Boks – temat zbiorczy
Masakra co niektore komentarze
Ja wiem ze my Polacy jestesmy pesymistami i tylko potrafimy krytykowac jak komusc cos nie wychodzi.
Ale prosze was MARIUSZ zrobil taki progres ze to przegecie paly. Nie podlega dyskusji ze jeszcze sporo mu brakuje do idealnego zawodnika MMA.
komentarze typu kelner itd... zostawcie dla siebie wezcie sie za sporty walki i sami zobaczycie ile trzeba wlozyc pracy aby dojsc choc do 50% tego co Mariusz juz zrobil
wypowiedz wymiata
Pozdrawiam
Dopisano 16 wrz 2012 0:51:
Walka wieczoru zdecydowanie przyjaciele

Ja wiem ze my Polacy jestesmy pesymistami i tylko potrafimy krytykowac jak komusc cos nie wychodzi.
Ale prosze was MARIUSZ zrobil taki progres ze to przegecie paly. Nie podlega dyskusji ze jeszcze sporo mu brakuje do idealnego zawodnika MMA.
komentarze typu kelner itd... zostawcie dla siebie wezcie sie za sporty walki i sami zobaczycie ile trzeba wlozyc pracy aby dojsc choc do 50% tego co Mariusz juz zrobil
kinki napisał(a):podczas nokautu komp zrobił mi restart
wypowiedz wymiata
Pozdrawiam
Dopisano 16 wrz 2012 0:51:
Walka wieczoru zdecydowanie przyjaciele
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Ja tam się ciesze, że istnieje coś takiego jak KSW. Co ciekawe za granicą jest to całkiem doceniana federacja. Mam znajomych we Francji, Niemczech i Anglii – oni znają KSW, słyszeli o tym i co ciekawe transmitowane tam są gale. Niestety "polaczki" potrafią tylko narzekać – przykre to.
Co do dzisiejszej gali – dla mnie fajna rozrywka na wieczór. Wyluzowanie i odstresowanie przy czymś mniej codziennym
Dla Pudzianowskiego mam wielki szacunek bo postęp i przemiana, która przeszedł od występów w Strong Man są wielkie.
Co do dzisiejszej gali – dla mnie fajna rozrywka na wieczór. Wyluzowanie i odstresowanie przy czymś mniej codziennym
Dla Pudzianowskiego mam wielki szacunek bo postęp i przemiana, która przeszedł od występów w Strong Man są wielkie.
radzi89 napisał(a):Dla Pudzianowskiego mam wielki szacunek bo postęp i przemiana, która przeszedł od występów w Strong Man są wielkie.
Ja myślę odwrotnie.
W strong man był kimś, a w tym całym KSW kim jest? W Polsce jest Gwiazdą!
Zagranicą z niego sobie żarty robią, nawet w gronie stron man
-
VariaS
VariaS napisał(a):Ja myślę odwrotnie.
W strong man był kimś, a w tym całym KSW kim jest? W Polsce jest Gwiazdą!
Zagranicą z niego sobie żarty robią, nawet w gronie stron man
Może robią – co z tego ? W Strong Man osiągnął wszystko. Teraz robi coś innego – co w tym złego ?
Nikt Ci nie broni potrenować i rzucić mu wyzwanie
radzi89 napisał(a): W Strong Man osiągnął wszystko.
Tak
radzi89 napisał(a):Teraz robi coś innego – co w tym złego ?
Nic, tym bardziej, robić z niego czołowego zawodnika cyrku KSW, bo zawodnikiem mma to On nie jest
-
VariaS
powiedzmy sobie szczerze, Pudzian jest w KSW dla kasy. NIC WIĘCEJ. nie jest zły, ale też przeciwników ma specjalnie dobieranych żeby mógł wygrać (ponadto czasem widać ewidentnie że walka jest ustawiona). Pudzian przyciąga publiczność i zapewnia rozgłos. Tylko o to chodzi. czysty marketing.
Dopisano 17 wrz 2012, o 21:54:
ps. ku*wa
Dopisano 17 wrz 2012, o 21:54:
ps. ku*wa

Z obserwacji działań biznesowych Pudzianowskiego ( wywiady itd. ) walki w KSW to dla niego na prawdę śmieszne pieniądze. Mniej więcej znam kwoty o jakie tam się walczy bo kilku znajomych Szczecinian tam się pojawia regularnie. Uważam, że robi to dla samego siebie i swojej satysfakcji, a kasa to efekt uboczny tych działań 
radzi89 napisał(a):Uważam, że robi to dla samego siebie i swojej satysfakcji, a kasa to efekt uboczny tych działań
on tak, KSW nie
sami właściciele federacji KSW przyznają otwarcie w wywiadach że Pudzian napędza ten biznes. Jeśli by ciągły łomot dostawał to by spadła oglądalność.
kinki napisał(a):on tak, KSW nie
Tutaj w pełni się zgadzam

w związku z walką Wach-Klitschko w ppv ma ktoś jakieś dobre linki do transmisji walki online w necie?
ten czasami działa:
http://ringboks.pl/index.php/transmisje ... internecie
ten czasami działa:
http://ringboks.pl/index.php/transmisje ... internecie