mlecok napisał(a):(...) Dzwoniłem do gościa i mi mówi, że nie wie i nie powie bo mnie nie chce okłamywać, a ja do niego, ale przecież czuć jak się podniesie stalówkę, a alusa od razu na wadze...
Nieprawda.
www.mazdaspeed.pl
mlecok napisał(a):(...) Dzwoniłem do gościa i mi mówi, że nie wie i nie powie bo mnie nie chce okłamywać, a ja do niego, ale przecież czuć jak się podniesie stalówkę, a alusa od razu na wadze...
kubsztyk napisał(a):mlecok napisał(a):(...) Dzwoniłem do gościa i mi mówi, że nie wie i nie powie bo mnie nie chce okłamywać, a ja do niego, ale przecież czuć jak się podniesie stalówkę, a alusa od razu na wadze...
Nieprawda.
Hero napisał(a):siemankoile trzeba napompować powietrza do kół 16-tek? niestety nie mam książki do auta.teraz ma 2 atmosfery, ok czy jeszcze pompować?Pozdr
matixon napisał(a):Da radę założyć opony zimowe 215/60/R16 na oryginalne felgi mazdy 16", teraz są na nich letnie 205/55/R16, czy jest taka możliwość czy raczej mija się z celem jazda na takich oponach w zimę?.
matixon napisał(a):Założyłem te opony, M6 wygląda teraz jak Audi Allroad, można odczuć, że lepiej wybiera nierówności, jak na razie nie uświadczyłem dyskomfortu w użytkowaniu auta, testowane były z kompletem na pokładzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6