ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
gajos napisał(a):to daj cynk co odpisze
Drewienko jest
 tylko jakąś podpałkę kupię może tym razem trafię na taką bez opóźnionego zapłonu
 tylko jakąś podpałkę kupię może tym razem trafię na taką bez opóźnionego zapłonu   no i pogoda nam się klaruje
 no i pogoda nam się klaruje  
- 

miro62
miro62 napisał(a):gajos napisał(a):to daj cynk co odpisze
Drewienko jesttylko jakąś podpałkę kupię może tym razem trafię na taką bez opóźnionego zapłonu
superowo!
Fajnie,że możemy liczyć na ciebie.
A skąd to drewno i jak to cenowo wygląda? trza zrzutkę zrobić
- 

Ania_TM
Ania_TM napisał(a):A skąd to drewno
Z lasu
 było obiecane i jest
 było obiecane i jest  
- 

miro62
miro62 napisał(a):Ania_TM napisał(a):A skąd to drewno
Z lasubyło obiecane i jest
drewno gratis ale porąbanie... to już będzie jakieś... no nie wiem – pomyślę
podbieraj drewno, podbieraj to babcia nie będzie miała czym w piecu palić
P.S. Może mógłby ktoś dziś na spocie ewentualnie wcielić się w rolę skarbnika i pozbierać pieniążki na naszą akcję pomocy czworonogom od tych co będą na spocie? Ja niestety dziś nie mogę do Was dołączyć.
- 

Oldżitsu
miro62 napisał(a):gajos napisał(a):to daj cynk co odpisze
Drewienko jesttylko jakąś podpałkę kupię może tym razem trafię na taką bez opóźnionego zapłonu
to gitarka tamta tez nie była ok zaraz na Janów z psiakiem niech poszaleje a ja kija będę na kiełbe szukał
Oldżitsu napisał(a):podbieraj drewno, podbieraj to babcia nie będzie miała czym w piecu palić
Eeee pozwoliła a jak braknie to się zetnie

- 

miro62
rclmati napisał(a):Olga, pierw umówmy się na jakiś termin i ustalmy wszystko. Będziemy później zbierać,sam pisałem,że mogę się za to zabrać
Umówić się na termin i zrobić zakupy dla schronisk to nie problem ale zbieranie kasy to zawsze jest proces długotrwały a chyba lepiej zebrać wcześniej i wiedzieć ile ma się do wydania. Trzeba zacząć działać bo nic z tego nie wyjdzie. Z resztą na tego typu rozmowy jest osobny wątek
- 

Oldżitsu
Oldżitsu napisał(a):Trzeba zacząć działać bo nic z tego nie wyjdzie. Z resztą na tego typu rozmowy jest osobny wątek

- 

miro62
żona w pracy do 14 pozniej ma jakies inne plany ale spróbuje ja namowic i postaramy sie wpasc

- 

Dawid

- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
 626 GE KL 92r
 323F BA BP 94r
gajos napisał(a):pogoda się robi bajeczna a wiec do zobaczenia o 15;30
do zobaczenia!
Aparat już gotowy
- 

Ania_TM
MALYNA napisał(a):Jeżeli Ania chce mnie podrzucić to Dziękuję, plany się pozmieniały i przyjadę sam. Będę czekał na was na miejscu "Uroczysko".
ja też jadę z kimś
Może piwko hmmm
- 

Ania_TM