Witam!
Szukałem szukałem i się nie doszukałem, mam podstawową wersję mazdy, niestety 2szyby w prądzie bez elektryki tyłu i lusterek,
pytanie: czy bo nie mogę znaleźć takich samych, czy mogę zamienić na ten panel z 4 szybami w prądzie i elektrycznymi lusterkami? Czy nie będzie to działać? Bo wiem, że u mnei jest to na jednej kostce, a nei wiem czy ta kostka podejdzie do opcji 4 szybowej?
I pytanie czy jak bym kupił el.lusterka to kable są pociągnięte? Typu plug&play, czy trzeba je kupić? I ciągnąć?
pozdrawiam i dzięki!
elektryczne szyby z 2 na 4
1, 2
- Od: 17 lip 2012, 18:20
- Auto: 323f 1.5 BA 95'
Kostka do panelu na 2 szyby jest inna niż 4.
- Od: 12 paź 2008, 22:43
- Auto: 323f BA 1.8 TURBO '96
tak inna jest kostka i nie ma kabli od lusterek :/ wiem że yaro2003 tu z forum miał panel na dwie szyby bo nawet z nim o tym rozmawiałem
pisz do niego może jeszcze nie sprzedał
a przerobienie tyłu i lusterek pod panel z czterema ele. jest do zrobienia tylko że trzeba trochę się z tym pobawić bo nie trwa to godzinę czy dwie
gdybyś się jednak zdecydował to pisz do mnie bo ja przerabiałem więc jeszcze schematy mam to mogę Ci pomóc 
Żyj szybko, umieraj młodo i ładnie wyglądaj w trumnie.
tel. 693 153 844
tel. 693 153 844
- Od: 12 lut 2010, 11:52
- Auto: NAJPIERW 323F 1.5 16V
PÓŹNIEJ マツダ 323F BA 2.0 V6 24V
TERAZ OOOO A6 C6 2.4 V6
Przerobić pewnie się da tylko trzeba rzeźbić prawdopodobnie w kablach aż do samego złącza w słupku.najlepiej znalesc instalacje eklektyczna samych drzwi.wpinasz w złącze i cieszysz się nowym panelem i sterowaniem. panel działa na cztery mimo nie podłączonych na przykład [jakich?] szyb elektrycznych.Ja zrobiłem upgrade w swojej ba miałem 2xprzod el teraz mam 4xel.
- Od: 6 paź 2009, 08:42
- Auto: Była Mazda 323f BA
JeST AUDI A3 1.8 T :)
Hej
Mam pytanie macie moze schemat elektryczny do tylnych drzwi z elektrycznymi szybami?? tz chodzi mi jak dokładnie jest wszystko popodłanczane i sterowane elektryczne szyby z tyłu. ile kabli biegnie z lewych drzwi kierowcy do lewych drzwi tylnych bo bede musiał chyba wszystko sam ciagnac bo nie umie dostac tych cholernych wiazdek elekt. do drzwi. Bardzo prosze o odp.
Nie wiecie jeszcze moze czy ktoś rozszyfrował te gniazdka w słupkach gdzie wchodza wtych do drzwi tz chodzi mi o opisanie styków w takim gniezdzie. Może wystarczyłoby jesli nie ma sie pełnej elektrycznej wiazki to może dorobić brakujące styki w wtyczce bo przecież niby styki w tych gniazdach sa wszystkie i brakuje tylko styków w samych drzwiach. rozgryzał to ktoś??
prosze o pomoc
Mam pytanie macie moze schemat elektryczny do tylnych drzwi z elektrycznymi szybami?? tz chodzi mi jak dokładnie jest wszystko popodłanczane i sterowane elektryczne szyby z tyłu. ile kabli biegnie z lewych drzwi kierowcy do lewych drzwi tylnych bo bede musiał chyba wszystko sam ciagnac bo nie umie dostac tych cholernych wiazdek elekt. do drzwi. Bardzo prosze o odp.
Nie wiecie jeszcze moze czy ktoś rozszyfrował te gniazdka w słupkach gdzie wchodza wtych do drzwi tz chodzi mi o opisanie styków w takim gniezdzie. Może wystarczyłoby jesli nie ma sie pełnej elektrycznej wiazki to może dorobić brakujące styki w wtyczce bo przecież niby styki w tych gniazdach sa wszystkie i brakuje tylko styków w samych drzwiach. rozgryzał to ktoś??
prosze o pomoc
- Od: 7 paź 2008, 20:45
- Auto: Mazda 323f BA
1, 2