Tutaj się witamy
Witam , jestem Andrzej i mieszkam nie daleko Gdańska i jestem posiadaczem od roku Forda probe silnikiem od mazdy 2.5 v6 klze . POZDRAWIAM WSZYSTKICH 
-
Pako Rs
Witam
Mam na imię Adam.
Od prawie 2 lat posiadam Madzie 626 GC 86r 2.0 w benzynie (automat). Jest to moje pierwsze autko i pomimo kilku napraw
jestem nią zachwycony.
Pozdrawiam
Mam na imię Adam.
Od prawie 2 lat posiadam Madzie 626 GC 86r 2.0 w benzynie (automat). Jest to moje pierwsze autko i pomimo kilku napraw
jestem nią zachwycony.
Pozdrawiam
-
Vicril
Witam
Od 2 tygodni jestem posiadaczem Mazdy Premancy DiTD 2.0 z 2002r
. Jest to mój pierwszy Diesel .
Znalazłem strone Klub Mazda Speed i jestem mile zaskoczony że można na tej stronie uzyskać dużo cennych porad. Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów
Od 2 tygodni jestem posiadaczem Mazdy Premancy DiTD 2.0 z 2002r
Znalazłem strone Klub Mazda Speed i jestem mile zaskoczony że można na tej stronie uzyskać dużo cennych porad. Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów
-
leszek52
Witajcie..
Kilka postów już wysłałem a nie zdążyłem się przywitać. Miło mi dołączyć do Mazdowiczów
U mnie przesiadka spora bo z Corsy 1.5TD 99r na Xedosa 2.0 V6 98r.
Xedos urzekł mnie od samego początku – dynamika, dźwięk silnika V6, ponadczasowy wygląd..
Ten właśnie Xedos wiózł mnie nawet do ślubu
Mam nadzieję że znajdę tu bratnie poznańskie (i nie tylko) dusze co wspomogą w eksploatacji i drobny wymianach/naprawach – stawiam
Respekt dla tych co posiadają wiedzę i dzielą się na forum – a widziałem już wielu
... tak więc niech rozpocznie się przygoda ...
Kilka postów już wysłałem a nie zdążyłem się przywitać. Miło mi dołączyć do Mazdowiczów
U mnie przesiadka spora bo z Corsy 1.5TD 99r na Xedosa 2.0 V6 98r.
Xedos urzekł mnie od samego początku – dynamika, dźwięk silnika V6, ponadczasowy wygląd..
Ten właśnie Xedos wiózł mnie nawet do ślubu
Mam nadzieję że znajdę tu bratnie poznańskie (i nie tylko) dusze co wspomogą w eksploatacji i drobny wymianach/naprawach – stawiam
Respekt dla tych co posiadają wiedzę i dzielą się na forum – a widziałem już wielu
... tak więc niech rozpocznie się przygoda ...
Tylko ja i moja przestrzeń ...
- Od: 28 paź 2012, 16:08
- Auto: Xedek 6 2.0 V6 (CA) 98r
Witam wszystkich posiadaczy kultowych Mazd na tym forum
jezdzcem mazdy jest wlasciwie moja corka , ale mnie pozostaje strona techniczna (i finansowa
)
Sam jezdze Mondeo MK2 V6 2,5 170KM (dla corki cos spokojniejszego )
jezdzcem mazdy jest wlasciwie moja corka , ale mnie pozostaje strona techniczna (i finansowa
Sam jezdze Mondeo MK2 V6 2,5 170KM (dla corki cos spokojniejszego )
- Od: 10 lis 2012, 19:43
- Auto: Mazda 626 2,0 HP 136 KM 2002 rok hatchback
Cześć, mam na imię Rysiek, mam 19 lat i jestem z Warszawy. Na forum sprowadziły mnie plany zakupu mazdy. Najprawdopodobniej będzie to 6 kombi 2.3 l z 2005 po lifcie. Będzie to mój drugi samochód i drugie srebrne kombi 
- Od: 10 lis 2012, 21:25
- Auto: Mazda 6 GY 2.3+LPG '07
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów:)
Na imię mam Tomek, jestem z Wrocławia i od dwóch miesięcy jestem posiadaczem mazdy 6, 1.8 2002 (model z 2003) – kolorek bordo, podobno rzadko spotykany:)
Jest to moje pierwsze autko tej marki ale po dość krótkim czasie użytkowania stwierdzam że na pewno nie ostatnie:)
Pozdrawiam.
Na imię mam Tomek, jestem z Wrocławia i od dwóch miesięcy jestem posiadaczem mazdy 6, 1.8 2002 (model z 2003) – kolorek bordo, podobno rzadko spotykany:)
Jest to moje pierwsze autko tej marki ale po dość krótkim czasie użytkowania stwierdzam że na pewno nie ostatnie:)
Pozdrawiam.
-
tomekk17C
Witam wszystkich!
Konrad z Lublina, lat 24. Jestem posiadaczem Mazdy 6 1.8 z 2004 roku. Liczę na współpracę i owocną wymianę poglądów dotyczących naszych samochodzików. Pozdrawiam.
Konrad z Lublina, lat 24. Jestem posiadaczem Mazdy 6 1.8 z 2004 roku. Liczę na współpracę i owocną wymianę poglądów dotyczących naszych samochodzików. Pozdrawiam.
-
juras89
Witam wszystkich serdecznie;)
Z dniem 10.11.2012r. stałem się szczęśliwym posiadaczem Madzi, jednocześnie to mój pierwszy samochód;). Jeśli piszę nie w tym dziale, to proszę, pokierujcie mnie do odpowiedniego, bo tutaj też jestem świeżakiem. Muszę zakupić zimówki z felgami. Czy lepsze będą felgi alu czy metalowe? i czy można znaleźć jakieś fajne używki? Jakby ktoś miał takowe i chciałby sprzedać to chętnie zakupię, płacę od razu;) Pozdrawiam ciepło!
Z dniem 10.11.2012r. stałem się szczęśliwym posiadaczem Madzi, jednocześnie to mój pierwszy samochód;). Jeśli piszę nie w tym dziale, to proszę, pokierujcie mnie do odpowiedniego, bo tutaj też jestem świeżakiem. Muszę zakupić zimówki z felgami. Czy lepsze będą felgi alu czy metalowe? i czy można znaleźć jakieś fajne używki? Jakby ktoś miał takowe i chciałby sprzedać to chętnie zakupię, płacę od razu;) Pozdrawiam ciepło!
-
lightman19
Witam serdecznie
Nazywam sie Karol. W Mazdzi 6 zakochalem sie pare tyg temu a od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem Mazdy 6 1.8 hb z 2003r . Mieszkam w Irlandi ale mam nadzieje na wymiane pogladow i doradztwo mazdowiczow z Polski! To moj trzeci samochod i pierwsza Mazda wiec pewnie zasiegne czasem porady a i chetnie udziele jesli bede w stanie
Pozdrawiam!
Nazywam sie Karol. W Mazdzi 6 zakochalem sie pare tyg temu a od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem Mazdy 6 1.8 hb z 2003r . Mieszkam w Irlandi ale mam nadzieje na wymiane pogladow i doradztwo mazdowiczow z Polski! To moj trzeci samochod i pierwsza Mazda wiec pewnie zasiegne czasem porady a i chetnie udziele jesli bede w stanie
Pozdrawiam!
- Od: 8 lis 2012, 21:12
- Auto: Mazda 6 1.8 HB Touring 2003
witam
jestem posiadaczem madzi juz od 4 lat i czesto przegladam forum ale dopiero teraz po kupieniu kolejnej mazdy postanowilem sie zarejestrowac
JAPAN POWER
pozdrawiam wszystkich
jestem posiadaczem madzi juz od 4 lat i czesto przegladam forum ale dopiero teraz po kupieniu kolejnej mazdy postanowilem sie zarejestrowac
Gdyby Stanisław Ignacy Mickiewicz to widzial, to gdyby żył to by sie w grobie przewrócił – F.Kiepski
Witam, mam na imię Paweł i opiekuję się od roku Madzią 323F BA Z5
Pozdrawiam wszystkich fanów Japońskiej motoryzacji 
-
Hamster
Siemasz, z tej strony Adam zwany Stefanem. Jestem dobrym koleżką l3mur91
nie posiadam swojej Mazdy, lecz mój szwagier upala byłą Mazdę 323F BG ww. Lemurka
Osobiście upalam pseudo tuningowe Seicento
Zarejestrowałem się bo czasami potrzebuję jakiś gratów, a ten dziadyga nie ma czasu robić mi ogłoszeń hehehhe
Pozdro !

Zarejestrowałem się bo czasami potrzebuję jakiś gratów, a ten dziadyga nie ma czasu robić mi ogłoszeń hehehhe

Pozdro !
Ostatnio edytowano 15 lis 2012, 11:34 przez Steffan91, łącznie edytowano 1 raz
-
Steffan91