prosze o rade
Strona 1 z 1
Witam, a wiec tak moja madzia 323 1.3 16v bg rok 92 jest zagazowana i problem brzmi nastepujaco zeby ja odpalic musze troche po krecic rozrusznikiem a jak juz odpali na benzynie chodzi ladnie i rowno a na gazie przygasa i jak dojezdzam do skrzyzowania to calkiem gasnie po czym musze znowu ja zapalac i na wolnych obrotach na gazie chwile chodzi i bum gasnie calkiem to moja pierwsza mazda wiec prosilbym o wyrozumialos i pomocna dlon w rozwiklaniu problemu 
-
Waciasty
patrzylem za srobka ale zadnej nie widze moze gdzies schowana jest. wiem tyle ze to holenderski gaz zakladany w 2005 roku dodam jeszcze ze zaczelo tak sie robic po zmianie aparatu zaplonowego.
-
Waciasty
Daj jakies zdjecia spod maski, wtedy bedzie wiadomo co to jest. Mozliwe ze przylewa na wolnych.
-
Przemek323c
przepalilem go na benzynie to zaczal chodzic normalnie ale na gazie dalej przygasa moze parownik brudny w srodku? nie chce ryzykowac i rozkrecac jesli to cos innego. a gdyby to przpustnica to co zrobic przypadku?
-
Waciasty
Przemek323c napisał(a):Bez zdjec nie pomozemy bo nawet nie wiadomo co tam siedzi pod maska
Waciasty napisał(a): tyle ze to holenderski gaz
To Ci powinno wystarczyć. Zapewne jest to koltec.
Sprzedam części;
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
Strona 1 z 1