Polecane gry komputerowe
jelson napisał(a):Osobiście polecam tą gierkę "Sniper Elite V2" wciąga bardzo
mnie jedynka wciągła a tu nie mogę się jakoś przekonać i gram na raty.
kilka bugów i liniowość gry wkurza. ogólnie myślałem że będzie super produkcja a wyszedł po prostu odgrzewany kotlet z cyferką "2" na końcu.
w sniper elite fajnie dubble head shota mozna zrobic
a co do destrukcji ciala ludzkiego faje byly serie Soldier of fortune 1
to powalalo jak wyszlo soldier 2 miazdzyla brutalnoscia ale fabula lipa soldier 3 Dno ...

szumki44 napisał(a):Soldier of fortune 1to powalalo jak wyszlo soldier 2 miazdzyla brutalnoscia
Ech ileż się w obie części zagrywałem, wciągały mnie na długie godziny, zresztą 1 i 2 mam do tej pory
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
z tego co widzialem to soldier of fortune 2 mial wiecej bardziej brutalny niz soldier 3 ... pozatym teraz to dali kulielki wiec ludzili sa fajne jak gina ..aale co z tego jak dostanie gosciu granatem i nawet palca mu nie oderwie... niech dzieciaki sie ucza ! ze gratat rowna sie rozbryzki na wszystkie strony swiata . Moze zrozumieja ze petarda ma podobne effekty
destrukcyjne ale w mniejszczej skali ..
A jeszcze mi sie przypomnialo
POSTAL 2
to juz perwersyjna gra:) bieganie z paliwkiem i zapalkami
i miasteczko . Mozna chodzic gdzie sie tylko chialo i odkrywac przedziwne miejsca . Ta Amerykanska parodia stylu zycia w orginale powalala.
A jeszcze mi sie przypomnialo
Radex napisał(a):ktoś poleci jakąś fajną gierkę na PC pod pada i tv 3d?
Może jakiś Call of Duty, ewentualnie Batman Arkham Asylum.
A ja polecam serie Gothic, zresztą już każdy w to pewnie grał 
- Od: 9 wrz 2011, 22:18
- Auto: Mazda Xedos 9 1999r. 2,5L Automat
Ja nie grałem bo nie lubię RPG 
Ostatnio mocno zastanawiam się nad zakupem Counter Strike: Global Offensive. Niby kosztuje 45zł i spróbować można, ale nie chciałbym aby potem okazało się, że to gra nie dla mnie
. W poprzednie Countery nie grałem... Z sieciowych strzelanek głównie seria COD i BF3 od święta.
Ostatnio mocno zastanawiam się nad zakupem Counter Strike: Global Offensive. Niby kosztuje 45zł i spróbować można, ale nie chciałbym aby potem okazało się, że to gra nie dla mnie

Modern Warfare moim zdaniem bardzo fajna gierka, jak ktoś chce tak od czasu do czasu popykać po sieci, ewentualnie na split screenie.
Nie polecam gier:
Asura's Wrath (gra to właściwie film animowany, z przerywnikiem w postaci naciśnięcia jakiegoś klawisza w danym momencie, dodatkowa grafika jest dość słaba)
NFS The Run (bardzo krótka i słaba część, poprzednia jest sto razy lepsza)
Asura's Wrath (gra to właściwie film animowany, z przerywnikiem w postaci naciśnięcia jakiegoś klawisza w danym momencie, dodatkowa grafika jest dość słaba)
NFS The Run (bardzo krótka i słaba część, poprzednia jest sto razy lepsza)