Dywaniki gumowe – gdzie kupić?
Swoop napisał(a):niestety po kilku sezonach został przebity w miejscu trzymania pięty
no kilka sezonów to chyba wystarczająco dobrze...

Chętnie kupię dywanik tylko kierowcy
ja też, tyle że welurowe...ale nikt się nie bawi w sprzedaż 1 dywanika niestety
dobrzyn22 napisał(a):no kilka sezonów to chyba wystarczająco dobrze...![]()
bo ja wiem, jakoś pierwszy raz zdarzyło mi się przebić po ok 4 latach dywanik...
marex napisał(a):jeden raczej nie kupisz ale dwa to już można
jakieś namiary, bo coś znaleźć nie mogę
Paweł
W tej chwili Tobie tego nie znajdę, ale jak swoich szukałem to było kilka aukcji na allegro z dwoma dywanikami. Ja na Twoim miejscu wysłałbym PW do sprzedającego czy sprzeda Ci tylko przód. Dywaniki ogólnie są po parowane przód, tył wiec myślę że będzie większego problemu żeby kupić 2
Po swojemu odkrywam to co już odkryte.
bieski napisał(a):matthies napisał(a):o ile dobrze pamiętam cały temat, to z ASO 160 za jeden kpl.
Drogie ASO. U mnie welur kosztuje 110 zł, a guma coś poniżej. Cały komplet.
Pracujesz w ASO Mazdy? Istnieje cos taiego jak oryginalny komplet welurów do Xedosa 9?
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Polecam dywaniki firmy Rezaw-Plast. Są one produkcji polskiej (trzeba wspierać rodzime firmy
). Ja swoje zakupiłem w Częstochowie za 85zł w sklepie Alfa-Car. Na allegro wystawione są za 90zł, ale kupując je poza aukcją, dostałem rabat o który nawet nie pytałem
Same dywaniki są doskonale spasowane, jakością wykonania odbiegają o lata świetlne od tych za 40zł (porównywałem w sklepie) i dodatkowo mają przyjemny, delikatnie waniliowy zapach. W samochodzie prezentują się bardzo dobrze i mają wysoki – 3cm rant.
podpisuje się pod tym . Rezaw-Plast też mam od roku i dalej jak nowe, nie śmierdzą , idealnie dopasowane "korytka" , nic nie wylatuje na dywan ( wykładzinę ), w zestawie plastikowe wkręty i dywanik siedzi pewnie ale też bez problemu można go ściągnąć, w zestawie kupiłem też do bagażnika 
http://www.rezaw-plast.pl/index.php/action_towar/mode_show/ID_4383/dywanik-podl.-floor-mat-fits-to-mazda-6-062002-...-kpl.set

http://www.rezaw-plast.pl/index.php/action_towar/mode_show/ID_4383/dywanik-podl.-floor-mat-fits-to-mazda-6-062002-...-kpl.set
- Od: 1 mar 2011, 17:51
- Auto: Mazda CX-5 2.0 SKY-G 160 KM AWD MT SkyPASSION 2015r.
Koledzy a powiedzcie jak u Was wygląda sprawa ze stoperami do tych dywaników?? Dostałem w komplecie, ale nie jestem pewien czy mogę je jakoś zamocować-stare dywaniki nie mają żadnych mocowań...nie ma też otworów w tapicerce na podłodze...więc nie wiem-samemu trzeba je zrobić jakoś
czy po prostu niektóre auta mają fabryczne mocowania, a inne nie mają wcale??
PS. co do samych dywaników, a których mowa powyżej, również mogę polecić-pasują i wyglądają elegancko, nie śmierdzą gumą
PS. co do samych dywaników, a których mowa powyżej, również mogę polecić-pasują i wyglądają elegancko, nie śmierdzą gumą

bieski napisał(a):dobrzyn22 napisał(a): których mowa powyżej,
Panowie za 23 zł więcej są oryginały z napisem Mazda 6.
A za 108 zł można dostać komplet bez napisów.
masz gdzies jakis link do tych oryginałów?
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04