hazell napisał(a):Problem jedynie w nadaniu komuś roli Eksperta.
hazell, bolączką naszego narodu jest to że każdy jest specjalistą
www.mazdaspeed.pl
tco_tm napisał(a):Pytanie _gdzie_ byl wpiety manometr, bo jesli w miejsce czujnika, to pierwsze pytanie, czy na pewno byl tam rowniez trojnik. Jesli trojnik byl/nie byl, to pytanie czy na 100% sprawdzono uklad elektryczny tej kontrolki i sam (nowy) czujnik.
Z drugiej strony opis momentow i sposobow, w ktorych migala kontrolka ewidentnie wskazuje na zwiazek z teoretycznym cisnieniem oleju, wiec elektryke mozna probowac wykluczyc. Dlaczego jednak manometr pokazywal dobre wartosci, skoro czujnik przyjety jako sprawny pokazywal cos innego? Czy na pewno byl tam manometr?
Jesli manometr byl w innym (?) miejscu niz czujnik, to jak mowiono, moze byc problem zapchanych linii olejowych przy czujniku.
Byc moze wytlumaczeniem jest, ze rozmyslamy w oparciu o informacje przekazane "kobiecie"...
amra napisał(a):Cóż, jako "kobieta"
Od tej czynności zaczynalismysołtys napisał(a):czekam na odpowiedz czy czujnik ciśnienia został wymieniony
Jaksa napisał(a):P.S. Pawełku , jak chcesz dokładnie wiedziec co jak było zrobione to moze się spotkamy ( tak mamy blisko ) i wymienimy doswiadczenia , mnie rowniez imponujesz swoją wiedzą . To kiedy ?
Wow.....Zaskakujesz mnietco_tm napisał(a):Oczekuj wizyty
Ja to robię od 1,5 rokutco_tm napisał(a): poswiece sie dla dobra Klubu
Jaksa napisał(a):Wow.....Zaskakujesz mnie
tco_tm napisał(a):chyba poswiece sie dla dobra Klubu i twoich Klientow...
Jaksa napisał(a):Ja to robię od 1,5 roku coz,czekam na Ciebie .
amra napisał(a):tco_tm jestem naprawdę wzruszona niemal do łez Twoim zaangażowaniem i działaniem dla dobra klientów Jarka, ale przynajmniej dla mnie tak poświęcać się nie musisz...
tco_tm napisał(a):Samochod juz jezdzi?
amra napisał(a):Ważne, mój drogi, że będzie jeździł i to jak sądzę, bez Twojego jednak w tym udziału... Proponuję, żebyś swoje złośliwości pozostawił na inne okazje, bo w tym przypadku są nietrafione.
amra napisał(a):PS. Szczerze mówiąc, ogarnia mnie coraz większy niesmak z powodu tego, co się dzieje w tym wątku... Gdzie do diabła jest moderator tego działu?
Cóż, pewnie uczy się do sesji. Ja choć krótko, to jednak raczej skutecznie "sprzątałem" niniejszy dział bieżącego FORUM, ale wyszło, jak wyszło, więc obecnie mamy to, co mamy...amra napisał(a):Gdzie do diabła jest moderator tego działu?
GofNet napisał(a):Cóż mogę napisać... [...] obecnie mamy to, co mamy...
GofNet napisał(a):amra napisał(a):Gdzie do diabła jest moderator tego działu?
Cóż, pewnie uczy się do sesji.
Nigdy tak o sobie nie pisałem , czasami konsultuję sie z kolegami z ASO lecz nie jest to Newbie ani Długitco_tm napisał(a):Jaksa nie jest po prostu amatorem dlubiacym we wlasnym samochodzie, tylko jak sam chce to nazywac – serwisantem lepszym od ASO,
Sugerujesz ze nie było pomiaru cisnienia ?tco_tm napisał(a):co chyba u Jaksy pierwszy raz sie zdarzylo, bo ja nie moglem sie tego doprosic (kiedy moj stosunek do Jarka byl jeszcze niemal milosny). Powiedz sama, czym uzasadniona jest kolejna rozbiorka silnika, kiedy jak mowisz manometr pokazuje poprawne cisnienie, a miga kontrolka
Więc czekam na Twoja propozycję ( mam nadzieję ze wniesie cos nowego do sprawy ) Zastanawiam sie dlaczego twierdzisz iztco_tm napisał(a):Sposob Jaksy jest imho beznadziejny – lacznie z kolejna sugestia spotkania, kiedy wiem, ze wcale tego nie pragnie.
Chyba mamy trochę do pogadania i wyjasnimy to i owo.tco_tm napisał(a):kiedy wiem, ze wcale tego nie pragnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości