Rewelacyjny jest.
Nasze zwierzaki
Ja pierdyle ale miś
Rewelacyjny jest.
Rewelacyjny jest.
Mój pupil kibicujący naszym podczas ostatniego starcia.

Ostatnio edytowano 22 paź 2012, 12:24 przez Fans, łącznie edytowano 1 raz
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Koledzy i koleżanki
wiem ,że jesteście miłośnikami zwierząt piszę z taką prośbą jest coraz zimniej jak macie dobre serca to wesprzyjcie pobliskie schroniska zwierząt o różne szmaty, koce ,ręczniki bo zwierzątka będą w najbliższym okresie potrzebować. Od jakiś kilku lat razem z D4NI3L-em wspieramy właśnie to schronisko i w karmy i zbędne szmaty . Nie bądźcie obojętni na los tych biednych zwierząt, to nie ich wina ,że tam są
http://ciapkowo.pl/darczyncy To jest przykład naszego ciapkowa
http://ciapkowo.pl/darczyncy To jest przykład naszego ciapkowa
- Od: 20 lut 2012, 13:15
- Auto: em-iks-trzy
To mój Borys.
fiat 126p => Ford Fiesta I => Ford Fiesta II (LPG) => Opel Vectra (LPG) => Citroen XM (PB) => VW Passat (LPG) => Volvo V40 (ON) => Mazda 626 GF (LPG). – to są pojazdy którymi jeździłem dłużej niż rok. Mogłem coś pominąć.
- Od: 4 kwi 2011, 15:06
- Auto: Mazda 626 GF 1.8 (90km) 98r + LPG
Jak chevrolet camaro? Nie lepiej było nazwac np. m6, albo rx8

- Od: 20 mar 2011, 10:36
- Auto: Jest:
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
Pasuje mu 626 bardziej 
fiat 126p => Ford Fiesta I => Ford Fiesta II (LPG) => Opel Vectra (LPG) => Citroen XM (PB) => VW Passat (LPG) => Volvo V40 (ON) => Mazda 626 GF (LPG). – to są pojazdy którymi jeździłem dłużej niż rok. Mogłem coś pominąć.
jarsoN napisał(a):
Jak chevrolet camaro? Nie lepiej było nazwac np. m6, albo rx8
nie ja go nazywałem. W papierach ma Camaro także tak zostaje
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
martabzym84 napisał(a):jej jaki on jest słodki, jaka to rasa?
Nowofundland
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Ostatnio same psy, więc postanowiłem was zasypać zdjęciami moich kociastych
Barcelona

Jannali moja nowość z Niemiec

Agnetha kolejna nowość z Niemiec

Yumika

I moje maluszki
Ciara czekoladowa koteczka – jeszcze nie otworzyła oczek

50 Cent czekoladowy kocurek – on już patrzy

Cobain rudziutki kocurek – Leciutko oczka otworzył dziś rano, ale jeszcze zdjęć nie mam

Coolio kolejny rudy kocurek – Ten to ma oczyska

Cascada niebieska szylkretka – ona jako pierwsza otworzyła oczy

Barcelona

Jannali moja nowość z Niemiec

Agnetha kolejna nowość z Niemiec

Yumika

I moje maluszki
Ciara czekoladowa koteczka – jeszcze nie otworzyła oczek

50 Cent czekoladowy kocurek – on już patrzy

Cobain rudziutki kocurek – Leciutko oczka otworzył dziś rano, ale jeszcze zdjęć nie mam

Coolio kolejny rudy kocurek – Ten to ma oczyska

Cascada niebieska szylkretka – ona jako pierwsza otworzyła oczy

Milczek te pierwsze 4 wyglądają tak samo:)
Też będę musiał kota niebawem sobie sprawić. Ale potrzebuje takiego który sam o siebie zadba i tylko michę będzie dostawał. Myszy ma łapać w koło domu a nie w domu dupsko grzać:)
Też będę musiał kota niebawem sobie sprawić. Ale potrzebuje takiego który sam o siebie zadba i tylko michę będzie dostawał. Myszy ma łapać w koło domu a nie w domu dupsko grzać:)
Milczek ale koty!!!! Osobiście nie przepadam za kotami ale te są piękne (brytyjskie??)
yusuf owczarek niemiecki długowłosy?? Jeśli tak to też miałam (Kurcze nie pamiętam czy jak Saba była mała też tak wyglądała). Niestety była bardzo duraśna. Skakała po wszystkich ja po moście. Bała się własnego cienia. Łańcuchy zrywała co dwa dni. Co wieczór była puszczana na całą noc i gdzieś zwiała.
Znalazłam ją po tygodniu w rowie. Niestety jakiś myśliwy ją postrzelił
yusuf owczarek niemiecki długowłosy?? Jeśli tak to też miałam (Kurcze nie pamiętam czy jak Saba była mała też tak wyglądała). Niestety była bardzo duraśna. Skakała po wszystkich ja po moście. Bała się własnego cienia. Łańcuchy zrywała co dwa dni. Co wieczór była puszczana na całą noc i gdzieś zwiała.
Znalazłam ją po tygodniu w rowie. Niestety jakiś myśliwy ją postrzelił
charlota dwa lata :/
Była duraśna pod względem skakania po wszystkich ale była też strasznie pocieszna. Zwłaszcza jak się do Niej szło. Kładła się przy budzie i się czaiła
A jak się podeszło przerzucała się na plecy i chciała żeby ją się czochrało po brzuszku
Szkoda mi jej strasznie. Mój tato też bardzo ubolewał bo u Nich była (niestety mieszkam u teściów).
No ale cóż się zrobi
Była duraśna pod względem skakania po wszystkich ale była też strasznie pocieszna. Zwłaszcza jak się do Niej szło. Kładła się przy budzie i się czaiła
A jak się podeszło przerzucała się na plecy i chciała żeby ją się czochrało po brzuszku
Szkoda mi jej strasznie. Mój tato też bardzo ubolewał bo u Nich była (niestety mieszkam u teściów).
No ale cóż się zrobi
yusuf napisał(a):Milczek te pierwsze 4 wyglądają tak samo:)
Bo są w podobnym kolorze
Dwie pierwsze to liliowe, Agnetha to niebieski szylkret, a Yumika to liliowy szylkret.
A maluchy są po połączeniu czarnej szylkretki (mojej pierwszej kotki) z czekoladowym kocurem
aneta007zd napisał(a):Milczek ale koty!!!! Osobiście nie przepadam za kotami ale te są piękne (brytyjskie??)
Dziękuję
aneta007zd napisał(a):yusuf Niestety jakiś myśliwy ją postrzelił
Jak to dobrze że myśliwi mają już zakaz strzelania do psów, wielka szkoda psiny ;(
EDIT: 11.11.2012
Wszystkie razem:

Ale kociaki!! Zawsze chorowałem na brytyjczyka
A one będą do sprzedania? 
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Milczek, jak to jest z brytyjczykami – to takie przytulasnie i leniwe kulki na jakie wygladaja?
Bo tesciu zanabyl mala brytyjke i zastanawiam sie, czy ma racje bytu u niego w tym roku choinka wysokosci 2,5 metra
I czy mu sie kot w kominku nie upiecze
Bo nasz duet (niebawem trio) syjam i orient skutecznie uniemozliwiaja postawienie choiniki w tym roku, o mrugajacych swiatelkach juz nie wspomne nawet
Bo tesciu zanabyl mala brytyjke i zastanawiam sie, czy ma racje bytu u niego w tym roku choinka wysokosci 2,5 metra

Bo nasz duet (niebawem trio) syjam i orient skutecznie uniemozliwiaja postawienie choiniki w tym roku, o mrugajacych swiatelkach juz nie wspomne nawet
Xenocyd napisał(a):Milczek, jak to jest z brytyjczykami – to takie przytulasnie i leniwe kulki na jakie wygladaja?
Bo tesciu zanabyl mala brytyjke i zastanawiam sie, czy ma racje bytu u niego w tym roku choinka wysokosci 2,5 metraI czy mu sie kot w kominku nie upiecze
![]()
Brytyjczyk to leniwa puchata mięciutka kuleczka... no przynajmniej przez większość dnia
Co do choinki... no cóż... w zeszłym roku u mnie stała dwa dni, bo maluchy się wspinały aż na czubek:P Duże koty choinkę mają głęboko... na względzie
Mazd Max napisał(a):Ale kociaki!! Zawsze chorowałem na brytyjczykaA one będą do sprzedania?
Dwa rudziki tak
Do mojego kociego stadka trafił jeszcze mężczyzna
Bartolomeo from Sham*D

Nawet jeśli ja nie usłyszę że ktoś próbuje mi go ukraść to pięć kocich panienek nie odda swojego kociego casanovy