Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Ja też delikatnie, trzy małe drinki ala krwawa mery. Przed snem może jeszcze jednego wypiję. Rano muszę być świeży.....
-
VariaS
Od 5 nic nie piłem! Wytrzymam miesiąc by udowodnić wszystkim w koło, ze sobie radzę i później wracam do tego wątku 
fiat 126p => Ford Fiesta I => Ford Fiesta II (LPG) => Opel Vectra (LPG) => Citroen XM (PB) => VW Passat (LPG) => Volvo V40 (ON) => Mazda 626 GF (LPG). – to są pojazdy którymi jeździłem dłużej niż rok. Mogłem coś pominąć.
- Od: 4 kwi 2011, 15:06
- Auto: Mazda 626 GF 1.8 (90km) 98r + LPG
Z Alkoholem jest jak z paleniem papierosów
Możesz nie palić pół roku, rok. Ale jak się już zaciągniesz, to prawdopodobnie zaczniesz palić.
Moim zdaniem, wszystko leży w naszych głowach, chęci to nie wszystko, ale znowu od tego wszystko się zaczyna
Trzymam za Ciebie kciuki
Ale jak to
Chcesz nie pic tylko przez miesiąc? W takim razie nie warto zaczynać, tylko się będziesz niepotrzebnie w... na wszystkich i na wszystko
Przemyśl to
Moim zdaniem, wszystko leży w naszych głowach, chęci to nie wszystko, ale znowu od tego wszystko się zaczyna
Trzymam za Ciebie kciuki
yusuf napisał(a):później wracam do tego wątku
Ale jak to
Przemyśl to
-
VariaS
Dlatego dzisiaj Namysłów i Ciechan w gardło poszedł. Zostanę przy pierwszym postanowieniu i ograniczę spożywanie do połowy:) A tak poważnie to browarek dzisiaj wszedł bo kolega pożyczył mi auto dostawcze bym drzwi kupił i przywiózł bo zamykam dom. Przy tym pojechał do sklepu i pomógł pakować. Pieniędzy nie chciał, flaszki też by nie wziął więc klasycznie browar postawiłem po robocie. Nie wiem jak można inaczej z takiej sytuacji wybrnąć? Podsumowując: abstynencja nie jest wskazana!
fiat 126p => Ford Fiesta I => Ford Fiesta II (LPG) => Opel Vectra (LPG) => Citroen XM (PB) => VW Passat (LPG) => Volvo V40 (ON) => Mazda 626 GF (LPG). – to są pojazdy którymi jeździłem dłużej niż rok. Mogłem coś pominąć.
- Od: 4 kwi 2011, 15:06
- Auto: Mazda 626 GF 1.8 (90km) 98r + LPG
VariaS napisał(a):Z Alkoholem jest jak z paleniem papierosówMożesz nie palić pół roku, rok. Ale jak się już zaciągniesz, to prawdopodobnie zaczniesz palić.
Niestety w moim przypadku nie da się wrócić do palenia nawet jeśli bym chciała. Ostatnio zapaliłam papierosa i 3 godziny leżałam.
W głowie mi się kręciło, ciśnienie skakało, raz zimno raz gorąco. O ni chu chu!!!!
A piję dzisiaj cin cin bianco ♥
Zgadza sie syf starszny, w dodatku z puszki, nic innego nie było niestety po za jakimis sciekami typu Argus czy jakos tak a pic sie chciało...
Musze sie wybrac znow do Piotra i Pawła bo juz około 30 butelek czeka na zwrot ...
Musze sie wybrac znow do Piotra i Pawła bo juz około 30 butelek czeka na zwrot ...
No ja lubię Piasta, choć nie piłem go już z miesiąc, a nawet i więcej, bo od jakiegoś czasu ładuję Ambera naturalnego z Piotra i Pawła, ostatnio polubiłem też Perłę Export, no i Miłosław też często wpada na pogawędkę.
faraon napisał(a): a ja żubróweczkę białą
Teraz idę oglądac klasykę filmu akcji – Mortal kombat, transmisja na tvn7

-
VariaS