Mazda 323F BA KF 1997 SPRZEDAM!
To na następnym spocie się muszę wsłuchać w

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Kilka fotek z kropelkowania po wczorajszo-dzisiejszych opadach deszczu
Takich zdjęć jeszcze tu nie było

Takich zdjęć jeszcze tu nie było

Następny zbokol kropelkowy 

- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Tomku proszę o link do 2zdjęcia w pełnym rozmiarze 

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
jaaco napisał(a):Następny zbokol kropelkowy
oj tam odrazu zbokol

sylwo napisał(a):Tomku proszę o link do 2zdjęcia w pełnym rozmiarze
spoko dwa pierwsze są robione z tel więc jakościowo w pełnym nie będzie za dobrze
zaraz ci wyślę
Efekt uzyskałem pastą Tempo
A tak na poważnie to na jedną stronę został położony Zymol Japon a na drugą Lusso Oro.
Do tej pory przed zymolem jako cleaner używałem HDC,ale tym razem położyłem Polish Angel Esclate Lotion zobaczymy ile to wytrzyma
A tak na poważnie to na jedną stronę został położony Zymol Japon a na drugą Lusso Oro.
Do tej pory przed zymolem jako cleaner używałem HDC,ale tym razem położyłem Polish Angel Esclate Lotion zobaczymy ile to wytrzyma
Moją muszę znów nawoskować, bo takich kropli już prawie nie ma :/ Ładnie się odpycha woda 

obecnie Kia QL
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Jak ja tu dawno nic nie pisałem
Ogólnie była cisza spokój,jakiś czas temu zostały zmienione heble z przodu od Mazdy 6
Wleciał zestaw Mikoda GT+klocki Ferodo Premier.
Na pewno jest lepiej niż było na serii.
Rozpórka na tył wykonana przez TomkaV6.
No i tyle tego dobrego
Co by to dużo pisać,trochę za szybko jak na te temp. i oponę letnią,dupa leciała jak po lodzie
lans będzie kosztowny

Alleee urwał ale to byłooo dobree
Teraz już wiem że te felgi są wytrzymałem
Ale krawężnik i tak był mocniejszy,cóż życie.
Teraz trzeba szukać pojedynki
Ogólnie była cisza spokój,jakiś czas temu zostały zmienione heble z przodu od Mazdy 6
Wleciał zestaw Mikoda GT+klocki Ferodo Premier.
Na pewno jest lepiej niż było na serii.
Rozpórka na tył wykonana przez TomkaV6.
No i tyle tego dobrego
Co by to dużo pisać,trochę za szybko jak na te temp. i oponę letnią,dupa leciała jak po lodzie
lans będzie kosztowny

Alleee urwał ale to byłooo dobree

Teraz już wiem że te felgi są wytrzymałem
Ale krawężnik i tak był mocniejszy,cóż życie.
Teraz trzeba szukać pojedynki
Tomek jeszcze raz współczuję
. Niestety takie nieprzewidziane sytuacje czasem się zdarzają, złośliwość rzeczy martwych. W każdym bądź razie głowa do góry 
Bardzo fajny zestawik

@tomek@ napisał(a):Wleciał zestaw Mikoda GT+klocki Ferodo Premier.
Bardzo fajny zestawik
Ooo, współczuje
Dziś rano ok. 5.40 koło mojego okna małe puk na krzyżówce. Wymuszenie pierwszeństwa. Na szczęście się nic nikomu nie stało – poza drobna kolizja.

obecnie Kia QL
Uszkodzenie wydaje mi się spokojnie do zrobienia Matka w pugu straciła kilka cm rantu po naprawie zero śladów a koszt ~140zł tutaj by doszło jeszcze chromowanie koła
Było Mazda 323 BG 1.6 16v, Mazda Mx-3 1.8 V6, Mazda 323f bg 1.8 GT, Mazda 323f BA 1.5 16v, Mazda 323f BA 2.0 V6, 323f Bj 2.0 DiTD
Jest Mercedes Clk W208 2.3 Kompressor
Będzie Mx-5 dla mnie lub Mazda 6 dla rodziny :)
Jest Mercedes Clk W208 2.3 Kompressor
Będzie Mx-5 dla mnie lub Mazda 6 dla rodziny :)
No właśnie tylko to chromowanie jest dość kosztowne bo w sumie od 400zł i raczej wątpię aby ten chrom był taki jak w originale a to mi już nie pasuje
Jutro będę dzwonił do gościa co sprowadza te felgi może akurat do wiosny uda się coś ściągnąć.
Jutro będę dzwonił do gościa co sprowadza te felgi może akurat do wiosny uda się coś ściągnąć.
a ja mam pytanko do Ciebie odnośnie Twojego CA...czy filmik zamieszczony na 1szej stronie był nagrywany z podłączonym wzmakiem czy jeszcze bez? Mam te same radio co Ty, głośniki DLS R6A (czyli ta sama półka co Morel Tempo 6), ale bez wzmaka i szczerze mówiąc brak mi coś niskich tonów...Kupiłem specjalnie DLSy z racji tego ,że słyną ponoć z dobrego basu, ale nie wiem sam czy to wina braku pieca czy w radiu są jakieś ukryte opcje podbijania niskich tonów. Wszystko gra jak należy, czysto itp. z tym że własnie nie ma tego pier...lnięcia
Fakt ,że radio nie należy do najprostszych w obsłudze, ale nie jest to żadna fizyka kwantowa i co mogłem to zrobiłem, ale i tak jest ubogo. Powiedz mi jak to u Ciebie wyglądało, bo filmik wiadomo ,że nie odda tego brzmienia jakie słychać na żywo;) Pozdro
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
folley napisał(a):Pewnie lepiej wyjdzie kupić jedną sztukę niż naprawiać by wyszło idealnie![]()
Tylko ciężko będzie znaleźć pojedyncza
podobno ma tam jakiegoś typka , który ściąga alusy i że taki model może mieć pojedynczy , szkoda trochę ale już nic nie zrobi czasu nie wróci, ważne by jak najszybciej naprawić usterkę związaną z ustawieniem kola , bo ciężko na pewno tak jeździć ....
Obecnie: A4 Silver 2.0 TFSI 06'–> viewtopic.php?f=320&t=163473
Była: 323f 2.5 KL-Ze 96' –> viewtopic.php?f=312&t=127247
Była: 323f 2.5 KL-Ze 96' –> viewtopic.php?f=312&t=127247