TRÓJMIASTO – 20.06.2021 – od 18:00 – parking przy Ergo arena
Ja wczesniej niz na 20-21 nie bede ;–)
Wyslane z Nokii 3310
Wyslane z Nokii 3310
trzydziech napisał(a):Wyslane z Nokii 3310
co masz za nowego softa na 3310?
łoł
masz gdzieś na forum opisany projekt? 
Kiedyś chciałem opisać ale dostałem od admina informacje ze tylko mazdy opisujemy (co oczyswiscie rozumiem jak forum mazdy to forum mazdy ) a jako ze tylko silnik i zawieszenie jest Mazdy a nazywa się to Ford Probe to nie kwalifikuje się do opisania projektu
W związku z czym nie ma opisu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
2,5 v6 czarny
2.2 F2T czerwony
2.2 F2T czerwony
- Od: 20 lip 2005, 14:02
- Auto: Ford probe 2,5 V6
Ford probe F2T turbo + nitro
Kto oprócz mnie i celnika się pisze na gokarty?

- Od: 20 lut 2011, 22:19
- Auto: MX-3 1.6 DOHC
viewtopic.php?f=312&t=122675
Quaki napisał(a):Kiedyś chciałem opisać ale dostałem od admina informacje ze tylko mazdy opisujemy (co oczyswiscie rozumiem jak forum mazdy to forum mazdy ) a jako ze tylko silnik i zawieszenie jest Mazdy a nazywa się to Ford Probe to nie kwalifikuje się do opisania projektuW związku z czym nie ma opisu.
Pozdrawiam
musiało być bardzo ale to bardzo dawno temu to teraz jest dział przeznaczony dla innych marek na ym forum:
Pozostałe modele<<
D4NI3L napisał(a):trzydziech napisał(a):Wyslane z Nokii 3310
co masz za nowego softa na 3310?
najnowszy hipersoft od Mikrosoftu

Uaktualniłem temat – chyba 20:30 będzie ok.
Trzydziech dojedzie ok 21... pochwalić sie swoim telefonem
Na gokarty mogę się wybrać, ale z aparatem i statywem, bo ostatnio cos cienko wyszło
Trzydziech dojedzie ok 21... pochwalić sie swoim telefonem
Na gokarty mogę się wybrać, ale z aparatem i statywem, bo ostatnio cos cienko wyszło
-
mscorp
Kupiłem te kupony, ale nie wiem czy pozwolą go wykorzystać, bo trzeba rezerwacje robić, no nic będzie się trzeba dogadać...

dziad napisał(a):Hmm ja mogę iść na gokarty ale porobić zdjęcia:D jak coś to mówcie wezmę sprzęt odpowiedni:P
A weź, bo ja jeśli w ogóle dziś dojadę, to tak po 22:15 i na dodatek zapomniałem aparatu ze sobą zabrać.
-
mscorp
Dawid buldożer "nie hamuje" Mckoper, to na kiedy robimy tą rezerwacje? Wtorek?

szukam chętnego do polatania na kartach na matarni, mam do odsprzedania kupon za 36zł (2 x 12 minut) . wybieram się w środę- chętni?

Siemka!
Chciałbym zaprosić Pomorsko/Trójmiejską ekipę na zakończenie sezonu wspólnie z MX-5 Klubem!
Środa 24 październik, godzina 20:00, Skwer Kościuszki Gdynia.
I tym samym proszę o skręcenie krótkiego filmiku jak wsiadacie do swojej mazdy, jazdy czy przyjazdu na miejsce chcemy złożyć wspólny filmik z zakończenia sezonu, nagrywajcie telefonami, aparatami, kalkulatorami, tym co kto ma wszystko jedno!
Serdecznie zapraszam w imieniu społeczności MX5
i liczę na wasze wsparcie naszej akcji swoją obecnością. 
Chciałbym zaprosić Pomorsko/Trójmiejską ekipę na zakończenie sezonu wspólnie z MX-5 Klubem!
Środa 24 październik, godzina 20:00, Skwer Kościuszki Gdynia.
I tym samym proszę o skręcenie krótkiego filmiku jak wsiadacie do swojej mazdy, jazdy czy przyjazdu na miejsce chcemy złożyć wspólny filmik z zakończenia sezonu, nagrywajcie telefonami, aparatami, kalkulatorami, tym co kto ma wszystko jedno!
Serdecznie zapraszam w imieniu społeczności MX5

-
Sebuu