Stan stabilny, niewielkie stężenie intruzów – tylko Heleny gdzieś przepadły... Nie mam jak popatrzeć, bo w pokoju Juniora stoi
Akwarium
Bocje tylko małe zjadają – większe im do gęby nie wchodzą
Stan stabilny, niewielkie stężenie intruzów – tylko Heleny gdzieś przepadły... Nie mam jak popatrzeć, bo w pokoju Juniora stoi
lukias81 napisał(a):Bocje tylko małe zjadają – większe im do gęby nie wchodzą![]()
Hehe ma i małe i średnie i duże
Co do Helen to lubią znikać – zagrzebują się, albo sama nie wiem gdzie włażą, ale moje też znikają.

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Dwa tygodnie już prawie minęły i widzę znacznie mniej tego tałatajstwa
Szkoda tylko, że przy okazji zniknęły 4 maluchy platek
Ostał się tylko jeden ale z wcześniejszego miotu już taki bardziej wypasiony.

Szukam rybki która wystąpi w teledysku mojej kapeli... Chodzi nam o coś niebieskiego, bardzo jaskrawego... Jakieś proozycjwe?
-
Kajetanex
Pseudotropheus saulosi 
Zamówiłem 5 Helen. Zobaczymy co dadzą... Bo ślimaków coraz więcej 

Właśnie po tyle teraz płaciłem :/

We wtorek przyszło 5 Helen. Kilka skorupek już widziałem. W gratisie dostałem mech jawajski w którym skrył się malutki kirysek 

Noszę się z zamiarem przesiadki na większe akwarium, więc jakby ktoś był zainteresowany, to mogę mieć do sprzedania obecne szkło – 112 litrów, profilowane o wymiarach 80x35x40 z plastikową pokrywą na dwie żarówki T5 + żarówki HAGEN Flora-Glo i Power-Glo. Na dobrą sprawę mogę dorzucić też szafkę pod nie, bo i tak będę musiała zrobić nową. Akwarium nie ma jeszcze roku, żarówki tym bardziej bo były dokupione później. Nie wiem tylko jeszcze kiedy ale jak nie do końca roku, to na początku nowego. Zależy kiedy mi nową szafkę zrobią 
Ostatnio edytowano 27 lis 2012, 23:44 przez malutka, łącznie edytowano 1 raz

GO BIG OR GO HOME
- Od: 12 wrz 2007, 14:27
- Auto: Silvia power :*
noucamp właśnie niedawno się zastanawiałem kiedy pokażesz cudo które tworzyłeś, ale teraz...
Jestem w ogromnym szoku
Potęga! Powiem tylko że musisz mieć cholernie mocny strop!
Powiedz mi jeszcze co tam będziesz trzymał? Rekina?