Brak przeglądu od kwietnia;(
Strona 1 z 1
Kupiony samochod nie ma przegladu od kwietnia...;/co zrobic zeby policja nie wlepila mandatu i nie zabrala dowodu rejestracyjnego??chce dzis jechac na przeglad a boje sie...czy ktos moze jakis swistek wystawic czy cos??Chłopak zle sprawdzil a ja jezdzilam tak przez tydzien dobrze ze mialam szczescie i mnie nie lapali;P
- Od: 20 lip 2012, 18:15
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16 V
Jeśli uważasz, że masz pecha i akurat teraz zostaniesz przyłapana na jeździe bez badania, to jedynym sposobem na załatwienie sprawy zgodnie z prawem, jest zatarganie samochodu do stacji kontroli na lawecie.
the right man in the wrong place...
ok jadę trzymajcie kciuki;)
Dopisano 3 lis 2012, 14:25:
Nie podbili mi bo opony od wewnątrz są "łyse"musze zmienić na zimówki a na lato te juz sa do wywalenia..no niestety ;/
Dopisano 3 lis 2012, 14:25:
Nie podbili mi bo opony od wewnątrz są "łyse"musze zmienić na zimówki a na lato te juz sa do wywalenia..no niestety ;/
- Od: 20 lip 2012, 18:15
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16 V
Lepiej jak Ci to powiedział diagnosta za darmo niż policjant za kasę .
Zmień opony i jedz do tego samego diagnosty , z pewnością obejrzy już tylko koła i po sprawie – przegląd aktualny .
Zmień opony i jedz do tego samego diagnosty , z pewnością obejrzy już tylko koła i po sprawie – przegląd aktualny .
Strona 1 z 1