólna szama i chillout... ale ciężko z organizacją u Nas...
Jeśli mogę dodać coś od siebie, to może jakiś spot w następny piątek, tj. 7.12.2012? Zapowiadam tydzień przed czasem, więc każdy, kto ma ochotę się spotkać, może sobie rozplanować czas... nie jestem już mod'em, to moja ostatnia inicjatywa na spotkanie. Zatem kto jest chętny, niech daje znać. mscorp, proszę zrób ankietę na Mikołajkowy spot
Zrób kilka opcji co do miejsca spotkania 
Jeśli mogę dodać coś od siebie, to może jakiś spot w następny piątek, tj. 7.12.2012? Zapowiadam tydzień przed czasem, więc każdy, kto ma ochotę się spotkać, może sobie rozplanować czas... nie jestem już mod'em, to moja ostatnia inicjatywa na spotkanie. Zatem kto jest chętny, niech daje znać. mscorp, proszę zrób ankietę na Mikołajkowy spot
...nawet w niedziele i święta siedzę nad samochodami... ale cóż, kocham to :) Naprawić Ci auto? :)

- Od: 27 lis 2008, 12:18
- Auto: viewtopic.php?f=312&t=117669
Na pocieszenie dodam, że nie tylko w naszym regionie panuje ostatnio zastój spotowy – chęci i emocje ludzim opadły. Co do spotu mikołajkowego, to bardzo dobry pomysł by się spotkać i pogadać, wszamać coś na mieście i w ogóle (zrobie w weekend ankietę).
Żale i smutki zalewajmy w domu, a na spoty przyjeżdżajmy "oczyszczeni"
P.S. Dzis po 22-giej (praca) mogę zawitać na skwerek – jak ktoś chętny to jeszcze lepiej.
Żale i smutki zalewajmy w domu, a na spoty przyjeżdżajmy "oczyszczeni"
P.S. Dzis po 22-giej (praca) mogę zawitać na skwerek – jak ktoś chętny to jeszcze lepiej.
-
mscorp