Witam ! Jeśli już był taki temat to sorry , ale nie znalazłem go . Otóż dzisiaj rano zakonserwowałem podwozie w mojej madzi 626 GW 99' , niedawno pojechałem autem w ulewie do sklepu , stąło na deszczu ok pół godziny , wróciłem do garażu , owieram bagażnik a tutaj podsufitka w rogu z prawej strony tuż przy bocznym oknie cała wilgotna , plastik na prawym słupku również wilgotny ;/ Plama na podsufitce jest wielkości sporej dłoni .
NIGDY , przenigdy nie miałem problemów z szczelnością mojego kombika , na szybach nawet drobnych śladów przeciekania uszczelek nigdy nie było a tym bardziej podsufitka nie była nigdy wilgotna . Czy tam gdzieś znajdują się jakieś odpływy z dachu , które mogły się zatkać ? ( Już jest ciemno , nie miałem się jak przyjżeć ) . Czy może puściły uszczelki na tym okienku tylnym prawym ? Prosiłbym o jakieś porady , bo zima się zbliża a ja nie chcę jeździć akwarium . Wcześniej autko czasem stało cały dzień w ulewie nigdy nic się nie działo .
Auto nie ma szyberdachu , ma relingi .
Mokra podsufitka i plastiki prawy tył KOMBI
Strona 1 z 1
a czy ta plama nie pachnie plynem do spryskiwaczy 
nie mam kombi ale koledze w focusie pekl wezyk do tylnego spryskiwacza i tez mial pozalewana podsufitke. Nic innego do glowy mi nie przychodzi
nie mam kombi ale koledze w focusie pekl wezyk do tylnego spryskiwacza i tez mial pozalewana podsufitke. Nic innego do glowy mi nie przychodzi
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
nie masz pan czasem kabla od anteny cb wyprowadzonego przez klape?
Historia;) --->323F 1.6 16v 91r.-->323F 1.8 16v 92r.-->626 2.0 FS 16v GW 98r.;–)-->w przyszłosci ?
moze\ tez saczyc przez mocowanie relingu w dachu
NAPRAWA / POGOTOWIE KOMPUTEROWE
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ I DYWANÓW, TRZEPANIE MECHANICZNE I USUWANIE SIERŚCI
KOMPLEKSOWE PROJEKTOWANE ARCHITEKTONICZNE I ARANŻACJA WNĘTRZ
http://WWW.AKDECOR.PL
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ I DYWANÓW, TRZEPANIE MECHANICZNE I USUWANIE SIERŚCI
KOMPLEKSOWE PROJEKTOWANE ARCHITEKTONICZNE I ARANŻACJA WNĘTRZ
http://WWW.AKDECOR.PL
Spryskiwacz na pewno nie , bo wszystko jest szczelne i nie pachnie płynem , to jest zwykła woda , deszczówka , CB radia też nie posiadam a uszczelki nie wyglądają na uszkodzone i nigdzie się nie odrywają .... Dziwne jest też to , że po wysuszeniu zamknąłem się w aucie , kolega lał z konewy wodę po całych dachu , przy klapie itd i nic nie przeciekło , sucho ..... Ehhh te auto ma dusze , co 2 dzien robi mi dyskoteke z kontrolek poduszek , po czym kontrolki gasną samoczynnie i nie świecą w ogóle ...
Póki co pogoda ładna to temat chwilowo idzie na bok , poczekajmy do następnych ulew
Póki co pogoda ładna to temat chwilowo idzie na bok , poczekajmy do następnych ulew

- Od: 30 gru 2010, 12:11
- Auto: 626 GW 2.0 DiTD
Strona 1 z 1