Nie interesuje mnie CHIP tylko typowy tuning mechaniczny taki jak zmiana turbiny,intercolera itd..
Moze ktos cos wie na ten temat. Bede wdzieczny za wszelkie info bo niewiem od czego zaczac
Ps. Optymistom typu nie ma sensu to DIESEL dziekuje
www.mazdaspeed.pl
karol napisał(a):interesuje mnie co mozna wykrzesac z tego silnika slyszalem ze kiedys na forum byla m6 ponad 200km (diesel)
Neonixos666 napisał(a):moim zdaniem śmiało seryjny osprzęt wytrzyma te 200KM. Nikt tego nie robił bo mając zamiar grzebać mocno w aucie nie kupuje się auta z DPF ido którego nie ma części które mogą zwiększać moc.
Neonixos666 napisał(a):Oczywiście pierwsze co ja bym zrobił to wywalił DPF i wymienił IC na jakiś porządny. Zmiana mapy da te 200
Neonixos666 napisał(a):Jest tyle nie wiadomych że trzeb by dużo się dowiedzieć na ten temat.
Wojtek napisał(a):karol napisał(a):interesuje mnie co mozna wykrzesac z tego silnika slyszalem ze kiedys na forum byla m6 ponad 200km (diesel)
to znaczy, ze to sa mity?
czy fakty...
Pit, powinienes to jeszcze pamietac..
Pit napisał(a):Wojtek napisał(a):karol napisał(a):interesuje mnie co mozna wykrzesac z tego silnika slyszalem ze kiedys na forum byla m6 ponad 200km (diesel)
to znaczy, ze to sa mity?
czy fakty...
Pit, powinienes to jeszcze pamietac..
Oznacza to tylko tyle, że gdzieś na świecie zapewne istnieje kot, który przewiózł kogoś na swoim grzbiecie.
karol napisał(a):To moze ktos da namiar na jakis zaklad gdzie dlubia przy klekotach mazdy!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje