PS3 – polecane/niepolecane gry – punkty wymian
najlepsze jest i tak jak ktoś siedzi i z kimś gada nie wiedząc że ktoś po drugiej stronie kabla go słyszy 

Fasola napisał(a):Nie polecam nowego maxa jednak, poprzednie części biją na łeb tego dziwalca
A ja wręcz przeciwnie, ukończyłem całość praktycznie na dwa posiedzenia... Tak mnie wciągnął. Choć fakt, poprzednie części trochę lepsze. Mimo wszystko i tak trójka jest dla mnie kandydatem do gry roku.
Fasola napisał(a):Nie polecam nowego maxa jednak, poprzednie części biją na łeb tego dziwalca
Grałem wczoraj 2,5h i nie zachwycił mnie, trofea tez nie łatwe, nie wspomnę już o platynie
Ja zaczalem wczoraj i wsiorbalo mnie na 4 godziny
Rockstar zawsze mial inne spojrzenie na trofea i zdobycie platyny w ich grach to nie bulka z maslem. Ale przy Maxie ich ponioslo calkowicie – gra z cala pewnoscia nie przechodzi sie sama.
Znajac wczesniej opinie pierwsze podejscie do fabuly, zeby sie nie frustrowac i poznac historie, postanowilem zrobic na easy, za ktore nawet trofeum nie ma
Jestem w polowie fabuly i mam, uwaga, 3 trofea

Xenocyd napisał(a):Rockstar zawsze mial inne spojrzenie na trofea i zdobycie platyny w ich grach to nie bulka z maslem
Spróbuj w Sport champions zdobyć platyne, to dopiero hardcore.
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Fasola napisał(a):Mako napisał(a):Dzisiaj po kilku dniach walki wygralem aukcje na polska wersje Heavy Rain`a.
Właśnie dzisiaj wymieniłem i tez mam PL w domu, niestety moja druga połowa ma alergie na PS3 i nie dała się namówić na granie razem w ten klasyk![]()
God of Wor – Duch sparty
God of War II
Maniek sprzedajesz coś z tego?
Czy już wszystko powymieniałeś ?
GT 5 + konsola podłączona do internetu
rewelka 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Fasola napisał(a):Heh, teraz tylko 3h aktualizacji i wsio
Heh ja używałem telfonu jako modem i łącznie zajeło mi aktualizowanie około tygodnia
Tubi napisał(a):Heh ja używałem telfonu jako modem i łącznie zajeło mi aktualizowanie około tygodnia
Nie podjalbym sie takiej misji, odpuscilbym tryb online, hehe.
Chyba dzisiaj dokoncze pierwsze przejscie Maxa. Troche jestem zly za kilka bugow – Max mi sie conajmniej kilka razy zwiesil za zaslona i nie chcial zza niej wyjsc ani strzelac – musialem czekac az ktos podejdzie do mnie i wypali mi olowiem w twarz, wtedy sie nagle Maksio podrywal

Xenocyd napisał(a):Nie podjalbym sie takiej misji, odpuscilbym tryb online, hehe.
Nie dla grania aktualizowałem tylko by trofeum z udostępnianiem trasy i zdjęcia dostać
A testowaliscie w GT5 kamerke eyetoy zeby rozgladac sie po kabinie w trakcie wyscigu? Bawilem sie ustawieniami i nic sie nie dzieje.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
mi też jakoś się nie chciała ustawić ale widzałem gdzieś na youtube film jak koleś to ustawia i jemu działa

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Muszę się pochwalić ponad 3 miesiące ciężkiej pracy
Platyna wpadła 5 min temu

Jutro trafi do mnie Heavy Rain pl
Platyna wpadła 5 min temu

Jutro trafi do mnie Heavy Rain pl
Tubi napisał(a):Jutro trafi do mnie Heavy Rain pl
Proponuje na czas gry wyeksmitowac wszystkich z domu i zapewnic sobie wolnych ok 8h. Gra wg mnie jest niesamowita chociaz polski dubbing moglby byc lepszy. Wlasnie z moja druga polowka w to gramy.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Raczej psychodenicznaMako napisał(a):niesamowita

Gra juz ktos w CoD2?
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA