loockas napisał(a):Zapisuje sie na trip do Niemiec
OK
Jeszcze nie wiem kiedy ale dam jakby coś znać wcześniej
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):Zapisuje sie na trip do Niemiec
Gregory napisał(a):Spuszczacie może delikatnie powietrze z opon, do jazdy w zimie?
Adamos napisał(a):Przy wadze około 100kg 250cc pewnie będzie troche małą pojemnością?
Bimbak napisał(a):od nowego roku zmieniają się przepisy ... zgoogluj
brii napisał(a):Na mieście da radę bez problemów, ale na autostradzie będzie lipton.
Bimbak napisał(a):od nowego roku zmieniają się przepisy ... zgoogluj. Ogólnie jak nie masz jeszcze 24 lat to nie będziesz mógł latać na pełnowymiarowych sprzętach.
Poza tym ... czopki i zakręty idą tak w parze jak moja babcia i gimnastyka artystyczna albo Jarosła K. i koronkowa bielizna. Albo skrycie marzysz o wizycie u ginekologa albo chcesz jeździć motocyklem?
Xenocyd napisał(a):takie jest przynajmniej zalozeniejednak coraz wiecej znakow na niebie i na ziemi wskazuje na to, ze calosc przesunie sie w czasie, gdyz WORDy jeszcze nie rozpoczely przetargow na dostawce softu do egzaminow teoretycznych – procedura jest zbyt dluga, zeby udalo sie przed 1.1.2013 ja zakonczyc i miec wdrozony, sprawny produkt
Mysle, ze w ciagu najblizszego miesiaca pojawi sie oficjalne info, ze jednak nowe zasady zaczna obowiazywac od polowy roku 2013 albo od stycznia 2014
obuwie wiązane na płaskiej podeszwie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości