rafi1990 napisał(a):ładnie zrobiona z gustem i detale naprawdę robią wrażenie
gratuluję autka i pomysłów
dzięki
www.mazdaspeed.pl
rafi1990 napisał(a):ładnie zrobiona z gustem i detale naprawdę robią wrażenie
gratuluję autka i pomysłów
trzydziech napisał(a):dzięki, a na dachu już nie ładny?
trzydziech napisał(a):na Sweetdeal się wystawili za 99zł
trzydziech napisał(a):porobili hologramy, ale nie wiem, czy politura to wyciągnęła czy tylko zamaskowała
trzydziech napisał(a):ale jak na 17 lat wygląda zacnie
trzydziech napisał(a):climatronic wrócił do łask, z panelu z 323f wyjąłem gniazdo i lutuje teraz przewody z panelu cilmatronica. póki co mam zasilanie, sterowanie kierunkiem nawiewu oraz sterowanie temperaturą. żeby to podłączyć zostanie zrobienie sterowanie prędkością nawiewu, to akurat wiem jak zrobić, załączanie sprężarki, wentylatora, obieg zew/wew i podłączenie do ECU. wtedy pewnie będzie to działać jako panel klimatyzacji. później dobrać czujniki, rozmieścić i będzie climatronic xD wszyscy już pewnie zapomnieli że mam coś takiego, tyle czasu to robię![]()
rafiii napisał(a):Bardzo ładnie utrzymany lakierek
rafiii napisał(a):prezentują się świetnie, zwłaszcza gdy są wypolerowane
D4NI3L napisał(a):Gdzie takie zaje.biste dorwałeś?
trzydziech napisał(a):nie wiem dokładnie ile zbiłem, ale kulka zatrzymała się przed tym zagięciem. teraz biegi się zmienia jak w nówce salonówce :p
trzydziech napisał(a):W cenie zlomu lyknal bym drugi komplet na testy,zeby spokojnie wszystkie rysy wywalic na dobre. Po polerce mechanicznej wygladaja co najmniej swietnie. Przydalyby sie jeszcze jakies akcenty w polerce do wnetrza ;–)
Wyslane z Nokii 3310
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 9 gości