WARSZAWA – Imprezy klubowe
Ja już się nie mogę doczekać lipca 

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Czas zacząć zbierać zapasy : http://demotywatory.pl/3793999 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Aneta a po co Ci aż tak dokładne info ciągle że co do osoby musisz wiedzieć już kto bedzie i z kim... I tak każdy sam sobie rezerwuje domki wiec nie rozumiem zamieszania z Twojej strony troche...
Mamy nadzieje że kolega Gib zmieni jeszcze zdanie i uda mu sie wyrwać na weekend
Mamy nadzieje że kolega Gib zmieni jeszcze zdanie i uda mu sie wyrwać na weekend

No ja też mam taką nadzieję 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
nocna furia napisał(a):pawcio1017 napisał(a):Aneta a po co Ci aż tak dokładne info ciągle że co do osoby musisz wiedzieć już kto bedzie i z kim... I tak każdy sam sobie rezerwuje domki wiec nie rozumiem zamieszania z Twojej strony troche...
Chodzi o to że puki nie będę miała konkretnej liczby uczestników to nie można załatwić tych zniżek na kręgle i aquapark. A tam musi być konkretna liczba podana.
To podaj im orientacyjną liczbe – ewentualnie troche zawyż o 2-3 głowy (będzie na naszą korzyść). Co za problem.... Powiedz lepiej konkretnie czy szykować sie na OES czy nici bo nadal nic nie wiadomo

nocna furia napisał(a):Kochani chciałam ustalić ile osób z Waszego regionu będzie na zlocie w Bajce pod Ostródą?
Grom z jasnego nieba zbiera zapisy. Ja zaklepuję jeden domek. Dwie osoby ale jeszcze do tego biorę swoją ostrą sucz
[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img
Ruszamy ze sprawą Sylwestra 2012 / 2013
Szczegółowe info tu oraz w pierwszym poście
IMPREZA SYLWESTROWA 2012 / 2013
Słuchajcie. Jest propozycje co do wspolnego spedzenia Sylwestra 2012/2013 w okolicach Minska Mazowieckiego. Dokładnie miejscowosc zwie sie Starogród gmina Siennica. Dokładnie tam gdzie w zeszłym roku. Ci co byli pamiętają zapewne że zabawa była przednia. Miejsce też niczego sobie.
Ranczo na Wzgórzu
Osrodek miesci 20 osób
Plan działania jest następujący
Wyjezdzamy w Niedzielę (30.12.2011) po południu . Powrót planujemy we Wtorek (1.01.2012) w godzinach wieczornych.
Do dyspozycji mamy pokoje z łazienkami, salon do potańcówki, w pełni wyposażoną kuchnie przystosowaną do własnych potrzeb, jadalnie.
Istnieje także mozliwosc zorganizowania kuligu jesli bedzie odpowiednia ku temu pogoda.
Koszta planowanej imprezy
– 120 pln – osoba (dwa noclegi)
Dla chętnych badz leniwych isntnieje możliwosc przygotowania posiłków przez gospodynię.
– 13 pln snadanie
– 25 pln obiad
– 12 pln kolacja
INFORUJE ZE JEST TO JAKO OPCJA DODATKOWA. Posiłki możemy przygotowywać na własną rękę tak samo jak miało to miejsce ostatnim razem. Wszyscy byli zadowoleni.
Osoby, które wpłaciły należność będą zaznaczone w pierwszym poście na czerwono
Osoby zainteresowane proszę o zgłaszanie sie w tym temacie badz przez pw do mnie. Numer konta na, które należy wpłacać należność :
Maciej Żórawski
68 1940 1076 5754 1198 0000 0000
W tytule proszę pisać nick z forum oraz kwotę
np.
gromaciek = 120 zł.
gromaciek x2 = 240 zł.
Przypominam że decyduje kolejność wpłat
Po dokonaniu płatności proszę o informację
Szczegółowe info tu oraz w pierwszym poście
IMPREZA SYLWESTROWA 2012 / 2013
Słuchajcie. Jest propozycje co do wspolnego spedzenia Sylwestra 2012/2013 w okolicach Minska Mazowieckiego. Dokładnie miejscowosc zwie sie Starogród gmina Siennica. Dokładnie tam gdzie w zeszłym roku. Ci co byli pamiętają zapewne że zabawa była przednia. Miejsce też niczego sobie.
Ranczo na Wzgórzu
Osrodek miesci 20 osób
Plan działania jest następujący
Wyjezdzamy w Niedzielę (30.12.2011) po południu . Powrót planujemy we Wtorek (1.01.2012) w godzinach wieczornych.
Do dyspozycji mamy pokoje z łazienkami, salon do potańcówki, w pełni wyposażoną kuchnie przystosowaną do własnych potrzeb, jadalnie.
Istnieje także mozliwosc zorganizowania kuligu jesli bedzie odpowiednia ku temu pogoda.
Koszta planowanej imprezy
– 120 pln – osoba (dwa noclegi)
Dla chętnych badz leniwych isntnieje możliwosc przygotowania posiłków przez gospodynię.
– 13 pln snadanie
– 25 pln obiad
– 12 pln kolacja
INFORUJE ZE JEST TO JAKO OPCJA DODATKOWA. Posiłki możemy przygotowywać na własną rękę tak samo jak miało to miejsce ostatnim razem. Wszyscy byli zadowoleni.
Osoby, które wpłaciły należność będą zaznaczone w pierwszym poście na czerwono
Osoby zainteresowane proszę o zgłaszanie sie w tym temacie badz przez pw do mnie. Numer konta na, które należy wpłacać należność :
Maciej Żórawski
68 1940 1076 5754 1198 0000 0000
W tytule proszę pisać nick z forum oraz kwotę
np.
gromaciek = 120 zł.
gromaciek x2 = 240 zł.
Po dokonaniu płatności proszę o informację
-
Szalotka
CezaR83 napisał(a):cena odpowiednio mniejsza czyli 60zł/os czy więcej?
Wszystko tak samo jak w zeszłym roku. Czyli mówi samo przez się że 60. Zreszta masz wszystko w poście pierwszym jak i moim ostatnim w tym temacie
-
Szalotka
Ja i Ewa też się zgłaszamy ale nie wiemy czy jedna czy dwie noce? Bo Ewa może 31 ego pracować 
Wysłane z poczty w Radzyminie
30.12.2012 – 01.01.2013. Zaklepane
Kto może to to jedzie na dwa pit stopy a kto nie to na jeden. Informację potrzebuję jak najszybciej. Naprawdę to jest ważne. Zrozumcie mnie jak i osobę wynajmującą
Kto może to to jedzie na dwa pit stopy a kto nie to na jeden. Informację potrzebuję jak najszybciej. Naprawdę to jest ważne. Zrozumcie mnie jak i osobę wynajmującą
-
Szalotka