mlodyMazda napisał(a):Ps.Czemu mnie automatycznie nie zapisałeś?
Mialem z automatu ale czekałem żeby dać tobie chociaż raz szanse samemu się zgłosić

Następne już z automatu pójdą
Panowie i panie kogoś jeszcze już dopisać?
www.mazdaspeed.pl
mlodyMazda napisał(a):Ps.Czemu mnie automatycznie nie zapisałeś?
Marianek napisał(a):mlodyMazda napisał(a):Ps.Czemu mnie automatycznie nie zapisałeś?
Mialem z automatu ale czekałem zęby dać tobie chociaż raz szanse samemu się zgłosić.
Następne już z automatu pójdą
Panowie i panie kogoś jeszcze już dopisać?
Marianek napisał(a):Zrobione
Michał88 napisał(a):Proszę mnie wstępnie dopisać z 2 osobami towarzyszącymi.
mlodyMazda napisał(a)::) chyba będzie nas więcej
Michał88 napisał(a):Proszę mnie wstępnie dopisać z 2 osobami towarzyszącymi. Niestety nie mogę powiedzieć, że będziemy na 100% także znak zapytania niech się przy mnie pojawi
Ale postaramy się załatwić wszystko tak żeby jednak mieć wolny weekend w tym czasie
Tomas1985 napisał(a):Marianek możesz mnie dopisać wraz z dziewczyną![]()
Tomas1985 napisał(a):ciesze się ze grupa rośniemam nadzieje ze wszystko wypali Michał88 a my spotkamy się w s'Hertogenbosch i dalej pojedziemy razem
Tomas1985 napisał(a):ciekawostką jest że na spot w Luksemburgu mamy około 13 kilometrów dalej niż na ostatni spot w Belgi
Tomas1985 napisał(a):po południu jadę odwiedzić Jacka w planach parę zdjęć zielonej strzały i zarejestrowanie na forum![]()
Marianek napisał(a):Pamiętajcie tylko żeby tankować w jedna stronę bo w Luksemburgu jest paliwo tańsze niż w Polsce,
i mimo większej ilości kilometrów będzie taniej.
Zrobimy nalot mazdyspeed na stacje paliw.
Tomas1985 napisał(a):ciesze się ze grupa rośniemam nadzieje ze wszystko wypali Michał88 a my spotkamy się w s'Hertogenbosch i dalej pojedziemy razem
jerrybery napisał(a):Marianek , mnie możesz też dopisać wraz z rodziną
jerrybery napisał(a):Marianek , mnie możesz też dopisać wraz z rodziną
mirfex69 napisał(a):Marianek , mnie możesz też dopisać wraz z rodziną
mirfex69 napisał(a):PowitacSam jestem..swiezakiem
Marianek napisał(a):Mirek znacie się z ostatniego spotuZielona Madziule 323f ze środka zdjęcia kojarzysz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd