Telefony komórkowe
Siwy rozumiem, że przez te 5 dni używałeś innego telefonu, a ten sobie leżał
5% wyświetlacz 

Wyjątkowo mało rozmawiasz 

Mam POP'a więc oszczędzam 
Kiedyś mając brak ładowarki (dziwne wyrażenie
) ładowałem baterię na krótko i mi się raz zwarło i poleciało zabezpieczenie w fonie, ileż ja się naszukałem tego fusa
zachciało im się 0603 montować
Mam tak z mapami, że jak raz włączę to one mimo, że są wyłączone to gdzieś w procesach siedzą, ja się nie znam
Kiedyś mając brak ładowarki (dziwne wyrażenie

Mam tak z mapami, że jak raz włączę to one mimo, że są wyłączone to gdzieś w procesach siedzą, ja się nie znam
Siw-y napisał(a):Mam tak z mapami, że jak raz włączę to one mimo, że są wyłączone to gdzieś w procesach siedzą, ja się nie znam
Zrestartuj telefon – u mnie pomaga. Jak raz to g*** uruchomisz, to potem siedzi i się odnawia nawet po zabiciu procesu.
nemi napisał(a):Jak raz to g*** uruchomisz, to potem siedzi i się odnawia nawet po zabiciu procesu.
A nie korzystacie przypadkiem z Google Latitude?
Mój ACE wytrzymuje nie cały dzień a nie dzwonie w cale, nie sms-uje jeno GG, i momentami forum przez Tapatalk bo myka na Areo2 co mnie bardzo dziwi
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
A ja dalej nie rozumiem jaki jest problem z ładowaniem telefonu codziennie ?!
Ja ładuję nawet jak mam 70 %. Wolę być pewien, że jak będę miał potrzebę intensywnie używać telefonu to da radę
Ja ładuję nawet jak mam 70 %. Wolę być pewien, że jak będę miał potrzebę intensywnie używać telefonu to da radę

Jak codzień to nie ma problemu. Gorzej jak trzeba doladowywac w ciągu dnia – jest to trochę irytujace.
Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
Mi by wytrzymał 2 dni w 90 % sytuacji, ale ładuję dla świętego spokoju. Jakbym musiał doładowywać w dzień to telefon leciał by jak Felix, tylko trochę krócej bo z okna
ale w korkociąg by wpadł podobny 

bieski napisał(a):Panowie jak ten HTC Sensation działa. Zadowoleni jesteście?
W 100%
bieski napisał(a): Romy są?
Sa, ale szczerze wcale nie mysle o kombinowaniu z romami na tym telefonie. Wszystko dziala tak jak powinno (uzywam romu Hypernonsense – z takim juz go kupilem) wiec nie odczuwam potrzeby zmian/ulepszen. Moze sie skusze na CyanogenMod 10 jak juz bedzie w pelni stabilny ale to tylko, ze wzgledu na Jelly Beana.