WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Witam, niestety zatrzymały minie obowiązki w pracy, przyjemność i rozrywka musiały zejść na drugi plan. Może za tydzień uda mi się zorganizować wolny wieczór. Będę zaglądał na forum w poszukiwaniu miejsca spotkania, a może coś już ustaliliście?
Pozdrawiam tych co byli i tych jak ja nieobecnych.
Ludwik
Pozdrawiam tych co byli i tych jak ja nieobecnych.
Ludwik
AmRoZ napisał(a):I bojowy chrzest już zdał obijając rexia wodnika buhahahahahahaaha
To był test "Na efektowne wejście"
Następnym razem Szkodą z suką przyjadę. Niech ma rozrywkę
Gib napisał(a):Marek się bardzo ucieszył, wyglądał podobnie jak Gromaciek nad Zegrzem jak mu Siw-y naklejke nalepił.
Piękne wejście z niezłym uderzeniem (edit by Lulka .. proszę nie używać wulgaryzmów
A ciśnienie mi podniósł lepiej niż kawa nad Zegrzem.
Ale dzięki Cezarowi do domu wróciłem uśmiechnięty

[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img
06.11.2012 –> godz. 20.00
C.H. BEMOWO – ul. Powstańców Śląskich 126 – parking poziom +1 (wjazd od ul. Powstańców Śląskich)
Mapka
Miejsce dobrze znane. W porządku parking. Można śmiało postać i pogadać o naszych i nie tylko naszych autach. Dla głodomorów są punkty gastro a dla chętnych wrażeń moto mogą być także gokarty.
Do zobaczenia
C.H. BEMOWO – ul. Powstańców Śląskich 126 – parking poziom +1 (wjazd od ul. Powstańców Śląskich)
Mapka
Miejsce dobrze znane. W porządku parking. Można śmiało postać i pogadać o naszych i nie tylko naszych autach. Dla głodomorów są punkty gastro a dla chętnych wrażeń moto mogą być także gokarty.
Do zobaczenia
-
Szalotka
Jak się wyrobię ze szkolenia to się pojawię po dłuższej nieobecności
Dotychczas praca praca praca .....i jeszcze praca inż. do napisania 
Natomiast ja pracuję, moze się uda wyrwać na minutę i podrzucę ten plastik Marcinowi, a jeśli nie zapraszam do siebie, wyślij mi do siebie numer na PW, w takim wypadku zapraszam również Gromaćka po FV i KP, też powinna już być. A może zrobimy spota u mnie w pakamerze? Tylko dla Kachy to będzie dopiero daleko...
Stała pod ścianą prężąc kakao
Tyle ludzi ma być a mnie chyba nie będzie...
Cholera jakiś wirus się mnie uczepił...
- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6