Spoko, mgła nie pozwoliła chłopakom rozwinąć należycie skrzydeł, więc niejeden replay zapewne jeszcze będzieRoni napisał(a):Widzę co mnie ominęło
Oczywiście Panie Mirosławie, to był "dżołk"miro62 napisał(a):mam nadzieję że to Twoja forma żartu
www.mazdaspeed.pl
Spoko, mgła nie pozwoliła chłopakom rozwinąć należycie skrzydeł, więc niejeden replay zapewne jeszcze będzieRoni napisał(a):Widzę co mnie ominęło
Oczywiście Panie Mirosławie, to był "dżołk"miro62 napisał(a):mam nadzieję że to Twoja forma żartu
jar666 napisał(a):Spoko, mgła nie pozwoliła chłopakom rozwinąć należycie skrzydeł, więc niejeden replay zapewne jeszcze będzie
miro62 napisał(a):mam nadzieję że to Twoja forma żartu
Oczywiście Panie Mirosławie, to był "dżołk"
leitowdz napisał(a):Również dziękuję za spota, było megafajnie by było ugościć Was w Łodzi
O Łodzi wiem, natomiast skąd masz Bartek info o Piotrkowie?Roni napisał(a):bo będzie Łódź no i Piotrków
jar666 napisał(a):O Łodzi wiem, natomiast skąd masz Bartek info o Piotrkowie?Roni napisał(a):bo będzie Łódź no i PiotrkówNigdzie nie znalazłem info na temat uczestnictwa Mazdowiczów z EP, czyżby było coś o czym nie wiem?
Wstępnie też się piszę na ten dzień, nie spodziewam się na razie niczego niespodziewanego, więc jest nas już dwóch
Ania_TM napisał(a): jar666 napisał(a):
Roni napisał(a):bo będzie Łódź no i Piotrków
O Łodzi wiem, natomiast skąd masz Bartek info o Piotrkowie?Nigdzie nie znalazłem info na temat uczestnictwa Mazdowiczów z EP, czyżby było coś o czym nie wiem?
Wstępnie też się piszę na ten dzień, nie spodziewam się na razie niczego niespodziewanego, więc jest nas już dwóch
Eklerek323f napisał(a):No to trójkę już macieMy też się organizujemy i cacy
Oby panowie z PTB się pojawili
Blachoski napisał(a):no i wreszcie poczułem co to japoński dieselek w M6![]()
Bartek podobno też był/jest zainteresowanyAnia_TM napisał(a):Mateusz i Sławek byli/ są
Mi jak najbardziej, więc do zo w stałym miejscuBlachoski napisał(a):18:30 pasuje wszystkim?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 14 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd