Piłka nożna – temat zbiorczy
NA tym obrazku widać jak nasza drużyna strzela bramkę.
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
gromaciek napisał(a):Sranie w banie. Denerwują mnie takie pierdoły wypisywane przez kogos kto nie wie co to piłka. Przepraszam ale takie mam zdanie o Twoich wypocinach.
Wiem więcej na temat piłki i piłkarzy, niż tobie się wydaje. Sorry ale pianie, że nasza drużyna to rasowi gracze z wielkim sercem, jest nie na miejscu. Grali wczoraj tak jak przeciwnik pozwalał. A swoje zdanie podtrzymuje. ANGLIKOM GRAC SIĘ NIE CHCIAŁO zresztą mają taki system gry, gdy prowadzą, cofają się do defensywy i wyprowadzają kontry.
Zapewniam Cię, że gdyby ten mecz odbył się we wtorek, wynik był by inny.
gromaciek napisał(a):Jak się może nie chcieć grać drużynie, która walczy o punkty ? Pomyslałeś nad tym ?
Czy to jest grupa śmierci, gdzie trzeba angażować i narażać zawodników na kontuzje, zwłaszcza na tak z$#^%m boisku?
gromaciek napisał(a):Anglia była słabsza a Polska tego nie wykorzystała. Nie wykorzystała dla tego że grała pod dużą presją co nie upoważnia ich od tego że mecz mogli wygrać. >
-
VariaS
Ja myślę że nasi zagrali całkiem dobrze, przy czym mieli dużo szczęścia bo Anglia nie grała jak należy (może byli trochę "rozbici" po odwołaniu meczu).
ogólnie szkoda że wpadła ta pierwsza bramka, mielibyśmy sensacje
nie kłócić się bo pójdziecie do kąta
ogólnie szkoda że wpadła ta pierwsza bramka, mielibyśmy sensacje
nie kłócić się bo pójdziecie do kąta
VariaS napisał(a):Wiem więcej na temat piłki i piłkarzy, niż tobie się wydaje. Sorry ale pianie, że nasza drużyna to rasowi gracze z wielkim sercem, jest nie na miejscu. Grali wczoraj tak jak przeciwnik pozwalał. A swoje zdanie podtrzymuje. ANGLIKOM GRAC SIĘ NIE CHCIAŁO zresztą mają taki system gry, gdy prowadzą, cofają się do defensywy i wyprowadzają kontry.
Zapewniam Cię, że gdyby ten mecz odbył się we wtorek, wynik był by inny.
Po pierwsze słowo Tobie pisze się z dużej litery (chyba że nie masz wielkiego szacunku do kolegi z forum) a po drugie sądzisz że nasza grupa jest lajtowa?? Spójrz jak gra Czarnogóra....zobacz jakie ma łatwe mecze przed sobą a jakie mamy my i Angole? Akurat grałem kiedyś osobiście w klubie razem z Wojtkiem Kowalczykiem (myślę że jako znawca tematu kojarzysz zawodnika?) i też co nieco wiem na temat piłki.
Powiem Ci że Anglikom chciało się grać, nie mieli co prawda optymalnego składu ale nie nasza to wina, ale to MY zagraliśmy dobry mecz, szkoda że mało skuteczni byliśmy i tyle w tym temacie
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
wielkiego nie musi mieć, wystarczy jakikolwiek szacunek bo wyraz "Tobie" to zwrot grzecznościowy który powinno się bezwzględnie pisać z wielkiej litery.Mazd Max napisał(a):Po pierwsze słowo Tobie pisze się z dużej litery (chyba że nie masz wielkiego szacunku do kolegi z forum)
to tak nawiasem mówiąc jak już rozmawiamy o pisowni
VariaS napisał(a):Grali wczoraj tak jak przeciwnik pozwalał.
Zawsze tak się gra. Nowości nie odkryłeś.
VariaS napisał(a):Zapewniam Cię, że gdyby ten mecz odbył się we wtorek, wynik był by inny.
A jeśli mecz miałby się odbyć dziś to też wynik byłby inny ?
VariaS napisał(a):A swoje zdanie podtrzymuje. ANGLIKOM GRAC SIĘ NIE CHCIAŁO
No to brawo za :
VariaS napisał(a):Wiem więcej na temat piłki i piłkarzy, niż tobie się wydaje
Ja podkreślę Ci jedno. Mecz o punkty dla żadnej z drużyn nie jest obojętny. Nie ważne gdzie i w jakich okolicznościach się odbywa.
Mazd Max napisał(a): to MY zagraliśmy dobry mecz, szkoda że mało skuteczni byliśmy i tyle w tym temacie
Dokładnie. Zabrakło szczęścia do strzelenia choćby jeszcze jednej bramki.
Chyba że jest tak że Anglicy nie chcieli zdobyć drugiej bo i po co ? Dziś nie strzelam bo mi się grać nie chce
Radex napisał(a):nie kłócić się bo pójdziecie do kąta
Ja już idę ale sorry Radku nie trawię tego że kibic wiesza psy na drużynie, która widać że walczyła i to nie z byle kim
Można też powiedzieć że naszym nie chciało się grać. A niech sobie ta Anglia remis wywiezie. Co nam tam do tego
-
Szalotka
Mazd Max napisał(a):Po pierwsze słowo Tobie pisze się z dużej litery (chyba że nie masz wielkiego szacunku do kolegi z forum)
Po pierwsze.
Dziękuję, za przypomnienie zasad pisowni i ortografii. Jak już zaczepiłeś mnie o literówkę, to bądź fair także dla innych użytkowników na forum.
Po drugie. Jakbym nie miał szacunku do kolegi z forum , bądź co gorsza, chciał bym obrazić, to na pewno użył bym epitetu, zamiast literówki.
Mazd Max napisał(a):Spójrz jak gra Czarnogóra....zobacz jakie ma łatwe mecze przed sobą a jakie mamy my i Angole? Akurat grałem kiedyś osobiście w klubie razem z Wojtkiem Kowalczykiem (myślę że jako znawca tematu kojarzysz zawodnika?)
Czarnogóra gra dobrze i skutecznie, lecz szału nie ma.
A polską ligą się nie interesuje i długo penie nie będę się interesował. Nie chcę mi się szukać w Google, kto to był lub jest? Wojtek Kowalczyk
-
VariaS
VariaS napisał(a):Czarnogóra gra dobrze i skutecznie, lecz szału nie ma.
No niby nie ale drugie miejsce w grupie na obecna chwilę mają i jeden mecz mniej niż Anglicy do których tracą tylko punkt. To też nic ?
VariaS napisał(a):A polską ligą się nie interesuje
Ja też nie za bardzo. Sledzę bo śledzę ale tak naprawdę nie interesuje mnie kto będzie mistrzem Polski a kto zdobędzie puchar Polski. W eliminacjach do CL lub LE i tak sytuacja od lat się nie zmienia.
Reprezentacja to jednak coś zupełnie innego
Grają jak grają. Wszyscy wieszaja na nich psy ale jak przychodzi poważny mecz to każdy w nich wierzy mimo to że mówi zupełnie coś innego np. że i tak dostaną.
-
Szalotka
VariaS napisał(a):A polską ligą się nie interesuje i długo penie nie będę się interesował. Nie chcę mi się szukać w Google, kto to był lub jest? Wojtek Kowalczyk
Dobra, nie ma co bić piany i się spinać niepotrzebnie. Myślałem że znasz Kowalczyka choćby z Polsatu ale widzę że zbyt duża różnica wieku jest między nami
Wysłane z poczty w Radzyminie
Masz rację, nie ma co dyskutować. Poglądy zostawmy dla siebie
Przeważnie oglądam Eurosport hd, Eurosport2 wiadomo Bundesliga, Premiership, gale UFC itp. A Polsat sport, bardzo rzadko i jeszcze rzadziej studia przed meczowe, dlatego nie kojarzyłem Kowalczyka.... Ale o "Kowalu" słyszałem
Przeważnie oglądam Eurosport hd, Eurosport2 wiadomo Bundesliga, Premiership, gale UFC itp. A Polsat sport, bardzo rzadko i jeszcze rzadziej studia przed meczowe, dlatego nie kojarzyłem Kowalczyka.... Ale o "Kowalu" słyszałem
-
VariaS
26.10.2012 są wybory Prezesa PZPN.
Kogo obstawiacie że wygra ?
Stefan Antkowiak
Zbigniew Boniek
Roman Kosecki
Zdzisław Kręcina
Edward Potok
Kogo obstawiacie że wygra ?
Stefan Antkowiak
Zbigniew Boniek
Roman Kosecki
Zdzisław Kręcina
Edward Potok
-
Szalotka
Jestem za Zbigniewem Bońkiem, aby został prezesem. Kosecki na zastępcę. Kręcine bym na zbity pysk wywalił z tego całego śmiesznego pzpn-u.
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
Pozdrawiam Lukatoari
Boniek albo Antkowiak, to są moi kandydaci na stołek. Koseckiego raczej nie widzę, ale to jest moje zdanie 
-
VariaS
VariaS napisał(a): Koseckiego raczej nie widzę
z drugiej strony wcale bym się nie zdziwił jakby on został Prezesem. Kiedyś oglądałem jakiś program i było widać jak na dłoni że robi sobie niezłe układy w PZPNie i włazi komu się da w

Dopisano 20 paź 2012, o 14:46:
a dziś szlagier bundesligi. o 15:30 Borussia zmierzy się z schalke 04. do obejrzenia na eurosport 2
W środę w siedzibie Polskiego Związku Piłki Nożnej rozlosowano pary 1/4 finału Pucharu Polski. Mecze tej fazy odbędą się w dniach 26-28 lutego i 26-28 marca.
Legia Warszawa – Olimpia Grudziądz
Wisła Kraków – Jagiellonia Białystok
Śląsk Wrocław – Flota Świnoujście
Zagłębie Lubin – Ruch Chorzów
Miło będzie gościć na naszym stadionie taką drużynę jak Legia
Legia Warszawa – Olimpia Grudziądz
Wisła Kraków – Jagiellonia Białystok
Śląsk Wrocław – Flota Świnoujście
Zagłębie Lubin – Ruch Chorzów
Miło będzie gościć na naszym stadionie taką drużynę jak Legia